Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Hey! One laadpaal

De Hey! One is de meest personaliseerbare laadpaal op de markt. Naast dat een Hey! laadpaal een zeer stijlvolle laadoplossing is, is het ook nog eens een duurzaam product. Deze laadpalen zijn namelijk enkel met duurzame materialen samengesteld.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact op:

Uniek design

Met een Hey! One beschikt u hoe dan ook over een unieke laadpaal. Zo heeft u verschillende keuzes in het materiaal van de paal, de kleur van de kabelhaak, het aantal laadaansluitingen en de type laadaansluiting. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor “smart” uitvoeringen die verbonden zijn met het internet en heeft u de optie om slim te laden met load balancing.

Hey! One laadpaal

Duurzame laadpaal

Hey! houdt naast het ontwikkelen van een complete laadpaal, ook nog eens rekening met het klimaat. Zo zijn de producten van dit Nederlandse merk gemaakt van alleen duurzame materialen. Zelfs hun machines werken alleen op duurzame lokaal opgewekte energie. In de toekomst hoopt Hey! ook een laadpaal uit te brengen die volledig circulair is.

duurzame luxe laadpaal hout

Technisch hoogstaand

De 22 kW aan laadvermogen biedt u de mogelijkheid om bij een 3-fase meterkast op de hoogst haalbare snelheid te laden. Mocht uw auto of meterkast hier niet toereikend genoeg voor zijn, dan kan de Hey! One ook gewoon op 1-fase aangesloten worden.

 

Stekker

Bij de Hey! One heeft u door de type 2 aansluiting een universele stekker of laadcontact voor elke nieuwe elektrische auto. Hierbij maakt u zelf de keuze of u gaat voor een laadpaal met een vaste kabel, of met een laadaansluiting (ook wel socket).

Hey! One

Uitvoeringen

Naast “normale laadpalen” zijn er tegenwoordig ook een heleboel slimme laadpalen. Vooral voor zakelijke rijders kan dit interessant zijn, aangezien hiermee laadkosten automatisch kunnen worden verrekend met bijvoorbeeld de werkgever. Bij de Hey! One kiest u zelf of u liever een dergelijke online slimme laadpaal wilt (Connect), of dat u gaat voor de standaard offline uitvoering (Base).

Uitvoeringen hey One

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vul het contactformulier bovenaan de pagina in

Vraag een vrijblijvende offerte
aan of stel een vraag

Stap 2

Krijg inzicht in de
geschikte oplossingen

Ontvang een vrijblijvend voorstel
en spreek met een EV-Expert

Stap 3

Met of zonder
installatie op locatie

Desgewenst kunnen wij ook de installatie verzorgen

Stap 4

Zorgeloos uw
auto opladen!

Nu kunt u uw elektrische auto thuis of op het werk opladen!

Overige specificaties

Als materiaal heeft u de keuze uit vier robuuste materialen: beton, hout cortenstaal en gekleurd metaal.

Stevige montage

Dankzij de stevige betonnen fundatie poer staat de laadpaal zeker stevig. Het gewicht van deze poer maakt dat uw laadpaal goed verankerd in de grond zit.

Dubbele laadaansluiting

Mocht u kiezen voor een dubbele laadaansluiting, dan verliest u in ieder geval geen vermogen. U kunt bij een dubbele laadpaal namelijk op 22kW blijven laden per laadaansluiting.

Ledverlichting

Met de ledverlichting kunt u ook nog wanneer het donker is goed het zicht bewaren.

Hey! one specificaties

Installatie

De Hey! One is uiteraard los te verkrijgen, maar optioneel kunt ook de installatie bij ons afnemen. Onze gecertificeerde monteurs zullen de installatie dan in zijn geheel voor u verzorgen.

Installeren laadpaal hey!

Het begint met goed advies
Een passende laadoplossing

Laaddirect verzorgt passende en betaalbare laadvoorzieningen. Druk op de knop hieronder om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wij zoeken graag samen met u naar de meest geschikte laadoplossing.

btn

Laadoplossing voor thuis bespreken?

Advies nodig over uw ideale laadoplossing voor thuis? Onze EV-Experts staan voor u klaar.

img

No products in the cart.