Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Tilburg laten installeren

Laadpaal laten plaatsen in Tilburg? Via Laaddirect regelt u zorgeloos een snelle en kundige laadpaal installatie. Wij hebben altijd lokaal een monteur bij u in de buurt!
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Tilburg

Laadpaal in Tilburg laten plaatsen? Bij Laaddirect hebben wij lokale monteurs in uw omgeving, waarmee wij een spoedige installatie kunnen realiseren. Ons werkgebied rijkt door heel Tilburg en omstreken – onze gecertificeerde monteurs komen graag langs om uw laadpaal installatie van A-Z te verzorgen. Via bovenstaande keuzehulp kunt u volledig vrijblijvend een aanvraag doen.

Laadpaal Tilburg plaatsen

Laadpaal aan huis in Tilburg

U kunt een laadpaal laten plaatsen bij uw woning of bedrijf in Tilburg zolang dit volledig op eigen terrein is. Hiervoor is geen vergunning nodig. Uitzondering op de regel zijn de beschermde stadsgezichten en monumentale panden. Hier kunt u niet zomaar een laadpaal plaatsen of overige veranderingen aanbrengen aan het aanzicht van het pand/gebied. Natuurlijk kunnen wij wel meedenken in mogelijke oplossingen binnen de kaders van de wet.

Bent u niet in staat om de lader te plaatsen op eigen terrein? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om een lader te plaatsen. Zowel uw lader als de laadkabel mogen zich niet op gemeentelijk grond bevinden. Ook bijvoorbeeld het gebruik van een kabelmat of kabeltegel is niet toegestaan.

Laadpaal in Tilburg laten installeren

Laadpaal bij VvE complex in Tilburg

Als u een laadpaal wilt laten plaatsen bij een VvE complex in Tilburg, dan dient u wel eerst toestemming te krijgen van de VvE. Zodra u toestemming heeft, kunnen wij overgaan tot plaatsing, uiteraard volledig naar de richtlijnen van de VvE. Wel kan het zo zijn dat de VvE besluit om niet één, maar meteen meerdere laders te willen plaatsen. In sommige gevallen nemen zij dan zelfs alle kosten voor hun rekening.

Het aansluiten van een laadpaal in een VvE complex wordt gedaan op een collectieve aansluiting. Dat betekent dat de VvE de kosten van het opladen vaak terug wil krijgen. Hiervoor installeren wij een software die de laadkosten geautomatiseerd kan verrekenen. Zo wordt elke laadbeurt vanzelf gefactureerd.

Ook voor de Vereniging van Eigenaren zelf kunnen wij wat betekenen. Bij nieuwe woongebouwen of grote renovaties dient er namelijk minimaal leidinginfrastructuur voor laadpalen aangelegd te worden, indien het gebouw meer dan 10 parkeerplekken heeft. Uiteraard adviseren wij daar graag in, schroom dus zeker niet contact op te nemen.

Laadpaal-vve-tilburg

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies eaanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laadpaal op uw bedrijf in Tilburg

Wilt u een laadpaal op uw bedrijf in Eindhoven laten plaatsen? Dan kunnen wij voor zowel een enkele laadpaal of een grootschalige installatie de plaatsing volledig verzorgen.

Voor laadpalen bij bedrijven hebben wij een assortiment aan zakelijke laders. Deze laders zijn geschikt voor zakelijke doeleinden, zo kunnen deze laders bijvoorbeeld de laadkosten per sessie automatisch verrekenen. Dit betekent dat u de laadkosten van gebruikers van uw laadpaal verrekend kan krijgen, aan de hand van hun persoonlijke laadpassen. Hierbij bepaalt u zelf welk tarief u hanteert voor uw laders. Daarbij kunt u ook gebruikers vrijstellen van betaling, indien nodig.
Wilt u uw werknemers voorzien van een lader aan huis? Indien wenselijk, kunt u ook de laadbeurten thuis automatisch laten vergoeden.

Laadpaal op bedrijf Tilburg

Een laadpaal kiezen

Het maken van een keuze voor een laadpaal bij uw woning of bedrijf in Tilburg is hoe dan ook geen makkelijke keuze. Zo hebben wij zelf een groot assortiment aan laadpalen voor verschillende situaties. Een grote afweging is bijvoorbeeld de keuze voor een online of offline lader. Met een online lader kunt u bijvoorbeeld opladen via uw zonnepanelen, laadkosten verrekenen, laadsessies inplannen en inzicht krijgen in uw laadverbruik. Een offline lader heeft deze functies dan weer niet en is puur gericht op het veilig opladen van uw auto. Daarentegen is een offline lader wel scherp geprijsd.

Om de keuze wat makkelijker te maken, helpen onze EV-experts u graag verder. Wij adviseren u graag vrijblijvend over een passende laadoplossing voor uw situatie. Via onderstaande kunt u binnen enkele klikken een aanvraag doen.

Welke laadpaal kiezen tilburg

Het begint met goed advies
Laadpaal in Tilburg? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Tilburg bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Dankzij ons team aan ervaren monteurs regelen wij lokaal een snelle én kundige installatie.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.