0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal zakelijk kopen?

Laaddirect is uw adviseur in het aanschaffen van zakelijke laadpalen voor uw organisatie.

Waarom een zakelijke laadpaal?

In principe is er niet zo veel verschil tussen laadpalen voor particuliere en zakelijke toepassingen. Voor organisaties is het vaak wel van belang dat de laadvoorzieningen goed beheerd kunnen worden. Zakelijke laadpalen zijn vaak niet alleen bedoeld voor de elektrische auto’s van de organisatie zelf, maar ook voor die van de personeelsleden en klanten. Een laadpaal zakelijk aanschaffen betekent daardoor de praktijk goed te hebben uitgedacht. Wij ondersteunen u daar graag bij.

Stuur ons een bericht Of bel ons: 085 130 4170

waarom zakelijke laadpaal

De beste laadvoorziening voor uw organisatie

Het kiezen van de beste laadpalen voor zakelijke toepassingen is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel verschillende factoren van invloed, zoals het aantal laadpalen, de verschillende locaties, de diversiteit aan gebruikers, het afrekenen van de laadsessies en nog veel meer. Het uitzoeken en samenstellen van de meest geschikte laadvoorziening voor een organisatie is werk voor specialisten. Onze adviseurs weten welke laadpalen en oplossingen het beste passen bij de eisen en wensen van de meest uiteenlopende organisaties, dus ook die van u.

laadvoorziening organisatie

Laadpalen voor uw gemeente

Bent u op zoek naar een geschikte leverancier voor het plaatsen van laadpalen in uw gemeente? De specialisten van Laaddirect staan klaar om ook voor uw gemeente de meest geschikte laadpalen uit te zoeken, alsmede de beste manier om deze te beheren. Uiteraard zorgen wij ook voor een vakkundige installatie.

laadpaal gemeente

Overzichtelijk beheer

Als de laadpalen niet alleen worden gebruikt om de bedrijfswagens op te laden, moet u voor de verschillende soorten gebruikers ook verschillende tarieven kunnen bepalen. Dan moet er ook de mogelijkheid zijn om de laadsessies eenvoudig in kaart te brengen én af te kunnen rekenen. Verder is ook de continuïteit van de organisatie van groot belang. De ladende auto’s moeten nooit een overbelasting van de elektriciteitsvoorziening kunnen veroorzaken.

laadpaal beheer

Slimme laadpalen

Daarom passen we voor zakelijke laadpalen bijna altijd ‘slimme laadpalen’ toe. Deze zijn, ongeacht de locatie, altijd online aan een backoffice gekoppeld. Hiermee zijn de kosten en het verbruik altijd inzichtelijk en kunnen de laadsessies eenvoudig worden afgerekend. Om de genoemde overbelasting tegen te gaan, staan de laadpalen ook in verbinding met een Dynamic Load Balancing systeem. Dit systeem monitort voortdurend het verbruik van de energieverbruikers. Bij een dreigende overbelasting beperkt het automatisch het laadvermogen van de laadpalen.

slimme laadpalen

Vakkundige installatie

Om een veilige en goede werking van een laadpaal te garanderen, is een vakkundige installatie een absolute must. Wij werken uitsluitend met ervaren, gecertificeerde installateurs die ook uw laadoplossing tot uw volle tevredenheid kunnen installeren. Uiteraard zorgen zij ook voor de installatie en configuratie van uw laadvoorzieningen.

laadpaal monteren zakelijk

Laadpaal zakelijk kopen? Laaddirect.nl

Laat ons ook uw zakelijke laadoplossing verzorgen!

Ons team van specialisten staat klaar om ook voor uw organisatie de meest geschikte laadvoorziening uit te zoeken. Wij gebruiken uitsluitend van A-merken en een vakkundige installatie, geheel naar uw wensen, spreekt natuurlijk voor zich. Wilt u een laadpaal zakelijk kopen? Neem vandaag nog contact op voor een gedegen advies en een passende, betaalbare laadvoorziening of maak gebruik van onze handige keuzehulp tool. Wij adviseren u graag met de juiste keuze.

Bekijk onze keuzehulp tool

Roland laaddirect

Geen producten in uw winkelmand.