0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpalen voor een autodealer

Laadpalen zijn ook voor uw autobedrijf een absolute must. Ongeacht of u een merkdealer, onderhoudsbedrijf of occasiondealer bent. Een laadpaal is namelijk niet alleen functioneel maar laat ook zien dat uw bedrijf met de tijd meegaat en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Elektrisch rijden

Ook uw autobedrijf zal ongetwijfeld volop verwikkeld zijn in de transitie naar elektrisch rijden. U zult steeds meer elektrische auto’s of plug-in hybrides in uw showroom, werkplaats en voorraad hebben. Om deze op te laden, is een eigen laadpunt onontbeerlijk. U kunt de auto’s dankzij die laadpaal opladen zonder dat deze urenlang onbeheerd bij een laadstation moeten staan. Ook zijn al uw stekkerauto’s dan altijd klaar voor gebruik.

laadpaal dealer

Klantvriendelijk

Als autodealer bent u voor een groot deel afhankelijk van de aanloop bij uw bedrijf. U kunt een laadpaal ook ‘openbaar’ maken. Dan wordt deze vermeld in de meeste navigatiesystemen en apps van elektrische auto’s, zodat deze regelmatig bij u komen laden. Daardoor komt er meer aanloop naar uw garagebedrijf en groeit uw naamsbekendheid. Bovendien is een laadpaal, ook als men er niet gratis mag laden, een bijzonder klantvriendelijk gebaar.

laadpaal advies

Laadsessies verrekenen

Een laadpaal biedt u nog meer voordelen. U kunt de kosten van het laden doorberekenen en zo geld aan de laadsessies verdienen. U bepaalt uw tarieven heel eenvoudig zelf via de backoffice. Daarmee kunt u ook bepalen wie er goedkoper of zelfs gratis mag laden.

Laadsessie verrekenen

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juist laadoplossing voor uw autobedrijf

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing voor uw dealerlocatie.

Stap 1

Vrijblijvend advies
aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel
op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van
aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing
passend bij uw autobedrijf!

We voeren de werkzaamheden uit en er kan zorgeloos worden geladen.

Laadpaal wordt straks verplicht

Om de aanschaf en het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren, heeft de Europese Commissie de aanwezigheid van laadpalen bij bedrijven verplicht gesteld. Een bedrijfsgebouw met meer dan tien parkeerplaatsen moet vanaf 2020 minstens één laadpunt per tien parkeerplaatsen hebben. Om een snelle toekomstige uitbreiding mogelijk te maken, moet in totaal twintig procent van de parkeerplaatsen ook al de benodigde bekabeling hebben.

laadpaal bij dealer

Welke laadpalen zijn geschikt voor uw autobedrijf?

Dat hangt van een heleboel factoren af. Daarom gaan we graag samen met u op zoek naar de meest geschikte en klantvriendelijke laadvoorziening voor uw bedrijf. Wij leveren uitsluitend met A-merken en werken met gecertificeerde installateurs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de meest geschikte laadoplossing voor uw autobedrijf.

laadpaal autodealer

Het begint met goed advies
Bespreek uw wensen met één van onze EV-Experts

Het team van Laaddirect staat voor u klaar om samen met u de beste laadoplossing voor uw bedrijf uit te zoeken.

 

btn

Laadoplossing voor autodealer bespreken?

Advies nodig over uw ideale autodealer laadoplossing? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

img

Geen producten in uw winkelmand.