Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Citroën ë-Jumpy Combi

De beste laadoplossingen voor uw Citroën ë-Jumpy

Laadpaal advies over uw Citroën ë-Jumpy ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Citroën ë-Jumpy Combi

Voor een laadpaal of wandlader voor uw Citroën ë-Jump Combi MPV is Laaddirect dé aangewezen leverancier. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan A-merk laadpalen en wandladers, óók vindt u hier al het relevante aankoopadvies. Als kers op de taart bieden wij een installatieservice aan voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

De Citroën ë-Jumpy Combi is de MPV-uitvoering van de bekende elektrische aangedreven Citroën ë-Jumpy bestelbus. Net als de ‘standaard’ ë-Jumpy is de Combi uiterst veelzijdig en bij uitstek geschikt voor tal van gebruikers, van grote gezinnen tot taxidiensten. Regelmatig opladen hoort er natuurlijk bij, maar met een A-merk laadoplossing weet u zeker dat dit goed verloopt.

Uitvoeringen - keuze uit twee accupakketten

Op dit moment wordt de Citroën ë-Jumpy Combi geleverd met twee verschillende accupakketten: een 50 kWh-accu en een 75 kWh-accupakket. Verder beschikt de ë-Jumpy Combi over een 3-fase 11kW boordlader met een standaard Type 2-laadaansluiting.

Uitvoering Accu AC-laadvermogen Aansluiting
Citroën ë-Jumpy Combi 50 50 kWh 11 kW Type 2
Citroën ë-Jumpy Combi 75 75 kWh 11 kW Type 2

 

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Niet elke lader geschikt voor de ë-Jumpy Combi

Helaas is niet elke lader even geschikt voor uw ë-Jumpy Combi. Dit heeft te maken met het benodigde AC-laadvermogen (11 kW) en de laadaansluiting (Type 2). Om het AC-laadvermogen van de ë-Jumpy ten volle te benutten heeft u minimaal een lader met evenveel laadcapaciteit én een 3-fase elektrische aansluiting (3 x 16A) nodig. Daarnaast moet de lader van uw ë-Jumpy Combi over een Type 2-laadaansluiting beschikken. Dat is op zich geen probleem aangezien dit de meest gebruikte laadaansluiting is, er zijn nog maar weinig laadpalen die een andere aansluiting hebben.

citroen e-jumpy combi lader

 

Laadpaal of wandlader?

Ook dient goed stil te staan bij de keuze voor het type lader. U heeft hierbij de keus uit een laadpaal en een wandlader. Het grote verschil tussen deze twee types is de wijze en plek van montage. Een laadpaal wordt door middel van een vrijstaande paal geplaatst, terwijl een wandlader tegen de muur wordt gemonteerd. Een laadpaal is doorgaans wat flexibeler vanwege het feit dat deze in principe overal geplaatst kan worden. Welke voor u het meest geschikt is hangt af van de beoogde laadplek van uw Citroën ë-Jumpy Combi. Beeld u in hoe de laadkabel zal komen te lopen, kijk ook hoe de aansluitkabel moet gaan lopen en bepaal op basis hiervan uw keuze.

 

Installatieservice

Speciaal voor diegenen die zich liever niet aan de installatie van hun laadpaal wagen hebben wij onze installatieservice in het leven geroepen. Kiest u hiervoor, dan komt een bij ons aangesloten, gecertificeerde installateur uw nieuwe lader gebruiksklaar installeren.

 

Wat is de laadtijd van de Citroën ë-Jumpy Combi?

Hoelang het exact duurt om uw Citroën ë-Jumpy Combi op te laden hangt af van talloze factoren. Denk hierbij niet alleen aan zaken zoals het AC-laadvermogen en de maximale capaciteit van de accu, maar ook aan de omgevingstemperatuur, de staat van uw elektrische aansluiting en nog veel meer. Dit maakt het nauwkeurig berekenen van de laadtijd een ingewikkelde aangelegenheid.

Gelukkig is er ook een makkelijkere manier. Met behulp van onderstaande rekensom rekent u binnen enkele minuten uit hoelang het (ongeveer) duurt om uw Citroën ë-Jumpy Combi volledig op te laden.

Accucapaciteit (in kWh) / AC-laadvermogen / 0,85 (energieverlies) = laadtijd in uren

De laadtijd van de Citroën ë-Jumpy Combi hebben we alvast voor u uitgerekend:

ë-Jumpy Combi 50: 50 kWh / 11 kW / 0,85 =  5 uur en 20 minuten

ë-Jumpy Combi 75: 75 kWh / 11 kW / 0,85 = 8 uur

Verschilt het laadvermogen van uw ë-Jumpy Combi van dat van uw lader? Gebruik dan de laagste waarde van de twee in de berekening.

