Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Wallbox laadpalen

Keuzehulp

Keuzehulp

Auto merk en type
Prijsbereik
Van:
Tot:
Bekijk resultaten (9)
1 t/m 9 van de 9 producten
Sorteer op
Sorteer op:

Zeker zijn over uw keuze?

Ontvang een vrijblijvend advies op maat

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

Wallbox laadpalen en wandladers voor uw EV

Laadpaal of wandlader van Wallbox nodig? Het Spaanse merk Wallbox is een goede keuze als lader voor uw elektrische auto. De slimme laders van dit merk, dat een bijzonder toepasselijke naam heeft – zijn geschikt voor thuis, op de zaak en elders. Ze zijn voorzien van alle mogelijke opties en zijn geschikt voor nagenoeg alle elektrische auto’s.

Wallbox laders

 

Wallbox – eenvoudig, slim en gebruikersgericht

De Spaanse fabrikant van laadpalen en wandladers ontwikkelt sinds 2015 slimme, gebruiksvriendelijke en innovatieve laadoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Het aanbod van het merk is uitgebreid en gevarieerd, wat betekent dat er voor iedere elektrische rijder een passende lader tussen zit.

Met meer dan 200.000 verkochte en geïnstalleerde laders behoort Wallbox tot één van Europa’s meest succesvolle merken van laadpalen en wandladers. Desondanks streeft het Spaanse bedrijf er niet naar om de grootste te worden, maar om de beste te worden. Kwaliteit boven kwantiteit, zeggen ze in Spanje. Zo steekt Wallbox veel geld in onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen, zijn de laadoplossingen van Wallbox betrouwbaar, duurzaam en ook nog eens heel fraai afgewerkt. Wallbox streeft ernaar om “EV laden naar een hoger niveau te brengen.”

 

Geschiedenis

Het Spaanse Wallbox is nog een relatief jong bedrijf. Des te indrukwekkender is dus het succes dat het bedrijf in de korte tijd van zijn bestaan heeft geboekt. De afgelopen jaren heeft Wallbox dan ook verscheidene hoogtepunten beleefd en mijlpalen bereikt:

2015 Enric Asunción en Eduard Casteneda richten Wallbox op
2016 De eerste Wallbox laadpaal, de Commander, wordt op de markt gebracht
2016 Introductie van de Wallbox Pulsar
2017 Lancering van de MyWallbox applicatie
2017 Wallbox wint de South Summit, een competitie voor tech start ups
2018-2019 Wallbox breidt zijn activiteiten uit naar Azië en de Verenigde Staten
2021 Het Spaanse bedrijf fuseert met Kensington Capital Acquisition Corporation

 

De voordelen van Wallbox laadpalen

Wat maakt de laders van Wallbox een goede optie voor uw situatie? We zetten de grootste voordelen op een rijtje.

Wallbox laadpaal

Geschikt voor alle elektrische auto’s

De laders van Wallbox zijn geschikt voor alle gebruikers en haast elke EV of plug-in hybride. De verschillende modellen hebben een AC-laadvermogen tot 22 kW, zijn verkrijgbaar met een Type 1 of Type 2-laadaansluiting én kunnen worden geïnstalleerd als laadpaal of wandlader. Zo heeft u maximale flexibiliteit.

Slimme functies

Ook de laadoplossingen van Wallbox zijn hightech en voorzien van diverse intelligente functies. Denk hierbij aan Wi-Fi of Bluetooth-verbinding, Power Boost (Wallbox’ benaming voor Load Balancing), DC-lekdetectie, een planfunctie en nog veel meer. Over welke functionaliteiten uw Wallbox laadstation beschikt hangt natuurlijk af van de gekozen lader.

Uniek design

Daar waar laders van andere merken er vrij ‘recht toe, recht aan’ uitzien, zijn de modellen van Wallbox opvallend mooi vormgegeven. De Wallbox Pulsar bijvoorbeeld, is zeer compact vormgegeven, fraai afgewerkt met groene accenten en afgeronde hoeken en verkrijgbaar in twee hoogglanzende kleuren: wit of zwart.

