Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Onze beoordelingen

Wij zijn blij met de waarderingen die onze klanten uitspreken.
5.0
Snel bezorgd, lader werkt zonder problemen. Aan de hand van de knoppen pas je makkelijk het vermogen aan.
4.0
Laadt mijn auto goed op. Het scherm waarop het vermogen is af te lezen is handig en fijn dat je hiermee op een hoog vermogen kan laden zonder dus een laadpaal nodig te hebben.
4.5
Via de website besteld, binnen 3 dagen binnen gehad. Heel simpel stekker erin en laden maar. Doet het prima.
5.0
Heel gemakkelijk inkopen, je hoeft alleen maar te bellen en je krijgt meteen een offerte voor wat je nodig hebt. Daarna kreeg ik de bestelling al na 2 dagen binnen. Top service.
4.5
Ik had met spoed een aantal laders nodig voor een installatie. Gezien de goede verhalen heb ik contact opgenomen met Laaddirect en voor een goede prijs kreeg ik ze zo thuisgestuurd. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
5.0
Voor een klant heb ik twee laders aangeschaft bij Laaddirect. Netjes en snel geleverd, vooraf hielpen ze mij goed om een lader uit te kiezen. Ben zeer tevreden.
5.0
Het traject naar een laadpaal is op een fijne wijze begeleid door Laaddirect. Zeer vriendelijke medewerkers, net werkende monteurs en een goede laadpaal.
5.0
Goede laadpaal, ideaal in combinatie met zonnepanelen. Laaddirect heeft mij uitstekend geholpen vanaf begin af aan.
5.0
Duidelijke offerte gehad, er werd altijd proactief meegedacht. Ik ben zeer tevreden over de Wallbox, die veel mogelijkheden biedt.
4.5
Duidelijke offertes en prima informatievoorziening van tevoren. De monteurs werkten netjes en waren vriendelijk. De laadpaal werkt perfect.
5.0
Een erg goede aanbieder voor laadpalen. Zij hebben binnen een paar weken al mijn laadpaal geïnstalleerd en bieden veel hulp als dat nodig is.
4.5
Mooie installatie uitgevoerd door Laaddirect. Duidelijke offerte en een goede lader die via de app van alles kan.
4.5
Leuke laadpaal, klein en opladen gaat gemakkelijk. Al snel kon men komen voor de installatie, die binnen enkele uren klaar was.
5.0
Voor mijn Renault Megane is mij een goed passende laadpaal voorgesteld. Vanaf het begin is men altijd duidelijk geweest wat er moest gebeuren, wanneer en hoe.
4.5
Ik heb goede hulp gekregen bij de keuze van een laadpaal. Als onbekende in deze wereld kreeg ik zeer toereikende informatie om de juiste keuzes te maken bij de aanschaf.
4.5
Een hele scherpe offerte ontvangen die aantrekkelijker was dan die van andere aanbieders. Na akkoord is de lader zonder enig probleem geïnstalleerd en gemonteerd.
5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.
4.5
Ik ben zeer goed geholpen door de adviseurs van Laaddirect. Een heldere offerte en professionele installatie!
4.5
Vanaf het begin werd ik vriendelijk en goed geholpen. Vragen werden met geduld beantwoord en al snel kon ik een aanbod krijgen. De lader is kundig gemonteerd en werkt uitstekend.
5.0
Deskundig advies, net in het contact en een goed werkende laadpaal afgeleverd.
4.5
Vanaf het begin zowel telefonisch als via de mail goede hulp gekregen. De offerte was zeer helder en na twee weken werd de lader geïnstalleerd. De lader werkt zonder enige probleem en net geplaatst.
5.0
Behulpzame klantenservice en dito monteurs. Bij de installatie nog een heldere toelichting gekregen over de laadpaal. Verder gelukkig ook een snelle totstandkoming van de laadpaalmontage.
5.0
Goede hulp gekregen bij de keuze van een laadpaal. De installatie is geheel goed verlopen en de lader hangt net en stabiel aan de wand. Het opladen gaat ook helemaal goed. Ik ben zeker tevreden.
4.5
Fijne ondersteuning door echt meedenkende verkopers. De laadpaal functioneert goed en de monteurs waren ook erg vriendelijk.
5.0
Naar mijn inziens kreeg ik hier een eerlijke eindfactuur zonder ongespecificeerde kosten. De monteurs hadden de laadpaal binnen enkele uren al gereed voor gebruik en gingen keurig te werk.
5.0
Professionele en kundige organisatie die volgens de voorgeschreven veiligheidsnormen werkt. Ze proberen niet alleen te verkopen, maar denken ook na over andere aspecten zoals het mogelijke gebruik van zonnepanelen en het stroomverbruik.
5.0
Veel zorg vanuit Laaddirect, die vaak telefonisch snel hulp kunnen bieden. Redelijk snel was de laadpaal geïnstalleerd. Het opladen gaat vlot en gemakkelijk, dus er is zeker een goede service verleend.
5.0
Hele vriendelijke heren die de tijd nemen om uit te leggen wat alle functies zijn en wat het dan ook betekent. De laadpaal is binnen de beloofde tijd gemonteerd, dus we zijn helemaal tevreden.
