Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Etrel laadpalen

Keuzehulp

Keuzehulp

Auto merk en type
Prijsbereik
Van:
Tot:
Bekijk resultaten (2)

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

Etrel laadpalen

Met een Etrel laadpaal heeft u één van de rijker uitgevoerde laadpalen in de markt. Deze robuuste laadpaal is in zowel particuliere als zakelijke toepassingen een uitstekende keuze. Het Sloveense merk heeft hun laders met de meest geavanceerde functies uitgerust waardoor deze voor verschillende toepassingen ingezet kan worden.

Etrel laadpaal

Etrel INCH Pro

De Etrel INCH Pro is een zeer krachtige laadpaal, met een laadvermogen tot 22 kW. Het is een echte smart lader, met diverse mogelijkheden. Zo kunnen er op parkeerterreinen meerdere laders op elkaar aangesloten worden, met daarbij slimme laadtechnieken om de stroom ideaal te verdelen. Ook het scherm kan voor meerdere doeleinden dienen. Er kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo worden weergegeven, mede als andere zelf instelbare informatie en afbeeldingen.

Over efficiëntie hoeft u geen zorgen te maken, want ook daarin blinkt Etrel uit. Dankzij load balancing kan bijvoorbeeld een overbelasting aan de elektrische installatie worden voorkomen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het piekverbruik. Daarnaast zorgt dit er ook nog eens voor dat er vanuit de zonnepanelen opgeladen kan worden.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.