Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Almere laten installeren

Laadpaal laten plaatsen in Almere? Als Almeers bedrijf weten wij snel en kundig hier een laadpaal installatie voor u te realiseren. Wij hebben altijd een lokale laadpaal elektriciën bij u in de buurt!
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Almere

Voor een laadpaal aan huis in Almere bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Met meerdere monteurs bij u in de buurt kunnen wij als Almeers bedrijf een vlotte installatie van uw lader realiseren.

 

Werkgebied

Uiteraard werken wij door heel Nederland, waardoor er altijd een monteur bij u in de buurt is. Omdat wij in Almere gevestigd zijn, kunnen wij hier nóg sneller uw laadpaal installatie verzorgen dan in andere steden. Ons werkgebied reikt over heel Almere, wij installeren onder andere in:

  • Almere Buiten
  • Almere Stad
  • Almere Poort
  • Almere Haven
  • Almere Hout
Laadpaal Almere installeren

Laadpaal bij u aan huis in Almere

Indien u een laadpaal aan huis wilt, dient u zich wel te houden aan de regels van gemeente Almere. Heeft u een oprit en kan u dus uw auto op eigen terrein parkeren? Dan kunt u zonder zorgen een laadpaal laten installeren.

Indien u geen mogelijkheid heeft om uw auto op eigen terrein te parkeren, dan is het plaatsen van een lader aan huis waarschijnlijk niet mogelijk. Er is echter wel een uitzondering: wanneer u een gehandicaptenparkeerplaats voor uw woning heeft. Dan kunt u kabelgoottegels aanvragen bij de gemeente. Zo kunt u de laadkabel vanaf uw huis door deze goot leggen, zodat deze de auto bereikt zonder voetgangers te hinderen. Echter dient u de aanleg hiervan wel zelf te bekostigen. Wanneer u geen gehandicaptenparkeerplaats heeft, is het aanleggen van kabelgoottegels niet toegestaan.

Met een eigen oprit kunt u dus zonder zorgen uw laadpaal laten plaatsen. Onze EV-Experts adviseren u graag daarin, bijvoorbeeld over de keuze voor een wand- of paalbevestiging van de lader.

Laadpaal thuis almere

Laadpaal bij Vereniging van Eigenaren complex in Almere

Woont u in een VvE complex? Dan dient u eerst toestemming te vragen om een lader te mogen plaatsen. Zodra u dit heeft, kunnen wij uw laadvoorziening geheel naar wens realiseren. Het kan ook zijn dat de vergadering van eigenaars besluit om grootschalig laders te plaatsen in plaats van een enkele. In dit geval betekent het vaak dat de VvE de installatie zal bekostigen.

In VvE panden dienen laadpalen vaak op een gemeenschappelijke meterkast te worden aangesloten. Mocht het nodig zijn, kunnen wij door middel van software de kosten per laadbeurt automatisch laten verrekenen met u, of uw werkgever indien deze uw laadkosten vergoed.

Ook voor de VvE zelf kunnen wij wat betekenen. Zo dient er bij nieuwe woongebouwen of bij grote renovaties op zijn minst leidinginfrastructuur aangelegd te worden voor laadpalen, indien het gebouw meer dan 10 parkeerplekken heeft. Benieuwd wat wij hierbij voor uw VvE complex kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laadpaal vve almere

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies
aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel
op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van
aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing
passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laders plaatsen op uw bedrijf?

Ook voor op uw bedrijf in Almere kunnen wij een laadvoorziening realiseren. Voor zowel een enkele lader als een grootschalige installatie, hebben wij de ervaring om dit geheel voor u te regelen. Wij ontzorgen u door u stap voor stap door het gehele traject te begeleiden.

Zo hebben wij meerdere laders die geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Hierbij is het mogelijk om laadsessies automatisch te laten factureren nadat de gebruiker de laadpas bij de lader heeft gescand. Ook kunt u dan bepaalde gebruikers aan de hand van de laadpassen vrijstellen zodat deze gratis kunnen laden. Moeten de laders bij uw medewerkers aan huis worden geplaatst? Zelfs dan kunt u, indien gewenst, het vergoedingstarief per verbruikte kWh bepalen.

Laadpaal bedrijf Almere

Slimme laders

Met ons brede assortiment heeft u keuze uit verschillende laders van diverse merken. Als onafhankelijk aanbieder van laadpalen bent u vrij in de keuze voor uw laadvoorziening. Uiteraard voorzien wij u daarbij van passend advies.

Deze laders komen in verschillende varianten. Zo heeft u keuze uit zowel online als offline laders. Het verschil? Bij online laders heeft u uw laadpaal volledig in eigen beheer. Zo kunt u bij sommige modellen puur uit de zonnepanelen laden, laadsessies inplannen, laadkosten automatisch laten factureren en uw laadkosten inzien. Bij offline laders heeft u deze functies niet, maar dat gaat uiteraard niet ten koste van de primaire functie; veilig en snel kunnen opladen. Daarnaast zijn deze laders ook nog eens scherp geprijsd.

Wilt u deze laders in het echt bekijken? Maak dan hier een  afspraak om langs te komen bij ons in Almere.

slimme lader kopen in almere

Het begint met goed advies
Laadpaal in Almere? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Almere bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Als Almeers bedrijf kunnen wij lokaal een snelle én kundige installatie regelen.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.