Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Skoda Citigo e-IV

De beste laadoplossingen voor uw Škoda CITIGOe iV

Laadpaal advies over uw Škoda CITIGOe iV ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Informatie over de Skoda Citigo e-IV

De Skoda Citigo e-IV is de eerste volledige elektrische auto van Skoda. Het model is klein en compact wat het een ideale auto maakt voor in de stad en korte afstanden. Met een volle accu kunt u maximaal 225 kilometer rijden. Het model beschikt over een laadvermogen van 7,2 kW waardoor u een laadpaal nodig heeft die minimaal 1-fase aansluiting heeft. Graag vertellen wij u meer over de Skoda Citigo e-IV en de mogelijkheden.

Welke laadpaal is geschikt voor Kia E-nero

Bij het uitzoeken van een laadpaal wilt u uiteraard een laadpaal die het laadvermogen van de auto maximaal benut, zo hoeft u namelijk nooit lang te wachten op een volgeladen accu. Wij van Laaddirect zijn op onderzoek gegaan om te kijken waar u op moet letter bij het aanschaffen van een laadpaal voor de Skoda Citigo e-IV

Het laadvermogen van de Skoda Citigo IV bedraagt 7,2kW, maar hoe hoger het laadvermogen van het laadstation des te sneller uw auto zal opladen. Een ideale laadpaal voor de Skoda Citigo is een laadpaal met een minimaal vermogen van 11kW. Hiermee heeft u voldoende stroom om de auto binnen 12 uur op te laden. Kiest u voor een laadpaal met 22kW vermogen, dan verkort u de laadtijd naar 6 uur!

Verder adviseren wij u te kiezen voor een laadstation die de mogelijkheid heeft om active load baldancing toe te passen. Hiermee voorkomt u dat bij u thuis of op de zaak het stroomnetwerk overbelast word.

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Batterij capaciteit Skoda Citigo e-IV

Bekijk het laadvermogen en laadsnelheid van de Skoda Citigo e-IV  in onderstaande tabel:

Laadpunt Maximaal Vermogen Tijd Snelheid
Stopcontact (2.3kW) 230V / 1X10A  2.3kW 16u44m 12km/u
1-fase 16A (3,7kW) 230V / 1X16A  3.6kW 10u45m 18km/u
1-fase 25A (5,8 kW) 230V / 1X16A  3.6kW 10u45m 18km/u
1-fase 32A (7.4kW) 230V / 1X16A 3.6kW 10u45m 18km/u
3-fase 16A ( 11kW) 230V / 2X16A 7.2kW 5u30m 35km/u
3-fase 25A (17kW) 230V / 2X16A 7.2kW 5u30m 35km/u
3-fase 32A (22kW) 230V / 2X16A 7.2kW 5u30m 35km/u

De elektrische automodellen van Skoda

  • Skoda Enyaq iV 50 (vanaf 2021)
  • Skoda Enyaq iV 80 (vanaf 2021)
  • Skoda Enyaq iV 60 (vanaf 2021)
  • Skoda Enyaq iV RS (vanaf 2021)
  • Skoda Enyaq iV 80X (vanaf 2021)

Zakelijke laadpaal Skoda Citigo e-IV

Gaat u zakelijk elektrisch rijden? Dan adviseren wij om een slimme laadpaal te kiezen in plaats van een domme laadpaal. Een slimme laadpaal bevat namelijk nieuwe technologieën die gemaakt zijn voor de toekomst en waarmee u inzicht kan hebben in het laadverbruik en laadsessies van uw auto.

Nog interessanter is dat uw de kosten van de laadsessies automatisch kunt verrekken, wat een groot voordeel is voor zakelijke rijders.

Wat ook vaak voorkomt bij zakelijke laadpalen is het gebruik van een dubbele socket, waarmee u het mogelijk heeft op twéé elektrische auto’s ter gelijke tijd te opladen. Wel zo handig als u meerdere werknemers heeft of klanten die langs komen met een elektrische auto.

Verder kunt u ook per laadpaal tarieven instellen voor gastgebruikers, waardoor klanten of onbekende gastgebruikers een hoger tarief betalen voor het gebruik van uw laadpaal. Het grote voordeel hiervan is dat u uw laadpaal op termijn terug kunt verdienen!

Thuis uw auto snel en gemakkelijk opladen

Om thuis uw auto op te laden adviseren wij een laadstation te kiezen die functies heeft om active load balancing toe te passen. Hiermee communiceert de laadpaal met het huis en word er altijd gekeken wat het stroomverbruik is, zodat overbelasting van uw stroomnetwerk word uitgesloten. Een laadpaal vraagt namelijk veel energie en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Verder bent u vrij in het kiezen van een slimme laadpaal of een domme laadpaal. Het hangt er maar net af welke functies u belangrijk vind voor een laadpaal. Zelf adviseren wij een slimme laadpaal te kiezen, omdat u hiermee meer mogelijkheden heeft voor in de toekomst en zich makkelijker kan aanpassen.

Eigenschappen van Skoda Citigo e-IV

Specificaties Waarde
Topsnelheid 130km/u
Totaal vermogen 61kW ( 83pk)
Totaal koppel 210Nm
Accu capaciteit 36.8kWh
Stekker 2
Actieradius elektrisch 255km
Gewicht 1235kg
Zitplaatsen 4
Lengte 3597mm
Breedte 1645mm
Locatie laadpoort 1,515Kg

Uw laadpaal veilig installeren

Heeft u een laadpaal gekocht voor Skoda Citigo e-IV en zoekt u een partij die de laadpaal kan monteren? Wij adviseren altijd een partij te zoeken die een gecertificeerde laadpaal monteurs in huis heeft, zodat u altijd weet dat de montage veilig en correct word voltooid. Bij Laaddirect weet u zeker dat de montages op de juiste manier worden gemonteerd tegen scherpe en transparante prijzen.

Al onze laadpaal montages kunnen binnen twéé weken gemonteerd worden bij u op locatie. Ook voor de zakelijke laadpaal installaties kunt u bij ons terecht!

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.