Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal zakelijk

Zakelijke laadpalen zijn vaak niet alleen bedoeld voor de elektrische auto’s van de organisatie zelf, maar ook voor die van de personeelsleden en klanten. Een laadpaal zakelijk aanschaffen betekent daardoor de praktijk goed te hebben uitgedacht. Wij ondersteunen u daar graag bij.
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

De beste laadvoorziening voor uw organisatie

Het kiezen van de beste laadpalen voor zakelijke toepassingen is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel verschillende factoren van invloed, zoals het aantal laadpalen, de verschillende locaties, de diversiteit aan gebruikers, het afrekenen van de laadsessies en nog veel meer. Het uitzoeken en samenstellen van de meest geschikte laadvoorziening voor een organisatie is werk voor specialisten. Onze adviseurs weten welke laadpalen en oplossingen het beste passen bij de eisen en wensen van de meest uiteenlopende organisaties, dus ook die van u.

laadpaal-zakelijk bedrijf

Laadpalen voor uw gemeente

Bent u op zoek naar een geschikte leverancier voor het plaatsen van laadpalen in uw gemeente? De specialisten van Laaddirect staan klaar om ook voor uw gemeente de meest geschikte laadpalen uit te zoeken, alsmede de beste manier om deze te beheren. Uiteraard zorgen wij ook voor een vakkundige installatie.

Laadpalen voor gemeente

Overzichtelijk beheer

Als de laadpalen niet alleen worden gebruikt om de bedrijfswagens op te laden, moet u voor de verschillende soorten gebruikers ook verschillende tarieven kunnen bepalen. Dan moet er ook de mogelijkheid zijn om de laadsessies eenvoudig in kaart te brengen én af te kunnen rekenen. Verder is ook de continuïteit van de organisatie van groot belang. De ladende auto’s moeten nooit een overbelasting van de elektriciteitsvoorziening kunnen veroorzaken.

Zakelijke autoladers

Slimme laadpalen

Daarom passen we voor zakelijke laadpalen bijna altijd ‘slimme laadpalen’ toe. Deze zijn, ongeacht de locatie, altijd online aan een backoffice gekoppeld. Hiermee zijn de kosten en het verbruik altijd inzichtelijk en kunnen de laadsessies eenvoudig worden afgerekend. Om de genoemde overbelasting tegen te gaan, staan de laadpalen ook in verbinding met een Dynamic Load Balancing systeem. Dit systeem monitort voortdurend het verbruik van de energieverbruikers. Bij een dreigende overbelasting beperkt het automatisch het laadvermogen van de laadpalen.

Slimme laadpalen

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juist laadoplossing voor uw bedrijf

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende zakelijke laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies
aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel
op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van
aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing
passend bij uw situatie!

We voeren de werkzaamheden uit en er kan zorgeloos worden geladen.

Vakkundige installatie

Om een veilige en goede werking van een laadpaal te garanderen, is een vakkundige installatie een absolute must. Wij werken uitsluitend met ervaren, gecertificeerde installateurs die ook uw laadoplossing tot uw volle tevredenheid kunnen installeren. Uiteraard zorgen zij ook voor de installatie en configuratie van uw laadvoorzieningen.

Zakelijke laadpaal installatie

Zakelijke laadpaal aanschaffen?

Om tot de beste zakelijke laadpaal te komen, raden wij aan om via de groene knop onderaan de pagina vrijblijvend contact op te nemen met een EV-expert. Zo komen wij samen met u tot de beste laadpaal voor uw situatie.

zakelijke laadpaal aanschaffen

Het begint met goed advies
Bespreek uw wensen met één van onze EV-Experts

Het team van Laaddirect staat voor u klaar om samen met u de beste laadoplossing voor uw bedrijf uit te zoeken.

 

btn

Zakelijke laadoplossing bespreken?

Advies nodig over uw ideale zakelijke laadoplossing? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

img

No products in the cart.