Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal bedrijf

In het streven naar een groene, duurzame maatschappij is een laadpaal of laadpunt onmisbaar voor ieder bedrijf. Met die laadpalen kunt u niet alleen de elektrische bedrijfsauto’s of de auto’s van uw medewerkers opladen, maar ook de auto’s van uw klanten.

Vraag advies aan voor een passende bedrijfslaadoplossing

  Een laadpaal voor uw klanten en werknemers

  Het aantal elektrische auto’s stijgt snel. Er zijn dus ook steeds meer klanten en medewerkers die elektrisch rijden. Door het installeren van een laadpaal rijden uw werknemers en klanten goedkoper én duurzamer. Bovendien is een laadpaal ook een heel klantvriendelijk gebaar. Ook iets voor uw bedrijf? Bekijk hier al onze laadpalen.

  Laadpaal bedrijf kopen

  Soorten laadpalen voor bedrijven

  De meeste laders voor elektrische auto’s zijn geschikt voor plaatsing aan de muur of op de grond. Deze wandladers en laadpalen zijn meestal AC-laders waarbij de laadsnelheid is beperkt tot maximaal 22 kW. Om tegelijkertijd meerdere auto’s te kunnen opladen, beschikken de meeste zakelijke laadpalen of wandladers over meerdere aansluitingen.

  De laatste tijd zien we bij bedrijven ook steeds vaker DC-laders. De techniek hiervan is vergelijkbaar met die van de bekende snelladers, zoals we langs de doorgaande wegen zien. DC-laders voor bedrijven bieden meestal een laadvermogen van 50 kWh.

  Bedrijven laadpaal

  Bedrijfslaadoplossingen

  Als u meerdere laadpalen wilt plaatsen, is het vaak wenselijk om ook een backoffice te gebruiken. Daarmee kunt u de laadpalen, ook als ze van verschillende merken zijn, eenvoudig beheren.

  U kunt dan bijvoorbeeld uw eigen laadtarieven instellen, bepalen wie er gratis mag laden en laadsessies verrekenen. Ook kunt u de laadpalen op andere bedrijfslocaties en bij uw medewerkers thuis beheren.

  Laadpalen bedrijven

  Dynamic Load Balancing

  U hoeft niet bang te zijn dat de aanwezigheid van laadpalen uw elektriciteitsnet overbelast. Om overbelasting door de laadpaal of laadpalen te voorkomen, maakt men gebruik van Dynamic Load Balancing.

  Zo’n systeem monitort continue het energieverbruik. Indien nodig, past het systeem de capaciteit van de laadpunten aan zodat de andere energieverbruikers altijd voldoende energie hebben.

  dynamic load balancing

  Wij helpen u graag verder
  In 4 stappen de juist laadpaal voor uw bedrijf

  Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende zakelijke laadoplossing.

  Stap 1

  Vrijblijvend advies
  aanvragen

  Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

  Stap 2

  Ontvang een voorstel
  op maat

  Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

  Stap 3

  Duidelijk plan van
  aanpak

  We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

  Stap 4

  Een laadoplossing
  passend bij uw bedrijf!

  We voeren de werkzaamheden uit en u kunt zorgeloos laden.

  Laadpalen voor uw bedrijf straks verplicht

  Het laten plaatsen van een laadpaal is niet alleen bijzonder klantvriendelijk, maar binnenkort ook een verplichting. Bij ieder bedrijf of commercieel gebouw met meer dan tien parkeerplaatsen, moet vanaf 2020 minimaal één laadpunt per tien parkeerplaatsen aanwezig zijn.

  Ook heeft het Europese Parlement besloten dat twintig procent van de parkeerplaatsen moet zijn voorzien van bekabeling. Hiermee kan het aantal laadvoorzieningen in de toekomst snel worden uitgebreid.

  laadpaal bedrijf verplicht

  Laadpaal voor op het bedrijf aanschaffen?

  Bij het aanschaffen en installeren van een laadpaal komt er meer bij kijken dan men denkt. Uiteraard staan onze EV-experts hierom voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren in de keuze voor een laadpaal. Klik hiervoor op onderstaande groene knop en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  laadpaal op het bedrijf

  Het begint met goed advies
  Bespreek uw wensen met één van onze EV-Experts

  Het team van Laaddirect staat voor u klaar om samen met u de beste laadoplossing voor uw bedrijf uit te zoeken.

   

  btn

  Laadoplossing voor uw bedrijf bespreken?

  Advies nodig over uw ideale bedrijfslaadoplossing? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

  img

  No products in the cart.