0
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Onze beoordelingen

Wij zijn blij met de waarderingen die onze klanten uitspreken.
4.5
De laadgids van Laaddirect heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van laadstations. Bedankt!
5.0
Ik kan het iedereen aanbevelen om jullie laadgids te downloaden. Inderdaad een bruikbare gids om tot de juiste keuze te komen!
5.0
Heel erg bedankt voor de duidelijke uitleg binnen het ebook. Het heeft me ontzettend geholpen om de juiste keuze te maken voor het laadstation voor mijn VW ID3.
4.5
Scherpe prijs voor een lader en werkt makkelijk. Prima lader.
5.0
Ik wist zelf niet veel van laadpalen af, dus vond het fijn dat ik er goed mee geholpen ben om er één aan te schaffen. Ook prettig dat de laadpaal aan de muur kon worden gemonteerd zonder uitstekende kabels en het is gelukkig maar een klein kastje.
4.5
De wallbox is heel netjes geïnstalleerd en het ziet er allemaal prima uit. Tot nu toe heb ik er een aantal keer gebruik van gemaakt en hij werkt gewoon goed. Ben tevreden.
5.0
Snel geleverd via de website en ondanks dat ik zelf iemand had die de installatie kon verzorgen, ben ik toch goed geholpen met een aantal vragen wat betreft het activeren van de laadpaal.
5.0
Heel fijn telefonisch contact gehad om vast te stellen wat voor laadpaal ik nodig had. We hebben de laadpaal nu een maand en werkt prima, vooral ook met de app die erbij zit. Ik ben er zeker blij mee.
4.5
Goed geholpen door de heren van laaddirect. Ook de installatie is netjes gedaan door de monteurs en ben zeer tevreden over mijn wallbox.
4.5
Mooi snel geïnstalleerd en bevalt tot nu toe erg goed.
5.0
Heel fijn dat de laadpaal als snel gemonteerd kon worden, zodat ik die kon gebruiken voordat mijn nieuwe auto kwam. Ben verder ook goed geholpen door de klantenservice.
5.0
Gemakkelijk mijn laadpaal online besteld bij Laaddirect voor mijn nieuwe Tesla Model 3. De levering en installatie werd vakkundig verzorgd. Bedankt voor jullie inzet!
5.0
Ik werd goed geadviseerd door Laaddirect. De montage van de Wallbox bij mij thuis en op het werk is professioneel en op tijd verzorgd.
5.0
Het was me niet duidelijk welke laadpaal het beste bij mijn situatie paste. Door het advies van Laaddirect heb ik toch de meest ideale laadpaal gevonden.
4.5
Doormiddel van de keuzehulp bij Laaddirect was het voor mij duidelijk welke laadpalen bij mijn situatie passen. Ook de nazorg na mijn bestelling was erg fijn!

Geen producten in uw winkelmand.