Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Installatiemateriaal

Keuzehulp

Subcategorieën
Dubbel/enkel
Online of offline
Laadvermogen
Merk laadpaal
Type stekker
Autorisatie
Fase
1 fase (3)
3 fase (4)
Opties
Merk
Laadkabel
Lengte
50 meter (3)
Spanning
Producttype
Prijs
Bekijk resultaten (15)
1 t/m 15 van de 15 producten
Sorteer op
Sorteer op:

Zeker zijn over uw keuze?

Ontvang een vrijblijvend advies op maat

Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

Installatiemateriaal en componenten voor de groepenkast, o.a. voor laadpalen

Voor al uw installatiemateriaal en componenten voor uw laadpaal installatie of groepenkast, bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder meer een;

 • Aardlekautomaat
 • Hoofdschakelaar
 • Aardlekschakelaar
 • Installatieautomaat
 • (Mini) verdelers
 • Mantelbuis
 • kWh meter
 • Mantelbuis
 • PVC (buis)materiaal
 • Datakabel
 • Grondkabel/voedingskabel
 • Groepenkast (op aanvraag)

Uiteraard zijn deze componenten niet alleen voor het aansluiten van een laadpaal, ook voor overige werkzaamheden in de meterkast zijn deze conponenten geschikt. Voert u grotere projecten uit? Dan kunt u lid worden van ons inkoopprogramma, voor kortingen bij inkoop van grotere aantallen.

installatiemateriaal en componenten voor groepenkast inkopen

 

Gecertificeerde componenten en materiaal

Het doen van uitbreidingen of aanpassingen aan een elektrische installatie moet natuurlijk volledig veilig zijn. Daarom beschikken al onze producten over de nodige certificeringen en voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Ook keurmerken zoals het KEMA-keur laten zien dat de producten aan alle eisen voldoen.

Meterkast aanpassingen ten behoeve van laadpaal

Het plaatsen van een laadpaal is een klus die vaak nog aanpassingen in de meterkast behoeft. Het is bijvoorbeeld standaard verplicht om bij een laadpaal installatie de lader aan te sluiten op een eigen groep. Daarbij is het aan te raden ook nog een aardlekschakelaar te plaatsen. Het kan ook nog zijn dat u andere componenten nodig heeft, bijvoorbeeld als u gaat verzwaren; dan is een 3-fase hoofdschakelaar benodigd voordat de verzwaring plaatsvindt. Bij sommige laders kan het ook zijn dat u een kWh meter moet plaatsen, voor het bijhouden van het verbruik indien de lader geen meter heeft.

Tot slot zijn er natuurlijk kabels benodigd om de lader aan te sluiten. Essentieel zijn de voedingskabels voor de stroomtoevoer naar de lader. Daarnaast is het vaak ook nodig om één of twee datakabels aan te leggen, voor de internetverbinding van de lader en de verbinding van een eventuele Load Balancer.

Door al deze variabele aanpassingen – wat ook nog afhangt van de lader – is het dus van groot belang om van tevoren goed inzichtelijk te hebben welke componenten u nodig heeft voor de installatie. Advies nodig? Onze EV-Experts staan voor u klaar om u verder te kunnen helpen.

Laadpaal aansluiten en plaatsen

Installeert u de laadpaal zelf? Dan kunt u gemakkelijk voor al uw componenten en materiaal bij Laaddirect terecht. Wij bieden een compleet scala aan producten aan, zodat u gelijk alles heeft wat u nodig heeft om de lader te installeren. Zit het product dat u nodig heeft niet hiertussen? Neem dan contact met ons op zodat wij op aanvraag uw product kunnen leveren.

Wilt u liever ontzorgd worden in uw laadpaal installatie? Dan kunt u ook een laadpaal installatie pakket bij ons afnemen, waarbij een monteur bij u langs komt om de installatie van A tot Z te verzorgen

 

Advies over laadpaal installatie

Geen idee wat u nodig heeft voor uw laadpaal installatie? Dan helpen onze experts u graag verder. Zij kunnen u adviseren in het gebruik van de benodigde materialen of componenten voor uw project. Neem gerust contact op.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.