Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpalen voor uw leasemaatschappij

Met name voor leasemaatschappijen zijn laadpalen een heel actueel item. De zakelijke rijders hebben de elektrische auto al jaren geleden ontdekt. Maar ook steeds meer particulieren ontdekken nu de voordelen van elektrisch rijden. Of een leaseauto nu zakelijk of privé wordt gebruikt, hij moet regelmatig worden opgeladen. En daar is een laadpaal voor nodig.

Vrijblijvend advies aanvragen

  Laadpaal steeds vaker onderdeel leaseaanbod

  Het komt daarom steeds vaker voor dat leasemaatschappijen laadpalen aan hun leaseaanbod toevoegen. Niet alleen als een extra stukje dienstverlening naar de klanten, maar ook als een manier om extra omzet te genereren. Mensen die een auto leasen, verwachten dat ze bijna volledig ontzorgd worden. Zij willen zich na het zetten van de handtekening onder het leasecontract niet meer druk maken om het zoeken naar een geschikte laadpaal, en over alles wat bij de installatie daarvan komt kijken. Daarom is het heel vanzelfsprekend dat er in het leasecontract niet alleen een elektrische auto of plug-in hybride staat, maar ook een passende laadpaal of wandlader.

  Lease laadpalen

  Ook voor de eigen vestigingen

  Een leasemaatschappij beschikt naast de leasevoorraad ook over een eigen wagenpark. Daarin zijn steeds meer auto’s met een stekker, die op zijn tijd opgeladen moeten worden. De eigen werknemers moeten met een volgeladen elektrische auto op stap kunnen en de klanten verwachten bij de aflevering een auto met volle accu. Daarom zetten leasemaatschappijen ook steeds vaker laadpalen voor eigen gebruik in.

  Leasemaatschappij laadpalen

  Voor zowel plug-in hybride als elektrische auto’s

  Hoewel er steeds meer volledig elektrische auto’s komen, zijn de plug-in hybrides dankzij de nieuwe emissiewetgeving met een nieuwe opmars bezig. Wij hebben laders voor alle soorten stekkerauto’s. Wij beschikken over alle benodigde gegevens zodat wij snel kunnen zien welke wandladers of laadpalen het meest geschikt zijn. Daarbij is er vaak keus uit een vrij basis lader tot aan de meest geavanceerde state-of-the-art laadpalen met een backoffice, Dynamic Load Balancing en mogelijkheden voor vehicle-to-grid.

  Hybride-laadpaal lease

  Wij helpen u graag verder
  In 4 stappen de juist laadoplossing voor uw leasemaatschappij

  Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing voor uw locatie.

  Stap 1

  Vrijblijvend advies
  aanvragen

  Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

  Stap 2

  Ontvang een voorstel
  op maat

  Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

  Stap 3

  Duidelijk plan van
  aanpak

  We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

  Stap 4

  Een laadoplossing
  passend bij uw leasemaatschappij!

  We voeren de werkzaamheden uit en er kan zorgeloos worden geladen.

  Levering én installatie

  Wij leveren niet alleen de laadpalen zelf, maar ook alle bijbehorende apparatuur. Wij kunnen ook adviseren welke laadpaal het meest geschikt is voor de auto en thuissituatie, en verzorgen ook de complete installatie. De plaatsing en het aansluiten van een laadpaal of wandlader gebeurt uitsluitend door erkende, gecertificeerde monteurs. Op die manier kan Laaddirect het volledige traject verzorgen en de leasemaatschappijen en hun klanten volledig ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de vele voordelen van zaken doen met Laaddirect.nl.

  laadpaal leveren voor leasemaatschappij

  Het begint met goed advies
  Bespreek uw wensen met één van onze EV-Experts

  Het team van Laaddirect staat voor u klaar om samen met u de beste laadoplossing voor uw bedrijf uit te zoeken.

   

  btn

  Uw leasemaatschappij laadoplossing bespreken?

  Advies nodig over uw ideale leasemaatschappij laadoplossing? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

  img

  No products in the cart.