Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Breda laten installeren

Laadpaal laten plaatsen in Breda? Dan bent u voor een zorgeloze en kundige installatie aan het juiste adres. Wij hebben altijd een monteur bij u om de hoek!
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Breda

Het plaatsen van een laadpaal in Breda is via Laaddirect zo geregeld. Dankzij een breed team aan lokaal werkende monteurs kunnen wij binnen korte tijd de installatie bij u op locatie realiseren. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Breda en omstreken.

Laadpaal Breda

Laadpaal aan huis in Breda

Een laadpaal aan huis in Breda is mogelijk indien u deze volledig over eigen grond kan aanleggen. Dat betekent dat ook de laadkabel zich op eigen terrein zal moeten bevinden. U mag dus geen laadkabel over de stoep leggen naar een openbare parkeerplek. Ook niet wanneer u deze door een kabelmat legt of in een kabelgoottegel.

Over het algemeen is ook het plaatsen van een laadpaal bij een monumentaal pand een complexe situatie. Echter zijn er wel degelijk oplossingen mogelijk. Uiteraard denken wij graag met u mee, volledig vrijblijvend.

 

laadpaal-aan-huis-Breda

Laadpaal bij VvE complex Breda

Een laadpaal plaatsen bij een VvE complex vereist toestemming van de Vereniging van Eigenaren. Na toestemming kunnen wij, volledig in overeenstemming met de VvE, de laadpaal plaatsen. Het kan ook nog zijn dat de VvE bepaalt dat het direct meerdere laders wil plaatsen. Dan is het goed mogelijk dat de VvE besluit alle kosten op zich te nemen.

Voor de VvE zelf kunnen wij uiteraard ook voldoende betekenen. Zo is het verplicht om bij nieuwe woongebouwen of grote renovaties minimaal leidinginfrastructuur aan te leggen, indien het pand meer dan 10 parkeerplekken heeft.

In VvE panden worden de laders vaak aangesloten op een gemeenschappelijke aansluiting. De stroomkosten voor het opladen kunnen wij door middel van software automatisch laten verrekenen. Zo hoeft er geen administratiewerk aan te pas te komen en ontvangt de VvE vanzelf de kosten voor het opladen terug.

Laadpaal-vve-Breda

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laadpalen op uw bedrijf in Breda

Wilt u een laadpaal op uw bedrijf in Breda? Zowel de installatie van een enkele lader als een grootschalige installatie kunnen wij voor u regelen. Onze laders zijn geschikt voor zakelijk gebruik, waardoor deze in staat zijn automatisch laadkosten te verrekenen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het instellen van het tarief per kilowattuur. Vervolgens wordt elke laadsessie aan de hand van de persoonlijke laadpassen van gebruikers, verrekend.

Heeft u een bedrijf met meer dan 20 parkeerplekken? Dan is het vanaf 1 januari 2025 verplicht om minimaal één laadpaal te plaatsen. Bij nieuwe en te renoveren gebouwen kan het nu al verplicht zijn laadinfrastructuur aan te leggen, afhankelijk van het type gebouw en het aantal parkeervakken.

Laadpaal-bedrijf-Breda

Welke laadpaal heb ik nodig?

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod aan laders – elk met eigen functies. Daarbij zijn er dus meerdere factoren die u in overweging dient te nemen om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Eén van die factoren is bijvoorbeeld de keuze voor een online of offline lader. Er zit namelijk een groot verschil tussen deze twee. Zo bezit een online lader over enorm veel functies, zoals het opladen via zonnepanelen, het inplannen van laadsessies en het verrekenen van laadkosten. Een offline lader daarentegen mist al deze functies, en is puur gericht op simpel opladen. Een groot voordeel is dat de offline laders wel scherp geprijsd zijn.

Naast de keuze voor een online of offline lader zijn er nog een aantal afwegingen die u dient te maken bij het aanschaffen van een laadpaal. Daarom helpen onze EV-experts u graag verder – volledig vrijblijvend. Neem daarom gerust contact op via onderstaande knop, wij helpen u graag verder.

Welke laadpaal breda

Het begint met goed advies
Laadpaal in Breda? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Breda bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Dankzij ons team aan ervaren monteurs regelen wij lokaal een snelle én kundige installatie.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.