Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Renault Zoe ZE50

De beste laadoplossingen voor uw Renault Zoe R110

Laadpaal advies over uw Renault Zoe R110 ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Informatie over de Renault Zoe ZE50

De Renault Zoe is gemaakt voor de toekomst en dat blijkt ook weer uit de cijfers, want de Renault Zoe is een best-seller op het gebied van elektrisch rijden. Het kleine compacte model is voorzien van een strak design en kan een flink aantal elektrische kilometers rijden.

Uw Renault Zoe veilig opladen met een laadpaal

Gaat u binnenkort rijden met de Renault Zoe ZE50 R110? Wij van Laaddirect zijn op onderzoek gegaan om u te voorzien van de beste informatie betreft de Renault Zoe. Met een laadvermogen van 22kW beschikt de Renault over het maximale laadvermogen wat een auto momenteel kan hebben. Hierdoor bent u voorzien van een auto die gemaakt is voor de toekomst, snel kan opladen met de juiste laadpaal en lange afstanden kan rijden. Gemiddeld gezien rijd u 310kM met de Renault Zoe, waardoor u zeker in Nederland voldoende kilometers kunt maken.

Wij adviseren een laadstation die 22kW kan laden, waardoor u het maximale uit de auto en laadstation haalt. Een ander interessante optie is het toepassen van active load balancing.
Dit zorgt ervoor dat het huis of kantoor geen overbelasting krijgt op het stroomnetwerk zodra er veel andere elektrische machines aanstaan zoals wasmachines, meerdere computers en koelkasten.

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Batterij capaciteit Renault Zoe ZE50

De batterij capaciteit van de Renault Zoe is er een die ideaal aansluit voor de korte afstanden en gebruik in het centrum. Het standaard model rijd namelijk na een volledige oplaadbeurt een gemiddelde van 255km! Houd er rekening mee dat de rijstijl, snelheid en de impact van het verkeer om u heen invloed heeft op het vermogen van de batterij.

 

Uw Renault Zoe  veilig opladen met een laadpaal

Laad uw auto altijd op via een laadpaal en niet via het stopcontact. Dit heeft namelijk te maken met de veiligheid tijdens het laden, omdat er tijdens een laadsessie veel stroom door de kabels gaat. Ook heeft het laden via een gecertificeerde modulaire laadpaal als voordeel dat u sneller klaar bent met laden ten opzichte van een stopcontact.

Bekijk het laadvermogen en laadsnelheid van de Renault Zoe ZE50 R110  in onderstaande tabel:

Laadpunt Maximaal Vermogen Tijd Snelheid
Stopcontact (2.3kW) 230V / 1X10A  2.3kW 26u45m 12km/u
1-fase 16A (3,7kW) 230V / 1X16A  3.7kW 16u45m 19km/u
1-fase 25A (5,8 kW) 230V / 1X25A  5.8kW 10u45m 29km/u
1-fase 32A (7.4kW) 230V / 1X32A  7.4kW 8u30 37km/u
3-fase 16A ( 11kW) 230V / 3X16A  11kW 5u45m 55km/u
3-fase 25A (17kW) 230V / 3X25A  17kW 3u45m 84km/u
3-fase 32A (22kW) 230V / 3X32A  22kW 3uur 100km/u

De elektrische automodellen van Renault Zoe

  • Renault Zoe ZE50 R110
  • Renault Twingo Electric (vanaf 2021)
  • Renault Zoe ZE50 R135
  • Renault Kangoo Maxi ZE 33

Zakelijk, thuis of openbaar uw Renault Zoe opladen?

Op veel groene kilometers te kunnen rijden, heeft u natuurlijk een laadstation nodig. Nu is de laadstructuur in Nederland continu in beweging en biedt het vele voordelen aan elektrische rijders. Toch ontstaat er vaak de twijfel waar je nu het best kunt laden? Is openbaar laden voordeliger dan thuis of op de zak laden? Of zitten er toch voordelen aan het gebruik van een laadpunt?

Zakelijk rijden met de Renault Zoe?

Gaat u zakelijk elektrisch rijden, maar zoekt u nog de juiste laadpaal voor uw Renault Zoe? Bij kiezen van een geschikt zakelijk laadstation, adviseren wij een slimme laadpaal te nemen, waarmee u de mogelijkheid heeft om uw laadsessies te automatisch te verrekenen. Wel zo handig als u zakelijke kilometers gaat rijden! Daarbij adviseren wij een laadpaal te nemen met een socket, dit wilt zeggen dat het laadstation geen vaste kabel heeft en eventuele gastgebruikers hun eigen laadkabel moeten gebruiken. Wilt u nog een extra stap verder in de services kunt u overwegen om een laadstation met dubbele socket te nemen, waarmee er twéé elektrische auto’s ter gelijke tijd opgeladen kunnen worden. Dit kan een extra services zijn naar uw klanten die ook elektrisch rijden en hun auto willen opladen. U kunt zelf het laadtarief instellen voor gastgebruikers dus geen zorgen over hoge energie kosten.

Tip: Bij het hoger instellen van een laadtarief, verdiend u binnen enkele jaren uw laadpaal terug!

Thuis uw auto snel en gemakkelijk opladen

Om thuis uw auto op te laden adviseren wij een laadstation te kiezen die functies heeft om active load balancing toe te passen. Hiermee communiceert de laadpaal met het huis en word er altijd gekeken wat het stroomverbruik is, zodat overbelasting van uw stroomnetwerk word uitgesloten. Een laadpaal vraagt namelijk veel energie en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Verder bent u vrij in het kiezen van een slimme laadpaal of een domme laadpaal. Het hangt er maar net af welke functies u belangrijk vind voor een laadpaal. Zelf adviseren wij een slimme laadpaal te kiezen, omdat u hiermee meer mogelijkheden heeft voor in de toekomst en zich makkelijker kan aanpassen.

Eigenschappen van de Renault Zoe ZE50

Specificaties Waarde
Topsnelheid 140km/u
Totaal vermogen 100kW
Totaal koppel 245Nm
Accu capaciteit 52kWh
Fases boordlader 2
Amperes boordlader 16A
Stekker 2
Locatie laadpoort Voorzijde midden
Actieradius brandstof 0km
Actieradius elektrisch 310 Gem.
Gewicht 1,515Kg
Zitplaatsen 5 Personen
Lengte 4.087 mm
Breedte 1.787 mm

Uw laadpaal veilig installeren

Bij het installeren van een laadpaal voor de Renault Zoe, adviseren wij om dit altijd te laten monteren door een gecertificeerde laadpaal monteur. Het is namelijk van belang dat de montage veilig en correct word uitgevoerd, om vervelende complicaties te voorkomen. Door een gecertificeerde laadpaal monteur te kiezen weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw Renault Zoe. Kent u geen partij die montages verricht? Wij  van Laaddirect bieden laadpaal monteurs aan die graag bij u op locatie het laadstation komen monteren. Onze monteurs werken tegen een scherpe en transparante prijs en leveren altijd binnen 2 weken

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.