4.5
Veel goeds gehoord over deze Alfen laadpalen en de verwachtingen zijn echt wel waargemaakt. Het opladen levert geen problemen op en de verrekeningsfunctie is zeer welkom.
5.0
Na één dag een aanvraag in te dienen via de website, werd ik al geholpen. Ook al snel een nette offerte ontvangen. Bij de installatie nog een uitgebreide uitleg gekregen over hoe de lader werkt en wat de functies ervan zijn. Voor mij een zeer positieve ervaring.
4.0
Top Wallbox, fijn dat er geen kosten verbonden zijn aan de app en de kabel is lang genoeg.
5.0
Hele fijne lader en ook mooi klein. Zowel ik als ook wel eens mijn gasten hebben er zonder problemen mee kunnen laden. Een echte plus is toch wel het bij kunnen houden van het verbruik.
4.5
Mooie autolader met lange kabel. Hij werkt goed in de combinatie met een laadpas en de auto is vaak binnen 5 uur al helemaal vol geladen. Ik ben er zeker tevreden mee.
4.0
Ik wilde mijn laadpaal graag achter een kleine wand zodat deze dichtbij mijn auto kon zitten. Voor de installateurs was dat gelukkig geen probleem en ze waren ook best snel klaar. Verder is het ook een prima laadpaal.
5.0
De laadpaal is mooi voordat de nieuwe auto kwam geïnstalleerd. Ook goed dat er een lange kabel bij zit mocht de auto wat verder op moeten staan. Over de montage zijn wij ook tevreden, het ziet er allemaal keurig uit.
4.5
Hele makkelijke laadpaal en e flux is erg prettig voor het vergoeden van het elektrisch rijden. Scherm is handig en het laadt met een snelheid die je mag verwachten van een laadpaal.
4.5
De heren hebben heel attent gereageerd om met een oplossing te komen voor mijn situatie. Ik had mijn laadpaal op deze specifieke plaats gewild en heb vandaar twee palen op die plek geplaatst. Dit model lader paste er precies op en zo valt het ook nog eens niet te veel op. Lader werkt perfect.
4.5
De laadgids van Laaddirect heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van laadstations. Bedankt!
5.0
Ik kan het iedereen aanbevelen om jullie laadgids te downloaden. Inderdaad een bruikbare gids om tot de juiste keuze te komen!
5.0
Heel erg bedankt voor de duidelijke uitleg binnen het ebook. Het heeft me ontzettend geholpen om de juiste keuze te maken voor het laadstation voor mijn VW ID3.
4.5
Scherpe prijs voor een lader en werkt makkelijk. Prima lader.
5.0
Ik wist zelf niet veel van laadpalen af, dus vond het fijn dat ik er goed mee geholpen ben om er één aan te schaffen. Ook prettig dat de laadpaal aan de muur kon worden gemonteerd zonder uitstekende kabels en het is gelukkig maar een klein kastje.
4.5
De wallbox is heel netjes geïnstalleerd en het ziet er allemaal prima uit. Tot nu toe heb ik er een aantal keer gebruik van gemaakt en hij werkt gewoon goed. Ben tevreden.
5.0
Snel geleverd via de website en ondanks dat ik zelf iemand had die de installatie kon verzorgen, ben ik toch goed geholpen met een aantal vragen wat betreft het activeren van de laadpaal.
5.0
Heel fijn telefonisch contact gehad om vast te stellen wat voor laadpaal ik nodig had. We hebben de laadpaal nu een maand en werkt prima, vooral ook met de app die erbij zit. Ik ben er zeker blij mee.
4.5
Goed geholpen door de heren van laaddirect. Ook de installatie is netjes gedaan door de monteurs en ben zeer tevreden over mijn wallbox.
4.5
Mooi snel geïnstalleerd en bevalt tot nu toe erg goed.
5.0
Heel fijn dat de laadpaal als snel gemonteerd kon worden, zodat ik die kon gebruiken voordat mijn nieuwe auto kwam. Ben verder ook goed geholpen door de klantenservice.
5.0
Ik ben heel fijn geholpen door de heren van laaddirect, zowel vooraf als na de installatie. Ook over de app kon ik even bellen om het één en ander in te stellen. De wallbox werkt ook goed, dus al met al top.
5.0
Gemakkelijk mijn laadpaal online besteld bij Laaddirect voor mijn nieuwe Tesla Model 3. De levering en installatie werd vakkundig verzorgd. Bedankt voor jullie inzet!
5.0
Ik werd goed geadviseerd door Laaddirect. De montage van de Wallbox bij mij thuis en op het werk is professioneel en op tijd verzorgd.
5.0
Het was me niet duidelijk welke laadpaal het beste bij mijn situatie paste. Door het advies van Laaddirect heb ik toch de meest ideale laadpaal gevonden.
4.5
Doormiddel van de keuzehulp bij Laaddirect was het voor mij duidelijk welke laadpalen bij mijn situatie passen. Ook de nazorg na mijn bestelling was erg fijn!

No products in the cart.