Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpalen voor hotels, restaurants & cafés

Er zijn steeds meer elektrische auto’s op de weg en die moeten regelmatig worden opgeladen. Dat combineren de bestuurders van deze auto’s heel graag met een verblijf in een horecagelegenheid. In de navigatie van elektrische auto’s staan álle openbare laadpunten vermeld. De aanwezigheid van een laadpaal kan dus voor extra klanten zorgen.

Vraag advies aan voor een passende oplossing

Extra klanten dankzij een laadpaal

Een laadpaal is dus niet alleen een extra dienstverlening voor uw klanten, maar kan dus ook voor meer klanten zorgen. Want ook als uw horecagelegenheid niet direct langs een drukke of doorgaande weg gelegen is, weten de bestuurders van elektrische auto’s uw restaurant of café toch wel te vinden. En ook voor hotels zijn laadpalen steeds interessanter. De aanwezigheid van een laadpunt voor elektrische auto staat steeds vaker vermeld in de overzichten van de belangrijkste boekingsplatformen.

Mensen die met een elektrische auto rijden zijn doorgaans zeer alert op dit soort aspecten. Want wat is er dan makkelijker dan overnachten in een hotel mét laadpalen, in plaats van te moeten zoeken naar laadpalen in de buurt van een hotel? Een laadpaal kan dus een belangrijk argument zijn om juist voor úw hotel te kiezen.

Laadpaal restaurant hotel cafe kopen

Niet alleen zakelijke rijders

Op dit moment worden de meeste elektrische auto’s zakelijk gebruikt. Maar dat betekent niet dat u met een laadpaal alleen maar op zakelijke rijders focust. Ook die mensen hebben een privéleven en gaan er ook in hun vrije tijd met de elektrische auto op uit. Dan heeft u dus het hele gezin te gast. Bovendien is er een omslag gaande. Er zijn namelijk ook steeds meer particulieren die een elektrische auto kopen. Elektrisch rijden is namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar ook goedkoper. Mede dankzij de subsidieregeling en het stijgende aanbod van betaalbare modellen gaan steeds meer particulieren over tot de aanschaf van een elektrische auto.

Laadpaal restaurant hotel cafe kopen

Een laadpaal is al bijna vanzelfsprekend

Het aantal horecagelegenheden met laadpalen groeit gestaag. Talloze hotelketens en wegrestaurants hebben niet een, maar zelfs meerdere laadpalen staan. De gasten zijn daardoor verwend, ze zijn al bijna niet anders meer gewend. Het gaat niet lang meer duren of mensen vinden het min of meer vanzelfsprekend dat een horecagelegenheid behalve lekker eten, drinken en gezelligheid ook laadpunten biedt.

Laadpalen bedrijf

Diverse mogelijkheden, ook voor uw café, restaurant of hotel

U heeft met een laadpaal diverse mogelijkheden. Bij een hotel kunt u ervan uitgaan dat de laadpalen voldoende capaciteit moeten hebben om de accu’s van elektrische auto’s in één nacht op te laden. Heeft u gasten die vooral even wat komen eten of drinken, zal een laadsessie met een lage laadsnelheid niet erg effect hebben. Dan is het verstandiger om laders met een wat groter vermogen van bijvoorbeeld 11 of 22 kWh te plaatsen. U zelf bepalen welk tarief u in rekening brengt en met welke laadpassen en -apps de laadpalen gebruikt kunnen worden.

Laadpalen kopen horeca

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juist laadoplossing voor uw
horeca onderneming

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende horeca laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies
aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel
op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van
aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing
passend bij uw hotel, restaurant of café!

We voeren de werkzaamheden uit en u kunt zorgeloos laden.

Wij denken graag met u mee!

Zoals u ziet, komt er nogal wat kijken bij het plaatsen van een laadpaal bij uw café, restaurant of hotel. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van laadpalen en denken graag met u mee. Zij gaan graag samen met u op zoek naar de beste laadoplossing voor uw horecagelegenheid. Wij leveren uitsluiten laadapparatuur van A-merken en hanteren eerlijke tarieven, ook voor de installatie, waarvoor wij uitsluitend gecertificeerde installateurs inschakelen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een gedegen, vrijblijvend advies.

Laadpaal aanschaffen voor uw hotel, restaurant of café?

Of u nu een laadpaal nodig heeft voor uw hotel, café of restaurant, onze EV-experts staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Via onderstaande groene knop kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

laadpaal aanschaffen hotel, restaurant, café

Het begint met goed advies
Bespreek uw wensen met één van onze EV-Experts

Het team van Laaddirect staat voor u klaar om samen met u de beste laadoplossing voor uw hotel, restaurant of café uit te zoeken.

 

btn

Uw hotel, restaurant of café laadoplossing bespreken?

Advies nodig over uw ideale hotel, restaurant of café laadoplossing? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

img

No products in the cart.