Niet helemaal nauwkeurig

Bovenstaande berekeningen kloppen theoretisch voor de volle 100% maar in de praktijk zal de laadtijd toch altijd anders uitpakken. De daadwerkelijke laadtijd is namelijk óók afhankelijk van zaken zoals de omgevingstemperatuur, uw elektrische aansluiting en de leeftijd van de accu.

 

Laders voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Al onze laders zijn geschikt voor gebruik thuis, op de zaak of elders. Daarnaast heeft u bij ons keuze uit uiteenlopende laders – elk met z’n eigen voor- en nadelen, ideale toepassingen en unieke features. Dankzij ons zowel uitgebreide als gevarieerde aanbod kunnen wij iedereen een passende laadoplossing bieden.

Toekomstbestendig?

Een goede lader is een toekomstbestendige lader. Misschien heeft u over een tijdje namelijk nóg een elektrische auto op de oprit staan. In dat geval zou een lader met een dubbele laadaansluiting wel zo handig zijn. Of wellicht vervangt u uw ë-Jumpy Combi over enkele jaren door een EV met meer AC-laadvermogen. Dan zou een lader met extra laadcapaciteit geen kwaad kunnen. Kortom, door nu alvast rekening te houden met de toekomst doet u zichzelf een groot plezier en bespaart u misschien ook extra kosten in de toekomst.

 

“Hoe vind ik een passende laadoplossing voor de Citroën ë-Jumpy Combi?”

Het vinden van dé perfecte laadpaal of wandlader is zo gemakkelijk nog niet. Er komen immers tal van zaken bij kijken. Wij raden u om minimaal rekening te houden met de onderstaande zaken.

Citroen e-jumpy laadpaal

 

Aantal laadaansluitingen

De fysieke eigenschappen van een laadstation worden vaak vergeten. Dit terwijl het aantal laadaansluitingen en het type laadkabel doorgaans van groot belang zijn. U heeft keuze uit laders met een enkele of dubbele laadaansluiting. Een laadstation met een enkele socket is ideaals als u zowel nu als in de toekomst slechts één EV tegelijk wilt opladen. Een laadoplossing met een dubbele laadaansluiting biedt uitkomst als u twee auto’s tegelijk wilt opladen – bijvoorbeeld als u zelf twee EV’s heeft of als u de lader deelt met anderen.

Type laadkabel

De meeste laadstations zijn voorzien van een losse laadkabel. Deze bergt u op in uw Citroën ë-Jumpy en bevestigt u aan uw lader zodra u wilt gaan opladen. Bij een lader met een vaste laadkabel gaat dit een stukje gemakkelijker. Omdat de kabel permanent bevestigd is aan de laadoplossing hoeft u deze alleen maar aan uw ë-Jumpy te bevestigen. Helaas zijn dit type laders vanwege die losse kabel – denkt u daarbij aan vandalen en koperdieven – wel kwetsbaarder en daarmee minder geschikt voor gebruik op publieke plekken.

Online of offline lader?

Steeds meer laders zijn standaard uitgerust met een internetverbinding. Dit soort laders worden ook wel online laders genoemd. Een online lader is absoluut een te overwegen optie als u het maximale wilt halen uit uw lader. Dankzij de internetaansluiting kunt u namelijk gebruik maken van diverse slimme functies die het laden gemakkelijker, efficiënter, zuiniger én voordeliger maken.

Backoffice: meer inzicht in het laadproces

Een backoffice is een schoolvoorbeeld van zo’n slimme functie. Met een backoffice heeft u altijd inzicht in het laadproces, van de laadkosten tot de exacte laadtijd. We zien dat laders met een backoffice erg in trek zijn bij gebruikers die de laadkosten willen kunnen verrekenen met anderen, bijvoorbeeld medegebruikers of werkgevers.

Autorisatie: extra beveiliging voor uw laadstation

Heeft u liever niet dat onbevoegden gebruik kunnen maken van uw laadpaal of wallbox? Een lader met autorisatie biedt uitkomst. Hiermee heeft u zelf in de hand wie wel en wie geen gebruik mag en kan maken van uw laadstation. Autorisatiefuncties zijn er overigens in verschillende soorten en maten, van smartphone applicaties tot RFID-lezers voor laadpassen en laaddruppels.

Dynamic Load Balancing: voorkom overbelasting

Kiest u voor een lader met Dynamic Load Balancing, dat hoeft u zich geen zorgen te maken over overbelasting van uw elektrische installatie. De Load Balancing functie reduceert namelijk automatisch het laadvermogen wanneer overbelasting dreigt. Dit kan er wel toe leiden dat de laadtijd wat toeneemt.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.