Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Ford Mustang MACH-E

De beste laadoplossingen voor uw Ford Mustang Mach-E Standard

Laadpaal advies over uw Ford Mustang Mach-E Standard ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Ford Mustang MACH-E

Heeft u een passende lader voor uw Ford Mustang MACH-E nodig? Bij Laaddirect vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod van A-merk laadoplossingen, maar heeft u ook de keuze uit laadpalen en wandladers. Bovendien kunt u kiezen voor ons installatiepakket.

Ontdek ons assortiment met laadpalen en wandladers voor de Ford Mustang MACH-E. Deze zijn voorzien van de nieuwste technologieën, beschikken over voldoende AC-laadvermogen en kunnen gemonteerd worden als laadpaal of wandlader.

 

Laadpaal voor de Ford Mustang MACH-E

De Ford Mustang MACH-E is een elektrische SUV met een bovengemiddelde actieradius waarvan Ford hoopt dat die “kan uitgroeien tot een icoon binnen de Ford-familie.” Uiteraard moet ook de Mustang MACH-E regelmatig opgeladen worden om zijn actieradius ten volle te benutten. Om deze reden is het kiezen van een passende lader, die beschikt over de juiste aansluiting, voldoende laadvermogen en andere gewenste eigenschappen, van groot belang.

 

 

Welk model kiezen?

De Ford Mustang MACH-E is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Deze verschillen op gebied van accupakket – de Standard Range (SR) en de Extended Range (ER) – en type aandrijving – achterwiel (RWD) en vierwielaandrijving (AWD). In totaal wordt de Mustang MACH-E geleverd in vijf uitvoeringen: de (1) MACH-E SR RWD, (2) MACH-E SR AWD, (3) MACH-E ER RWD, (4) MACH-E ER AWD en (5) MACH-E GT. De verschillen tussen deze uitvoeringen hebben geen invloed op de laadcapaciteit, aangezien elke uitvoering voorzien is van een boordlader met 11 kW AC-laadvermogen en een Type 2-laadaansluiting. Wel zijn er verschillen op gebied van duur van het opladen. Dit vanwege de verschillende accucapaciteiten.

Uitvoering Accu AC-laadvermogen Aansluiting
MACH-E SR RWD 70  kWh 11 kW Type 2
MACH-E SR AWD 70 kWh 11 kW Type 2
MACH-E ER RWD 91 kWh 11 kW Type 2
MACH-E ER AWD 91 kWh 11 kW Type 2
MACH-E GT 91 kWh 11 kW Type 2

 

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

De geschikte lader voor de Ford Mustang MACH-E

De Ford Mustang MACH-E beschikt voor het ‘standaard’ AC-laden, wat u doet bij een openbaar laadpunt, thuis of op de zaak, over 11 kW aan laadvermogen. Om dit vermogen maximaal te benutten heeft u een aansluiting met voldoende capaciteit nodig. Voor de MACH-E voldoet een 3-fase 3x16A aansluiting.

Moet ik een laadpaal of wandlader kiezen?

In feite is er geen enkel verschil tussen een laadpaal of wandlader wanneer het aankomt op de techniek. Het grote verschil zit vooral in de wijze van montage, zoals de benamingen al suggereren. Veel van onze laders kunnen zowel als laadpaal als wandlader gemonteerd worden. Maar welke is het meest geschikt voor u? Dat hangt af van waar u uw Ford Mustang MACH-E wilt opladen. U doet er verstandig aan om te kijken naar hoe de kabel zal lopen op de beoogde laadplek. Hierop kunt u vervolgens uw keuze baseren.

 

Optionele installatie door gecertificeerd monteur

Waagt u zich liever niet aan de installatie van uw nieuwe laadstation? Dan raden wij ons installatiepakket aan. In dat geval plaatst een bij ons aangesloten, gecertificeerde monteur uw nieuwe laadpaal of wandlader op vakkundige wijze.

Hoe lang duurt het opladen van mijn Ford Mustang MACH-E?

