Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Mobiele laders

Keuzehulp

Subcategorieën
Dubbel/enkel
Online of offline
Laadvermogen
11kW (1)
2,9kW (1)
22kW (1)
Merk laadpaal
Type stekker
Type 2 (2)
Autorisatie
Plug&Charge (2)
Fase
Opties
Merk
Ratio (2)
Laadkabel
1 fase - 5 meter - type 2 (1)
1 fase – 10 meter – type 2 (1)
3 fase - 10 meter - type 2 (1)
3 fase - 5 meter - type 2 (1)
Lengte
Spanning
230V AC 1-fase, 50Hz (1)
Producttype
Prijs
Bekijk resultaten (2)

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

Mobiele lader voor uw elektrische auto

Altijd een lader bij u hebben, bijvoorbeeld voor wanneer er geen laadpaal in de buurt is? Dan hebben wij daar mobiele laders voor. Zo kunt u op een veilige wijze opladen vanuit het stopcontact. Dat is natuurlijk extra handig wanneer er geen laadpaal in de buurt is, maar u wel wil graag laden.

Mobiele lader voor elektrische auto kopen

 

Geen prijzige laadpaal installatie benodigd

De mobiele laders zijn gemakkelijk aan te sluiten op het stopcontact. U hoeft daarvoor geen aanpassingen aan uw elektrische installatie te doen. Toch is het gebruik van een mobiele lader wel veilig, dankzij de onder- en overspanning beveiliging.

Twee typen mobiele laders

Let op bij het kiezen van uw mobiele lader, want wij bieden namelijk 2 soorten mobiele laders aan.

  • Mobiele lader voor standaard stopcontact: deze lader kunt u aansluiten op uw “normale” stopcontact. Hiermee behaalt u een maximaal laadvermogen van 2,9 kW.
  • Mobiele lader voor CEE stopcontact: deze lader sluit je aan op een CEE krachtstroom stopcontact. Hiermee behaalt u een laadvermogen tot 22 kW.

Auto lader voor onderweg

Een lader voor uw elektrische auto voor onderweg, bijvoorbeeld voor tijdens uw autovakantie, is geen overbodige luxe. Dan biedt een mobiele lader natuurlijk uitkomst. Gaat u bijvoorbeeld van de ene naar de andere camping of vakantieadres, dan kunt u daar simpelweg  via het stopcontact laden. Zo bent u niet afhankelijk van een laadpaal.

 

Mobiele lader – geschikt voor hybride auto’s 

Voor een hybride auto zou u in principe prima uit kunnen komen met een mobiele lader. Natuurlijk ontbreken dan allerlei slimme functies die een laadpaal wel heeft, zoals opladen via zonnepanelen, laadtijden instellen of inzicht in de kosten van de laden krijgen. Echter kan het wel een optie zijn indien u de kosten van een laadpaal installatie bespaard wilt blijven. Een hybride auto heeft namelijk een kleinere accu dan een volledig elektrische auto, waardoor het dus minder van belang is om een snellere, krachtige laadpaal te hebben. Aan de andere kant kan een laadpaal voor zakelijke rijders dan weer wel een must zijn, bijvoorbeeld omdat deze met een MID-meter op een fiscaal correcte wijze automatisch laadkosten kan factureren naar een eigen bedrijf of werkgever.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.