0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal voor thuis

Om uw elektrische auto thuis op te kunnen laden, heeft u een laadpaal of wandlader nodig. Er zijn, zoals u in onze webshop kunt zien, talloze modellen thuisladers. Wij hebben een passende lader voor iedere thuissituatie en voor iedere auto, zowel volledig elektrisch als plug-in hybride. Bovendien zorgen wij ook voor een vakkundige installatie.

Uw laadpaal thuis van A tot Z vakkundig geregeld!

U kunt in onze webshop bijna alle soorten en maten laders voor uw stekkerauto bestellen. Ons assortiment gaat van eenvoudige wandladers, ook wel wallboxen genoemd, tot veelzijdige, intelligente en toekomstbestendige laadpalen. Bekijk hier ons aanbod.

Wij verzorgen naast het leveren van een passend laadstation ook een vakkundige installatie op locatie.

Thuis laadpalen

Van basic tot een intelligente state-of-the-art lader

Naast de enorme keus in formaat, laadvermogen en aansluitingen zijn er nog veel meer verschillen tussen de laders in ons assortiment. Het meest in het oog springende verschil is de bouwvorm: er zijn laadpalen voor montage op de grond en terwijl wandladers weer voor montage aan de muur bedoeld zijn. Ook zijn er losse palen om wandladers aan te bevestigen. U kunt wat dat betreft alle kanten op. Maar ook het laadvermogen is van belang, evenals het aantal en het soort aansluitingen.

Daarnaast zijn er ook laders die u met een app kunt bedienen en laders met extra functionaliteiten zoals Dynamic Load Balancing en Vehicle to Grid. Er zijn eventueel ook laders die voor meerdere auto’s geschikt zijn en laders waarbij u de laadsessies kunt verrekenen. Dan kunnen uw gasten ook hun elektrische auto of plug-in hybride bij u opladen.

slimme laadpaal

Het juiste laadvermogen van uw laadpaal

Het benodigde laadvermogen – ook wel de laadsnelheid genoemd – voor een thuislader is afhankelijk van een aantal factoren. Een daarvan is het laadvermogen van uw elektrische auto. Deze waarde drukt men meestal uit in kiloWatt (kW). Hoe hoger dat getal, hoe sneller uw auto kan worden opgeladen.

Uw laadpaal of wandlader moet als het even kan minimaal die laadsnelheid kunnen bieden. Anders gaat het laden van uw auto misschien niet snel genoeg en vertrekt u de volgende ochtend niet met een volle accu.

Laadpaal thuis

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing voor thuis

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Kies uw auto en geef
uw voorkeuren aan

Geef uw automerk, -model en persoonlijke voorkeuren aan.


Stap 2

Krijg inzicht in de
geschikte laadstations

Ontvang een vrijblijvend advies en spreek met een EV-Expert.

Stap 3

Met of zonder
installatie op locatie

Wilt u dat wij de laadpaal bij u op locatie komen installeren?

Stap 4

Zorgeloos uw
auto opladen!

Nu kunt u uw elektrische auto thuis of op het werk opladen!

De elektrische installatie

Maar ook de elektriciteitsaansluiting van uw woning moet daar geschikt voor zijn. Gelukkig kan die in de meeste gevallen worden uitgebreid.

Nadat u samen met ons de beste laadpaal of wandlader voor uw woning heeft uitgezocht, komt onze installateur bij u langs om de elektrische installatie te bekijken. Dan weet u precies wat de mogelijkheden zijn.

Meterkast laadpaal aansluiten

Deskundige montage

Het plaatsen en installeren van een laadpaal of wandlader is niet voor iedereen weggelegd. Er moeten vaak wijzigingen aan de elektrische installatie worden doorgevoerd. Daarom is het beter om dit klusje door een professional te laten doen. Samen met onze gecertificeerde monteurs zorgen wij voor een vakkundige installatie van uw laadpaal. Onze laadapparatuur is uitsluitend van A-merken en wordt altijd door vakkundige monteurs geïnstalleerd.

Goed om te weten is dat bij ons de kosten van het installeren van een laadpaal transparant en eerlijk zijn. Bij ons betaalt u dus nooit te veel voor de installatie van uw laadpaal.

Thuis laadpaal installatie

Het begint met goed advies
Een passende laadoplossing voor bij u thuis

Laaddirect kan ook voor bij u thuis een passende en betaalbare laadvoorziening verzorgen. Doorloop daarom de laadpaal keuzehulp waarna wij u vrijblijvend voorzien van een passend advies.

Wij zoeken graag samen met u naar de meest geschikte laadoplossing.

btn

Laadoplossing voor thuis bespreken?

Advies nodig over uw ideale laadoplossing voor thuis? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

img

Geen producten in uw winkelmand.