0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal voor thuis

Om uw elektrische auto thuis op te kunnen laden, heeft u een laadpaal of wandlader nodig. Er zijn, zoals u in onze webshop kunt zien, talloze modellen thuisladers. Wij hebben een passende lader voor iedere thuissituatie en voor iedere auto, zowel volledig elektrisch als plug-in hybride. Bovendien zorgen wij ook voor een vakkundige installatie.

 

Alle soorten laadpalen en wandladers online bestellen

U kunt in onze webshop bijna alle soorten en maten laders voor uw stekkerauto bestellen. Ons assortiment gaat van eenvoudige wandladers, ook wel wallboxen genoemd, tot veelzijdige, intelligente en toekomstbestendige laadpalen.

soorten laadpalen

Van basic tot een intelligente state-of-the-art lader

Naast de enorme keus in formaat, laadvermogen en aansluitingen zijn er nog veel meer verschillen tussen de laders in ons assortiment. Het meest in het oog springende verschil is de bouwvorm: er zijn laadpalen voor montage op de grond en terwijl wandladers weer voor montage aan de muur bedoeld zijn. Ook zijn er losse palen om wandladers aan te bevestigen. U kunt wat dat betreft alle kanten op. Maar ook het laadvermogen is van belang, evenals het aantal en het soort aansluitingen.

Daarnaast zijn er ook laders die u met een app kunt bedienen en laders met extra functionaliteiten zoals Dynamic Load Balancing en Vehicle to Grid. Er zijn eventueel ook laders die voor meerdere auto’s geschikt zijn en laders waarbij u de laadsessies kunt verrekenen. Dan kunnen uw gasten ook hun elektrische auto of plug-in hybride bij u opladen.

soorten laadkabel

Het juiste laadvermogen van uw laadpaal

Het benodigde laadvermogen – ook wel de laadsnelheid genoemd – voor een thuislader is afhankelijk van een aantal factoren. Een daarvan is het laadvermogen van uw elektrische auto. Deze waarde drukt men meestal uit in kiloWatt (kW). Hoe hoger dat getal, hoe sneller uw auto kan worden opgeladen. Uw laadpaal of wandlader moet als het even kan minimaal die laadsnelheid kunnen bieden. Anders gaat het laden van uw auto misschien niet snel genoeg en vertrekt u de volgende ochtend niet met een volle accu.

 

laadvermogen elektrische auto

De elektrische installatie

Maar ook de elektriciteitsaansluiting van uw woning moet daar geschikt voor zijn. Gelukkig kan die in de meeste gevallen worden uitgebreid. Nadat u samen met ons de beste laadpaal of wandlader voor uw woning heeft uitgezocht, komt onze installateur bij u langs om de elektrische installatie te bekijken. Dan weet u precies wat de mogelijkheden zijn.

 

Deskundige montage

Het plaatsen en installeren van een laadpaal of wandlader is niet voor iedereen weggelegd. Er moeten vaak wijzigingen aan de elektrische installatie worden doorgevoerd. Daarom is het beter om dit klusje door een professional te laten doen. Samen met onze gecertificeerde monteurs zorgen wij voor een vakkundige installatie van uw laadpaal. Onze laadapparatuur is uitsluitend van A-merken en wordt altijd door vakkundige monteurs geïnstalleerd. Goed om te weten is dat bij ons de kosten van het installeren van een laadpaal transparant en eerlijk zijn. Bij ons betaalt u dus nooit te veel voor de installatie van uw laadpaal.

 

Roland laaddirect

 

Bestel nu uw laadpaal!

Zorg dat u er klaar voor bent als uw elektrische auto wordt afgeleverd, en bestel nu alvast een passende laadpaal. Neem contact met ons op en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wij gaan namelijk graag samen met u op zoek naar de beste laadpaal voor uw auto en woning.

Wij adviseren u graag met de juiste keuze

Geen producten in uw winkelmand.