Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal voor gemeentes

Laaddirect kan uw gemeente ondersteunen met alle mogelijke laadvoorzieningen. Wij kunnen zowel openbare laadpalen als laadpalen voor eigen gebruik leveren.

Vrijblijvend advies aanvragen

  Elektrisch rijden maakt onstuitbare opmars

  Het rijden met een gedeeltelijke of volledig elektrische auto maakt momenteel een onstuitbare opmars. De zakelijke rijders stapten vanwege de lage bijtelling het eerst over op elektrische rijden. Maar dankzij de grotere beschikbaarheid, lagere prijzen en de stimuleringsregelingen kopen ook particulieren steeds vaker een elektrische auto. Ook de overheden gaan steeds meer gebruik maken van elektrische auto’s. Die moeten allemaal opgeladen worden. Er is dus steeds meer behoefte aan laadpalen.

  Gemeente laadpaal

  Steeds meer openbare laadpalen nodig

  Mensen die geen laadpaal of wandlader bij hun woning kunnen plaatsen, zijn afhankelijk van de openbare laadpunten in de omgeving. Die laadpalen worden dankzij het groeiende aantal stekkerauto’s steeds intensiever gebruikt. Een tekort aan laadpalen kan mensen ervan worden weerhouden om elektrisch te gaan rijden. Daarom is het belangrijk om voortdurend laadpalen bij te plaatsen. Niet alleen centraal in de woonwijken, maar ook in het centrum van een dorp of stad zijn, of bij winkelcentra of woonboulevards. Dat kan bovendien extra publiek naar de winkels trekken, wat ten goede komt aan de lokale middenstand. Maar ook bij openbare gebouwen en sportaccommodaties en op bedrijventerreinen is er steeds meer behoefte aan openbare laadpalen.

  Openbare laadpaal gemeente

  Groen wagenpark

  Steeds meer gemeenten stappen over naar een ‘groen’ wagenpark. Dit zal voor het grootste deel uit elektrische voertuigen bestaan. Om het wagenpark steeds volledig inzetbaar te houden, is een geschikte laadinfrastructuur een noodzakelijk iets. De openbare laadpalen vormen hierbij slechts een aanvulling. Er zijn dus ook laadpalen voor eigen gebruik nodig. Het wagenpark van een gemeente heeft doorgaans een grote diversiteit (personenwagens en uiteenlopende soorten bedrijfsvoertuigen). Dat betekent dat ‘standaard’ laadpalen niet altijd volstaan, de laadvoorzieningen moeten goed op de voertuigen zijn afgestemd. Bovendien moet er rekening met de toekomst worden gehouden. Nieuwere voertuigen hebben misschien wel grotere accupakketten of andere laadaansluitingen, of stellen nog andere eisen aan het laadnetwerk.

  Wagenpark laadpark gemeente

  Wij helpen u graag verder
  In 4 stappen de juist laadoplossing voor uw bedrijf

  Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende zakelijke laadoplossing.

  Stap 1

  Vrijblijvend advies
  aanvragen

  Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

  Stap 2

  Ontvang een voorstel
  op maat

  Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

  Stap 3

  Duidelijk plan van
  aanpak

  We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

  Stap 4

  Een laadoplossing
  passend bij uw gemeente!

  We voeren de werkzaamheden uit en er kan zorgeloos worden geladen.

  Laadoplossingen voor alle mogelijke toepassingen

  Laaddirect kan uw gemeente ondersteunen met alle mogelijke laadvoorzieningen. Wij kunnen zowel openbare laadpalen als laadpalen voor eigen gebruik leveren. Wij leveren uitsluitend A-merken en kunnen uiteraard ook de installatie verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

  openbare laadplekken

  Het begint met goed advies
  Bespreek uw wensen met één van onze EV-Experts

  Het team van Laaddirect staat voor u klaar om samen met u de beste laadoplossing voor uw bedrijf uit te zoeken.

   

  btn

  Laadoplossing voor uw gemeente bespreken?

  Advies nodig over uw ideale gemeente laadoplossing? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

  img

  No products in the cart.