De laadtijd van uw Ford Mustang MACH-E is te berekenen aan de hand van een eenvoudig rekensommetje. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende formule ‘invullen’:

Accucapaciteit (in kWh) / AC-laadvermogen (in kW) / energieverlies (15%) = laadtijd in uren

Voor de Mustang MACH-E SR RWD levert dat bijvoorbeeld de volgende laadtijd op:

Laadtijd Mustang MACH-E SR: 70kWh / 11 / 0,85 = 7,49 uur

Laadtijd Mustang MACH-E ER/ GT: 91 kWh / 11 / 0,85 = 9,73 uur

Natuurlijk moet er bij dergelijke berekeningen wel een slag om de arm worden gehouden. Het is immers slechts een grove schatting die geen rekening houdt met andere factoren die mogelijk van invloed zijn. In de praktijk spelen zaken zoals omgevingstemperatuur en elektriciteitsaansluiting ook een (beperkte) rol. Verder komt het in de praktijk nooit voor dat u met een volledig lege accu thuis komt. De laadtijd is in de praktijk vaak dus iets korter.

Ford Mustang MACH-E opladen: zowel thuis als op de zaak

Of u nu een lader voor thuis of op bedrijf zoekt, bij Laaddirect bent u aan het juiste adres. Al onze laadoplossingen voor de Mustang MACH-E zijn namelijk geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. Bovendien kunnen wij dankzij ons uitgebreide assortiment voor elke situatie de beste laadoplossing aanbieden.

Toekomstbestendig?

Houdt u ook rekening met uw toekomstige ‘wagenpark’ wanneer u een lader voor uw Mustang MACH-E aanschaft? Een laadstation is immers een lange termijn investering en kan ook voor andere elektrische voertuigen worden gebruikt. Zo zien we vaak dat mensen een tweede elektrische voertuig aanschaffen, of hun huidige auto vervangen door een nieuwe met een hogere laadvermogen. Kortom, het kan geen kwaad om rekening te houden met de toekomst wanneer u een lader voor uw Ford Mustang MACH-E koopt.

Zó vindt u de beste lader voor uw Ford Mustang MACH-E

Hoe vindt u nu de geschikte lader voor uw Mustang MACH-E én uzelf? Staar u niet blind op het laadvermogen en de keus tussen een laadpaal of wandlader. Er zijn namelijk ook andere belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden, zoals:

1.   Capaciteit van de laadaansluiting

Doorgaans heeft u deze keuze tussen een laadstation met enkele of dubbele laadaansluiting. Een lader met enkele aansluiting voldoet voor mensen met een enkele elektrische auto en zonder plannen voor een tweede. Heeft u liever wel deze speelruimte, dan raden we een laadoplossing met dubbele socket aan.

2.   Laadkabel: vast of los

Sommige laders zijn uitgerust met een vaste laadkabel. Dit maakt het opladen een stukje eenvoudiger, aangezien u de kabel niet steeds uit de kofferbak hoeft te halen. Er is helaas ook een keerzijde. Laadstations met vaste kabel zijn namelijk kwetsbaarder en daardoor minder geschikt voor gebruik op (semi-)publieke plekken.

3.   Dynamic Load Balancing

Wist u dat de lader van uw Ford Mustang MACH-E uw elektrische installatie kan overbelasten? Dit kan gebeuren wanneer de lader uw auto met de volle laadsnelheid oplaadt terwijl ook andere grote energieverbruikers, zoals de wasmachine of vaatwasser, ingeschakeld zijn. Dynamic Load Balancing voorkomt dit door te detecteren wanneer andere apparaten worden ingeschakeld en hierop het vermogen van de lader terug te schroeven.

4.   Backoffice

Wilt u inzicht krijgen in uw laadsessies en laadkosten, dan is een ‘online lader’ de enige oplossing. Zo’n lader is voorzien van een internetaansluiting en back office. Dankzij de back office krijgt u meer inzicht in uw laadsessies en hoeveel het laden (per sessie) kost. Dit is ook handig als u de lader met anderen deelt of als u de laadkosten met uw werkgever wilt verrekenen.

5.   Autorisatie

Heeft u liever niet dat anderen zonder toestemming uw laadstation kunnen gebruiken? Dan raden wij een lader met autorisatie-functie aan. Deze laders zijn voorzien van een Plug & Charge-functie, een RFID-lezer voor laadpassen of een smartphone applicatie. Hiermee bepaalt u zelf wie wel en wie niet gebruik mag maken van uw lader.

 

Laadpaal kopen voor uw Ford Mustang MACH-E? Dat doet u bij Laaddirect!

Laaddirect is dé aangewezen leverancier van laadpalen en wandladers voor de Ford Mustang MACH-E. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen wij iedereen – en dus ook u – een passende laadoplossing bieden. Daarnaast voorzien wij u graag van vrijblijvend advies en regelen we de installatie van A t/m Z. Dat scheelt u een hoop tijd en gedoe. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.