Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

EV-BOX laadpalen

Keuzehulp

Keuzehulp

Auto merk en type
Prijsbereik
Van:
Tot:
Bekijk resultaten (8)
1 t/m 8 van de 8 producten
Sorteer op
Sorteer op:

Zeker zijn over uw keuze?

Ontvang een vrijblijvend advies op maat

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

EVBox laadpalen en wandladers bij Laaddirect

Met een topklasse laadoplossing van het Nederlandse EVBox weet u zeker dat uw EV of plug-in hybride goed en snel wordt opgeladen. EVBox is een Nederlandse aanbieder van laadstations voor elektrische voertuigen. Het in bedrijf werd in 2010 in Almere opgericht en is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders op gebied van veelzijdige laadsystemen. Dankzij het gevarieerde aanbod kunnen wij u altijd een passende EVBox laadoplossing aanbieden, wat uw wensen ook zijn.

 

EVBox

Het in Amsterdam gevestigde EVBox behoort tot een van de snelgroeiende producten in de laadpalen branche. De Nederlandse laadpaalfabrikant produceert hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te beheren laadoplossingen voor uiteenlopende gebruikers, van gebruik aan huis tot de meest complexe zakelijke toepassingen. Naast een gevarieerd modellengamma biedt EVBox klanten ook laadbeheer, service en diverse accessoires aan. De laders van EVBox zijn geschikt voor gebruik thuis, op bedrijf en publieke plekken.

 

Geschiedenis

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de concurrenten Alfen en Webasto, is EVBox een relatief jong bedrijf. Het merk werd in 2010 opgericht door Bram van der Leur en Huub Rothengatter, precies toen EV’s enorm in populariteit toenamen. Met de hulp van diverse grote investeerders wist EVBox  al snel een groot marktaandeel te veroveren en zo één van de marktleiders te worden. Een overzicht van de hoogtepunten en mijlpalen van het Nederlandse merk:

2010 Bram van der Leur en Huub Rothengatter richten EVBox op.
2014 De grote investeringsmaatschappij Gilde Equity Management Benelux wordt grootaandeelhouder van EVBox.
2017 Het Nederlandse bedrijf wordt overgenomen door Engie.
2018 EVBox neemt de Franse branchegenoot EVTronic over.
2020 EVBox kondigt zijn nieuwe generatie ultra snelle laders aan.
2021 EVBox produceert zijn 200.000e laadpaal.

 

De voordelen van EVBox laadpalen

Wat maakt een wandlader of laadpaal van EVBox zo’n goede keuze? We zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje.

Geschikt voor alle elektrische voertuigen

In principe zijn de laders van het Nederlandse EVBox geschikt voor alle elektrische voertuigen met een Type 2-aansluiting. Overigens verschilt het per gebruiker, situatie en auto welke model laadpaal het meest geschikt is.

Voldoen aan de hoogste standaarden

Zowel EVBox zelf als diens laadpalen voldoen aan de hoogste sociale, ecologische en milieutechnische standaarden. Zo heeft EVBox certificaten met betrekking tot klantgerichtheid, milieu-impact en gezondheid en veiligheid van zijn werknemers.

Laders geschikt voor particulier én zakelijk gebruik

Ondanks het feit dat EVBox geen enorm uitgebreid aanbod heeft, heeft het merk in principe een passende laadoplossing voor iedereen. Dus óók voor zakelijke gebruikers.

Altijd uitgebreide ondersteuning

Door de uitgebreide ondersteuning van EVBox wordt het beheer en onderhoud van uw laadpaal nóg gemakkelijker. Zo wordt de firmware van uw laadpaal ‘over the air’ geüpdate en heeft u 2, 3 of zelfs 5 jaar garantie. Daarnaast kunt u kiezen voor EVBox Care, een “combinatie van ondersteuning en tools voor de optimale werking en onderhoud van uw laadpalen.”

Beheer en optimaliseer het laadproces

Speciaal om het beheer van het laden zo praktisch mogelijk te maken heeft EVBox een Laadbeheer-functie in het leven geroepen, simpelweg EVBox Laadbeheer genaamd. Met deze mobiele app heeft u live inzicht in uw laadsessies, kunt u de laadkosten automatisch verrekenen en stelt u eenvoudig uw eigen laadtarieven in. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Integratie met zonnepanelen

De laders van EVBox zijn standaard uitgerust met een Smart Charging-functie. Dankzij deze functie kunt u uw elektrische auto ook met uw zonnepanelen opladen. De door de zonnecellen opgewekte energie gaat dan direct naar uw auto. Op de manier laadt u nóg ‘groener’ en voordeliger.

 

Alle EVBox laadpalen en wandladers

EVBox heeft een relatief smal aanbod aan laadoplossingen. Voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers is er slechts één model verkrijgbaar, terwijl het aanbod van laadpolen voor openbare locaties een stuk groter en gevarieerder is. Maar EVBox heeft laadpalen die geschikt zijn voor gebruik toepassing én bij bedrijven. Ze zijn ook dusdanig veelzijdig dat ze voor elektrische rijder uitkomst bieden.

Lader Sockets Laadvermogen Geschikt voor… Bij Laaddirect
EXBov Elvi 1 22 kW Thuis Met kabel/zonder kabel
EVBox BusinessLine 2 22 kW Op bedrijf Ja

 

EVBox Elvi

De EVBox Elvi is de enige lader in het modellengamma van het merk die geschikt is voor gebruik thuis. Deze praktische laadoplossing levert topprestaties, vereist weinig onderhoud en is vanwege zijn hoge maximale AC-laadvermogen (22 kW) zeer toekomstbestendig. De Elvi heeft een revolutionair, modulair ontwerp, waardoor deze gemakkelijk te opwaarderen is, bijvoorbeeld met een andere laadkabel of extra laadvermogen. Daarnaast is de EVBox Elvi compatibel met verschillende soorten software waarmee u inzicht krijgt in uw laadsessies. De Elvi kan als laadpaal of wandlader worden geïnstalleerd en wordt met een vaste laadkabel of socket geleverd.

 

EVBox BusinessLine

De EVBox BusinessLine is de populairste laadpaal van het Nederlandse merk. De Business Line is – zoals de naam al suggereert – ontwikkelt voor kantoren, bedrijven en andere zakelijke gebruikers. De laadpaal is robuust ontworpen, geheel weerbestendig en voorzien van geïntegreerde elektrische beveiliging. Daarnaast is de lader zogenoemd ‘online’, wat inhoudt dat deze is uitgerust met een internetverbinding. Dankzij deze internetaansluiting kunt u de lader eenvoudig beheren en update de lader geheel automatisch. Verder kan de BusinessLine tot 22 kW per socket leveren, als laadpaal of wandlader worden geïnstalleerd, is hij verkrijgbaar met één of twee laadaansluitingen en tevens voorzien van een geïntegreerde kWh-meter.

 

Hoogwaardige A-merk laadpalen van EVBox

Laadpalen en andere type laders van EVBox bieden uitkomst voor nagenoeg elke elektrische rijder. De laders van het Nederlandse merk zijn geschikt voor particulier en zakelijk gebruik, beschikken over de allernieuwste, high tech functies en zijn geschikt voor alle EV’s met een Type 2-aansluiting. Bovendien biedt EVBox zijn gebruikers een uitstekende ondersteuning en maakt de laadbeheer-applicatie het laadproces nog eenvoudiger in gebruik.

Evbox laadpaal zakelijk

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.