Persoonlijk advies
Geheel vrijblijvend
img

Oplaadpaal voor thuis of bedrijf?

Waarom vragen we dit?

Nagenoeg al onze laadpalen zijn geschikt voor privé of zakelijk gebruik. Maar sommige laadpalen zijn beter geschikt voor gebruik thuis terwijl andere laadpalen zich beter voor bedrijfsmatige toepassingen lenen.

img

Voor welke auto zoekt u een laadpaal?

img

Zoekt u een online of offline laadpaal?

Waarom vragen we dit?

U kunt uw elektrische auto met beide soorten laadpalen opladen. Maar online laadpalen hebben veel meer mogelijkheden dan offline laadpalen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om de kosten van het laden te verrekenen met andere gebruikers of uw werkgever.

img

Zoekt u een enkele of dubbele laadpaal?

Waarom vragen we dit?

Als tegelijkertijd twee elektrische auto’s wilt opladen, is een dubbele laadpaal vaak de beste keuze. Maar dan moet uw meterkast waarschijnlijk worden aangepast en heeft u misschien ook een krachtigere elektrische aansluiting nodig.

img

Wanneer heeft u het laadstation nodig?

Waarom vragen we dit?

Aan de hand van de gewenste levertijd kunnen wij voor u laadstations selecteren die wel of niet op korte termijn leverbaar zijn.

img

Wilt u het laadstation ook door ons laten installeren?

Waarom vragen we dit?

Het plaatsen en aansluiten van een laadstation is vakmanschap, ook omdat er vaak aanpassingen en uitbreidingen aan de meterkast voor nodig zijn. Daarom raden wij u aan om, tenzij u héél zeker weet dat u het zelf kunt doen, het laadstation door ons te laten installeren.

img

Heeft u zonnepanelen?

Waarom vragen we dit?

Het is uiteraard wel zo voordelig als u de door de zonnepanelen opgewekte energie kunt gebruiken om uw elektrische auto op te laden. Hiervoor zijn meestal wel wat aanpassingen aan de meterkast benodigd.