Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Zwolle laten installeren

Laadpaal laten plaatsen in Zwolle? Via Laaddirect regelt u zorgeloos een snelle en kundige laadpaal installatie. Dankzij ons team aan lokaal werkende monteurs hebben wij altijd een monteur bij u om de hoek.
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Zwolle

Uw laadpaal laten plaatsen in Zwolle is zo geregeld. Onze ervaren monteurs komen natuurlijk graag langs om spoedig uw laadvoorziening van A-Z aan te leggen. Uiteraard adviseren onze experts u eerst graag over de laadpaal en wijze van aanleggen die het beste bij uw situatie past – of het nou om een woning of bedrijf gaat. Doe vrijblijvend een aanvraag via bovenstaande keuzehulp.

Laadpaal in Zwolle laten installeren

Laadpaal aan huis in Zwolle

Een laadpaal aan huis in Zwolle hoeft helemaal geen moeilijke opgave te zijn. Indien u uw auto en laadpaal op eigen terrein kan plaatsen, is het installeren van een laadpaal bij u thuis geen probleem. Echter mag u niet een laadkabel vanuit uw woning over de stoep/gemeentelijk grond laten lopen. Ook niet in een laadarm, kabelgoottegel of kabelmat. Volledig op eigen terrein kunnen laden is dus een vereiste.

Als u dus wel een laadpaal aan huis kan plaatsen, dan zijn er natuurlijk meerdere aspecten waar op gelet moet worden. Denk bijvoorbeeld aan mogelijke aanpassingen aan uw groepenkast, graaf- en bestratingswerkzaamheden (om kabels tussen uw meterkast en laadpaal ondergronds weg te kunnen werken) of het aansluiten van extra componenten voor uw laadpaal. Gelukkig hoeft u daar niet zelf over na te denken, dus schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen voor advies.

laadpaal-aan-huis-in-Zwolle

Laadpaal bij VvE in Zwolle

Ook bij een VvE complex in Zwolle is het mogelijk om een laadpaal te plaatsen. Echter kan dat niet zomaar, u dient namelijk wel eerst toestemming te krijgen van de Vereniging van Eigenaren. Op het moment dat u dat heeft, kunnen wij over gaan tot plaatsing van uw lader. Na uw aanvraag kan het echter zijn dat de VvE bepaalt dat het meerdere laders wil laten aanleggen. In sommige gevallen neemt de VvE dan zelfs alle kosten op zich. Het bespreken van de aanleg binnen de VvE kan dus lonen.

Voor de VvE zelf kunnen wij uiteraard ook wat betekenen. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om bij nieuwe woongebouwen of grote renovaties, minimaal leidingsinfrastructuur voor laadpalen aan te leggen. Dit geldt dan alleen wel voor gebouwen met meer dan 10 parkeerplekken.

Vaak worden laadpalen aangesloten op een gemeenschappelijke aansluiting. Dan dienen de laadkosten wel door de gebruiker te worden betaald. Hiervoor kunnen wij een software installeren, die ervoor zorgt dat de kosten automatisch worden verrekend. Dit loopt allemaal via de laadpas van de gebruiker.

laadpaal-aan-huis-in-Zwolle

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies eaanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laadpaal op uw bedrijf in Zwolle

Een laadpaal nodig op uw bedrijf in Zwolle? Dan kunnen wij voor u een passende laadoplossing regelen. Voor zowel een enkele als een grootschalige installatie hebben onze ervaren monteurs de expertise om uw installatie op kundige wijze te realiseren. Zo is het al vanaf 1 januari 2025 verplicht voor bestaande bedrijven om minimaal 1 laadpunt te hebben, indien het bedrijf dan ook meer dan 20 parkeervakken heeft. Voor nieuwe gebouwen is het zelfs vanaf 10 parkeervakken verplicht.

Bij bedrijven worden de laadpalen op andere wijze ingezet dan bij een woning. Het is bijvoorbeeld wenselijk dat de laadkosten worden verrekend met de gebruikers. Ook in dit geval kan dat volledig geautomatiseerd, aan de hand van eigen laadpassen. Daarbij kunt u ook nog een aantal gebruikers vrijstellen van betaling.

Laadpaal-op-bedrijf-Zwolle

Beste laadpaal voor uw situatie

Ons assortiment bevat laders die geschikt zijn voor diverse situaties. Elk merk en de bijbehorende modellen heeft zijn eigen functies. Er is bijvoorbeeld al een groot verschil tussen online en offline laders. De online laders beschikken over meerdere slimme functies zoals opladen via zonnepanelen, het kunnen verrekenen van laadkosten en het instellen van laadtijden. Offline laders kunnen alleen “ouderwets” opladen zonder extra functies, maar zijn daarentegen wel lager geprijsd.

Alleen hierom al is het maken van een keuze dus niet eenvoudig. Onze experts helpen u daarom graag vrijblijvend verder. Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk binnen enkele klikken een aanvraag doen.

 

 

beste laadpaal zwolle

Het begint met goed advies
Laadpaal in Zwolle? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Zwolle bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Dankzij ons team aan ervaren monteurs regelen wij lokaal een snelle én kundige installatie.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.