0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpalen voor een autobedrijf

Laadpalen zijn ook voor uw autobedrijf een absolute must. Ongeacht of u een merkdealer, onderhoudsbedrijf of occasiondealer bent. Een laadpaal is namelijk niet alleen functioneel maar laat ook zien dat uw bedrijf met de tijd meegaat en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Elektrisch rijden

Ook uw autobedrijf zal ongetwijfeld volop verwikkeld zijn in de transitie naar elektrisch rijden. U zult steeds meer elektrische auto’s of plug-in hybrides in uw showroom, werkplaats en voorraad hebben. Om deze op te laden, is een eigen laadpunt onontbeerlijk. U kunt de auto’s dankzij die laadpaal opladen zonder dat deze urenlang onbeheerd bij een laadstation moeten staan. Ook zijn al uw stekkerauto’s dan altijd klaar voor gebruik.

elektrisch rijden

Klantvriendelijk

Als autodealer bent u voor een groot deel afhankelijk van de aanloop bij uw bedrijf. U kunt een laadpaal ook ‘openbaar’ maken. Dan wordt deze vermeld in de meeste navigatiesystemen en apps van elektrische auto’s, zodat deze regelmatig bij u komen laden. Daardoor komt er meer aanloop naar uw garagebedrijf en groeit uw naamsbekendheid. Bovendien is een laadpaal, ook als men er niet gratis mag laden, een bijzonder klantvriendelijk gebaar.

klantvriendelijk

Laadsessies verrekenen

Een laadpaal biedt u nog meer voordelen. U kunt de kosten van het laden doorberekenen en zo geld aan de laadsessies verdienen. U bepaalt uw tarieven heel eenvoudig zelf via de backoffice. Daarmee kunt u ook bepalen wie er goedkoper of zelfs gratis mag laden.

Laadsessies verrekenen

Laadpaal wordt straks verplicht

Om de aanschaf en het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren, heeft de Europese Commissie de aanwezigheid van laadpalen bij bedrijven verplicht gesteld. Een bedrijfsgebouw met meer dan tien parkeerplaatsen moet vanaf 2020 minstens één laadpunt per tien parkeerplaatsen hebben. Om een snelle toekomstige uitbreiding mogelijk te maken, moet in totaal twintig procent van de parkeerplaatsen ook al de benodigde bekabeling hebben.

laadpaal verplicht

Welke laadpalen zijn geschikt voor uw autobedrijf?

Dat hangt van een heleboel factoren af. Daarom gaan we graag samen met u op zoek naar de meest geschikte en klantvriendelijke laadvoorziening voor uw bedrijf. Wij leveren uitsluitend met A-merken en werken met gecertificeerde installateurs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de meest geschikte laadoplossing voor uw autobedrijf.

aad laaddirect

Geen producten in uw winkelmand.