Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

myenergi laadpalen

Keuzehulp

Keuzehulp

Auto merk en type
Prijsbereik
Van:
Tot:
Bekijk resultaten (2)

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

myenergi laadpaal

Een myenergi laadpaal is een ideale oplossing voor allerlei groene toepassingen. Zo biedt myenergi diverse mogelijkheden om vanuit uw laadpaal via de zonnepanelen te laden. Daar zijn niet al te veel zonnepanelen voor nodig, want er kan al bij een overschot van 1,4 kW geladen worden.

myenergi laadpaal

 

Over myenergi

Het Britse merk is een ervaren aanbieder in de laadpalen wereld. myenergi had één van de eerste EV laders die vanuit zonnepanelen kon laden. Het award winnende merk is al jaren bezig met duurzame middelen, om steeds maar nog afhankelijker van het energienet te kunnen worden. Daardoor is het met myenergi laadpalen mogelijk om te laden via het net, zonnepanelen, of een windturbine.

myenergi zappi

De myenergi zappi is dé groene laadpaal waarmee u zo veel mogelijk zelf opgewekte energie kan benutten. Via de app kunt u namelijk eenvoudig instellen hoe u wilt laden. Hier zijn drie laadopties voor:

  • Snel opladen: laden met het maximale vermogen. Zo laadt uw auto zo snel mogelijk op. Dit kan een combinatie zijn van groene stroom en het net, maar ook enkel van het net.
  • Eco laden: een mix van groene stroom en stroom van het net, waarbij stroom van het net zo veel mogelijk wordt geminimaliseerd.
  • Eco+ laden: hierbij wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met stroomverbruikers in het huis. Als de apparaten in het huis te veel stroom ontvangen, dan ontvangt de laadpaal tijdelijk geen stroom meer. Zodra er een overschot is dat voldoende groot is, kan het laden weer verder. Dit kan via zowel het net als zonnepanelen.
Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.