Eenvoudig beheer met myWallbox App en myWallbox Portal

De laadstations van Wallbox zijn zeer eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren. Niet alleen vanwege hun eenvoudige ontwerp, maar ook dankzij de MyWallbox App en Portal. Via de MyWallbox App heeft u inzicht in uw laadgegevens – informatie die u vervolgens kunt gebruiken om het laden nóg efficiënter te maken.

Wallbox laadpaal App

 

De verschillende Wallbox laadpalen en wandladers

Het modellengamma van Wallbox is op te delen in laders geschikt voor particuliere gebruikers – Pulsar Plus en Pulsar Max – en laadstations gericht op zakelijke toepassingen – de Copper SB, Pulsar Pro en Wallbox ABL.

Lader Sockets Laadvermogen Geschikt voor… Bij Laaddirect
Wallbox Pulsar assortiment 1 7,4 / 11 / 22 kW Thuis/bedrijf Ja
Wallbox Copper SB 1 22 kW Thuis/bedrijf Ja
Wallbox ABL eM4 2 2×11 (22) kW Op bedrijf Ja
Quasar 2 1 22 kW Thuis Binnenkort

 

Pulsar Plus

De Wallbox Pulsar Plus is de opgewaardeerde uitvoering van de inmiddels niet meer verkrijgbare Wallbox Pulsar. Evenals de standaard Pulsar is de Pulsar Plus ideaal voor dagelijks gebruik aan huis. Vanwege zijn compacte afmetingen en het fraaie minimalistische design past de lader heel mooi in of aan uw woning, garage of carport. De ‘Plus’ staat voor de vele extra functies waarmee deze lader is uitgerust. Denk hierbij aan een Wi-Fi verbinding, DC-lekbescherming en compatibiliteit met Wallbox Power Boost, Wallbox’ variant van Dynamic Load Balancing. Verder is de Pulsar Plus verkrijgbaar met een Type 1 of Type 2 laadaansluiting en 7,4 kW, 11 kW of zelfs 22 kW aan AC-laadvermogen. Overigens zijn alle uitvoeringen van de Pulsar Plus voorzien van een vaste laadkabel.

 

Copper SB – veelzijdige Wallbox laadpaal voor zakelijk gebruik

De Wallbox Copper SB is bij uitstek geschikt voor zakelijke gebruikers.  Deze veelzijdige laadoplossing is dankzij de geïntegreerde Type 2 socket geschikt voor elke EV op de markt en voorzien van talloze slimme oplossingen. Zo is de Copper SB uitgerust met een autorisatiefunctie (RFID-lezer of via app), de eerdergenoemde Power Boost-functie (optioneel), Power Sharing, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet en kunt u de Copper SB beheren met het MyWallbox-platform. Zakelijke gebruikers kunnen dit platform zelfs gebruiken om meerdere laders en gebruikers tegelijk te beheren. Met een maximale AC-laadcapaciteit van 22 kW is de Copper SB zeer toekomstbestendig en laadt de lader uw EV razendsnel op. De Wallbox Copper SB is leverbaar met verschillende voedingen (max. 22 kW) en met een Type 1 of Type 2 laadaansluiting.

 

Wallbox: stijlvolle, slimme & veelzijdige laadstations van Spaanse makelij

De laadpalen en wandladers van Wallbox zijn een meer dan geschikte keuze voor nagenoeg elke elektrische auto. Dankzij de compatibiliteit met zowel Type 1- als Type 2-laadaansluitingen zijn de laadoplossingen van Wallbox geschikt voor elke elektrische auto, terwijl de slimme functies het opladen nóg gemakkelijker maakt. Bovendien zijn de laders zeer compact van formaat waardoor ze overal geplaatst kunnen worden. Meer weten? Bekijk ons Wallbox-assortiment hierboven.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.