Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
Nieuws
Geplaatst op

Smart Concept #5: Een volgende stap naar een nieuwe, elektrische toekomst

Smart zet met de Concept #5 een gedurfde stap in een nieuw segment: een middelgrote elektrische SUV. Deze stoere, futuristische verschijning wordt de grootste Smart ooit en laat zien dat het merk een nieuw tijdperk tegemoet gaat.

Van ‘compact en slim’ naar ‘stoer en groot’ met de Smart Concept #5

Vergeet de kleine, charmante stadsauto’s waar Smart vroeger bekend om was. De recent verschenen Smart #1 en #3 waren al een maatje groter dan we van het merk gewend waren en de Concept #5 doet daar nog eens een schepje bovenop. Dit is zelfs een middelgrote SUV, en is een stoere verschijning met strakke lijnen en een futuristische uitstraling. De LED-koplampen en -achterlichten geven de auto een krachtige blik, terwijl de 22-inch wielen zorgen voor een imposante verschijning. Uniek zijn de verlichte grille en pulserende designelementen op de C-stijlen, die zich aanpassen aan het ritme van de muziek.

Riante instap

Wie binnenstapt in de Concept #5 zal zien dat deze een ruimtelijk en modern interieur heeft. Maar het binnenstappen op zich is ook al memorabel. De deuren openen namelijk in tegengestelde richting en de stijl tussen de deuren ontbreekt. Dat zorgt voor een uitnodigende geheel, waarbij instappen een fluitje van een cent wordt. De lange wielbasis zorgt voor riante beenruimte voor- en achteraan, terwijl het minimalistische dashboard met uitgebreid digitaal instrumentenpaneel en een groot ‘zwevend’ touchscreen een gevoel van luxe uitstraalt. De achterbank is verschuifbaar, waardoor u de ruimte flexibel kunt indelen. En vergeet het enorme panoramische dak niet, dat de cabine in natuurlijk licht doet baden en een adembenemend uitzicht op de sterren biedt.

Krachtige prestaties

De Concept #5 is niet alleen een beauty, maar ook een beast. De elektromotor levert een vermogen van 200 kW (272 pk) en 360 Nm koppel, waarmee u in een oogwenk van 0 naar 100 km/u sprint. Dankzij de riante accucapaciteit – Smart geeft aan dat deze meer dan 100 kWh kan bedragen – geniet u van een actieradius van meer dan 550 kilometer. En met de ultramoderne DC-laadtechnologie is de accu in minder dan 30 minuten van 10 naar 80% opgeladen. Het opladen aan de laadpaal thuis zal waarschijnlijk met 11 kW gaan, en optioneel wellicht met 22 kW.

Smart Concept #5

Volgend jaar verkrijgbaar?

Bent u op zoek naar een elektrische auto die past bij uw avontuurlijke levensstijl? De Smart Concept #5 is nu nog slechts een conceptmodel dus u zult voor deze auto nog even geduld moeten hebben. Maar hij zal ongetwijfeld over niet al te lange tijd – wellicht volgend jaar al – als productiemodel in de showroom staan. En voor het opladen van uw toekomstige Smart #5 kunt u uiteraard terecht bij Laaddirect.nl.

Uw partner in de wereld van elektrisch rijden

Bij Laaddirect.nl denken we verder dan alleen laadpalen, we zijn uitermate geïnteresseerd in alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Als fan van het merk Smart delen we hun passie voor innovatie en hun toewijding aan een duurzamere toekomst. Daarom volgen we de ontwikkelingen rond het merk, dat in de vorm van een samenwerking tussen Mercedes-Benz en Geely een nieuwe toekomst tegemoet gaat, met grote belangstelling.

Reacties

No products in the cart.