0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Onze beoordelingen

Wij zijn blij met de waarderingen die onze klanten uitspreken.
5.0
Hele fijne lader en ook mooi klein. Zowel ik als ook wel eens mijn gasten hebben er zonder problemen mee kunnen laden. Een echte plus is toch wel het bij kunnen houden van het verbruik.
4.5
Mooie autolader met lange kabel. Hij werkt goed in de combinatie met een laadpas en de auto is vaak binnen 5 uur al helemaal vol geladen. Ik ben er zeker tevreden mee.
4.0
Ik wilde mijn laadpaal graag achter een kleine wand zodat deze dichtbij mijn auto kon zitten. Voor de installateurs was dat gelukkig geen probleem en ze waren ook best snel klaar. Verder is het ook een prima laadpaal.
5.0
De laadpaal is mooi voordat de nieuwe auto kwam geïnstalleerd. Ook goed dat er een lange kabel bij zit mocht de auto wat verder op moeten staan. Over de montage zijn wij ook tevreden, het ziet er allemaal keurig uit.
4.5
Hele makkelijke laadpaal en e flux is erg prettig voor het vergoeden van het elektrisch rijden. Scherm is handig en het laadt met een snelheid die je mag verwachten van een laadpaal.
4.5
De heren hebben heel attent gereageerd om met een oplossing te komen voor mijn situatie. Ik had mijn laadpaal op deze specifieke plaats gewild en heb vandaar twee palen op die plek geplaatst. Dit model lader paste er precies op en zo valt het ook nog eens niet te veel op. Lader werkt perfect.
4.5
De laadgids van Laaddirect heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van laadstations. Bedankt!
5.0
Ik kan het iedereen aanbevelen om jullie laadgids te downloaden. Inderdaad een bruikbare gids om tot de juiste keuze te komen!
5.0
Heel erg bedankt voor de duidelijke uitleg binnen het ebook. Het heeft me ontzettend geholpen om de juiste keuze te maken voor het laadstation voor mijn VW ID3.
4.5
Scherpe prijs voor een lader en werkt makkelijk. Prima lader.
5.0
Ik wist zelf niet veel van laadpalen af, dus vond het fijn dat ik er goed mee geholpen ben om er één aan te schaffen. Ook prettig dat de laadpaal aan de muur kon worden gemonteerd zonder uitstekende kabels en het is gelukkig maar een klein kastje.
4.5
De wallbox is heel netjes geïnstalleerd en het ziet er allemaal prima uit. Tot nu toe heb ik er een aantal keer gebruik van gemaakt en hij werkt gewoon goed. Ben tevreden.
5.0
Snel geleverd via de website en ondanks dat ik zelf iemand had die de installatie kon verzorgen, ben ik toch goed geholpen met een aantal vragen wat betreft het activeren van de laadpaal.
5.0
Heel fijn telefonisch contact gehad om vast te stellen wat voor laadpaal ik nodig had. We hebben de laadpaal nu een maand en werkt prima, vooral ook met de app die erbij zit. Ik ben er zeker blij mee.
4.5
Goed geholpen door de heren van laaddirect. Ook de installatie is netjes gedaan door de monteurs en ben zeer tevreden over mijn wallbox.
4.5
Mooi snel geïnstalleerd en bevalt tot nu toe erg goed.
5.0
Heel fijn dat de laadpaal als snel gemonteerd kon worden, zodat ik die kon gebruiken voordat mijn nieuwe auto kwam. Ben verder ook goed geholpen door de klantenservice.
5.0
Ik ben heel fijn geholpen door de heren van laaddirect, zowel vooraf als na de installatie. Ook over de app kon ik even bellen om het één en ander in te stellen. De wallbox werkt ook goed, dus al met al top.
5.0
Gemakkelijk mijn laadpaal online besteld bij Laaddirect voor mijn nieuwe Tesla Model 3. De levering en installatie werd vakkundig verzorgd. Bedankt voor jullie inzet!
5.0
Ik werd goed geadviseerd door Laaddirect. De montage van de Wallbox bij mij thuis en op het werk is professioneel en op tijd verzorgd.
5.0
Het was me niet duidelijk welke laadpaal het beste bij mijn situatie paste. Door het advies van Laaddirect heb ik toch de meest ideale laadpaal gevonden.
4.5
Doormiddel van de keuzehulp bij Laaddirect was het voor mij duidelijk welke laadpalen bij mijn situatie passen. Ook de nazorg na mijn bestelling was erg fijn!

Geen producten in uw winkelmand.