Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Utrecht laten installeren

Laadpaal laten plaatsen in Utrecht? Via Laaddirect regelt u zorgeloos een snelle en kundige laadpaal installatie. Een lader voor uw elektrische auto bij een woning of bedrijf in Utrecht is zo geregeld.
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Utrecht

Een laadpaal bij uw woning of bedrijf in Utrecht is zo geregeld. Onze monteurs werken door heel Utrecht en omstreken. Hierom kunnen wij een vlotte levering van uw laadvoorziening garanderen. Met ons brede team hebben wij altijd een lokale monteur bij u om de hoek!

Laadpaal Utrecht installeren

Laadpaal aan huis in Utrecht

Voor het plaatsen van een laadpaal aan huis in Utrecht hoeft u geen vergunning aan te vragen. Dit is namelijk gewoon toegestaan als u de lader op eigen terrein kan plaatsen. Echter is het een ander verhaal op het moment dat er gemeentegrond in het spel is. Zelfs al is de lader op eigen terrein geplaatst, dan nog dient u een vergunning aan te vragen op het moment dat uw laadkabel over de stoep komt te liggen. U moet dan namelijk een kabel- en leidingvergunning aanvragen. Dan kunt u gebruik maken van een kabelgoottegel om uw laadkabel door heen te leggen, zodat voetgangers geen last hebben van uw laadkabel.

Natuurlijk komt er wel nog meer kijken bij het plaatsen van een laadpaal aan huis. Bijvoorbeeld mogelijke aanpassingen aan uw meterkast of eventuele graaf- bestratingswerkzaamheden ten behoeve van het leggen van de voedingskabels van de laadpaal. Hierom staan onze EV-Experts altijd voor u klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien. Schroom zeker niet om contact op te nemen.

 

laadpaal aan huis utrecht

Laadpaal bij Vereniging van Eigenaren complex in Utrecht

Ook voor een laadpaal bij een VvE complex hebben wij dé expertise om een veilige laadpaal installatie te realiseren. Echter kunt u helaas niet zomaar een laadpaal laten plaatsen bij een VvE complex.

Zo dient u eerst toestemming te hebben van de Vereniging van Eigenaren. Pas op het moment dat u deze toestemming heeft, kunnen wij de lader voor u plaatsen.

Wel kan het zo zijn dat de VvE meteen bepaalt dat zij meerdere laadpunten willen laten aanleggen. Het voordeel hiervan kan in sommige gevallen zelfs zijn dat zij besluiten alle aanlegkosten op zich te nemen.

Moet de lader op een gemeenschappelijke meterkast worden aangesloten? Dan kunnen de laadkosten automatisch verrekend worden. Zo heeft u geen omkijken naar eventuele verrekeningen.

Laadpaal-VvE-utrecht

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies
aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek
met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel
op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend
voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van
aanpak

We zullen het plan van aanpak in
overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing
passend bij u!

We voeren de werkzaamheden
uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laders op uw bedrijf in Utrecht

Wilt u een laadpaal op uw bedrijf in Utrecht? Ook dan kunnen wij samen met u een passende oplossing vinden.  Vanaf 1 januari 2025 moeten bedrijven bij bestaande gebouwen zelfs minimaal 1 laadpunt hebben, indien het bedrijf meer dan 20 parkeerplekken heeft. Voor nieuwe gebouwen moet u bij meer dan 10 parkeerplekken 1 laadpunt hebben.

Laadpalen voor bedrijven worden anders ingezet dan laadpalen voor privégebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld laadkosten automatisch laten factureren. Als bedrijf kunt u dan de laadkosten verrekenen met bezoekers of medewerkers. Echter is het andersom ook mogelijk dat, indien u uw werknemers thuis voorziet van een lader, de laadkosten automatisch verrekend worden met het bedrijf. Voor welke doeleinde dan ook – het tarief per kilowattuur bepaalt u zelf. Daarnaast kunt u aan de hand van unieke laadpassen ook nog gebruikers vrijstellen van het betaald opladen, die kunnen dan gratis opladen.

Laadpaal-bedrijf-utrecht

Keuze voor een geschikte laadpaal

De keuze voor een laadpaal is geen makkelijke, zo hebben wij zelf een breed assortiment aan laders waar u uit kunt kiezen. De grootste afweging zal die tussen een online of een offline lader zijn.

Met een online lader heeft u de volledige controle over uw lader. U kunt er bijvoorbeeld laadtijden mee instellen, inzicht krijgen in het laadverbruik, opladen via zonnepanelen en automatisch laadkosten laten verrekenen.

Offline laders hebben minder functies, al gaat dat zeker niet ten koste van de kwaliteit of veiligheid. Elektrotechnisch voldoen deze namelijk even goed aan de hoogste normen. Het voordeel ervan is dat deze dan weer wel extra scherp geprijsd zijn.

Omdat de keuze dus niet eenvoudig is, helpen onze experts u graag verder bij uw laadpaal in omgeving Utrecht en omstreken. Via onderstaande knop kunt u binnen enkele klikken een aanvraag doen.

Laadpaal-kopen-utrecht

Het begint met goed advies
Laadpaal in Utrecht? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Utrecht bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Dankzij ons team aan ervaren monteurs regelen wij lokaal een snelle én kundige installatie.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.