Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Voyah Free

De beste laadoplossingen voor uw Voyah Free

Laadpaal advies over uw Voyah Free ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Voyah Free

In de markt voor A-merk laadpaal of wandlader voor uw Voyah Free? Ontdek het aanbod van Laaddirect! Bij ons kunt u terecht voor topkwaliteit Alfen, Etrel, EVBox, Webasto, Wallbox en MyEnergi laadoplossingen. Deze kunt u gebruiken als laadpaal of wandlader en lenen zich niet alleen voor gebruik als thuislader, maar ook als laadstation op bedrijf of elders.

In ons programma vindt u meerdere laadpalen en wandladers voor de Voyah Free, ofwel laders met voldoende AC-laadvermogen en de juiste laadaansluiting. Daarnaast beschikken onze laders over alle benodigde functies.

 

Laadpaal voor de Voyah Free

De Voyah Free is een bijzonder luxe, bijna vijf meter lange, elektrisch aangedreven SUV. De Free beschikt over 680 pk (en 850 Nm), is uitgerust met een 88 kWh of 106 kWh accupakket en heeft een NEDC-actieradius van 500 kilometer. Om het maximale uit uw Voyah Free te halen is een eigen thuislader of laadoplossing op de zaak essentieel. Hiermee kunt u immers altijd uw Voyah Free opladen en bent u niet afhankelijk van publieke laadpunten.

 

Welke lader voor de Voyah Free?

Voyah, het luxe merk van de Chinese Dongfeng Motor Corporation, levert de Free in Nederland in twee smaken: met een 88 kWh accu of 106,7 kWh (waarvan 100 ‘bruikbaar’ ) accupakket. Elke uitvoering van de Free is uitgerust met een 3-fase 11 kW boordlader met een Type 2 laadaansluiting. Voor uw keuze voor een laadstation maakt het dus niet uit welke uitvoering u heeft.

Uitvoering Accu AC-laadvermogen Aansluiting
Voyah Free 88 kWh 11 kW Type 2
Voyah Free Long Range 106 kWh 11 kW Type 2

 

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Niet elke laadoplossing is even geschikt

Om het AC-laadvermogen van uw Voyah Free (11 kW) volledig te benutten heeft u laadpaal of wallbox nodig met minstens evenveel laadcapaciteit. Kiest u voor een model met minder vermogen, dan duurt het opladen aanzienlijk langer. Overigens moet uw elektrische installatie óók voldoende capaciteit hebben. Zo vereist een 11 kW laadstation een 3-fase 3 X 16A elektrische aansluiting.

VOYAH FREE laadpaal

 

Laadpaal of wandlader voor de Voyah Free?

Of u een laadpaal of wandlader nodig heeft hangt vooral af van de beoogde laadplek van uw Voyah Free. Komt een wandlader of laadpaal hier het beste tot zijn recht? Beeld de situatie en visualiseer hoe de laadkabel met beide types lader zal lopen. Vaak kunt u basis van dit al de knoop doorhakken. Zo niet, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

 

Installatie

Waagt u zich liever niet aan de installatie van Free’s lader? Dat hoeft ook niet. Kies simpelweg voor ons laadpakket, dan neemt een bij ons aangesloten, gecertificeerd monteur al het werk uit handen. Dat is wel zo makkelijk.

 

Voyah Free laadtijd: eenvoudig zelf uitrekenen

Benieuwd naar de laadtijd van uw Voyah Free? De laadtijd rekent u eenvoudig uit. Eerst deelt u de accucapaciteit van de Free (88 of 100 kWh) door het laadvermogen (11 kW). Vervolgens deelt u de uitkomst door 0,85 – zo houden we ook rekening met het energieverlies dat tijdens het laden optreedt.

Laadtijd Voyah Free Standard Range: (88 kWh / 11 kW ) / 0,85 = 9,41 uur

Laadtijd Voyah Free Long Range: (100 kWh / 11 kW ) / 0,85 = 10,70 uur

Verschillen de laadvermogens van uw lader en Free van elkaar? Gebruik dan de laagste waarde voor de berekening. Houd daarnaast in het achterhoofd dat de laadtijd in praktijk langer kan uitvallen door de invloed van externe factoren. Denk hierbij aan de omgevingstemperatuur, staat van de elektrische aansluiting, het ingrijpen van de load balancing, het pre-conditioneren van de auto, noem maar op.

 

Zakelijk opladen? Geen probleem

Ook voor een laadpaal of wandlader voor het zakelijk opladen van uw Voyah Free bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Al onze laders zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik en dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen wij iedereen een passende oplossing bieden.

Lang profijt van uw laadoplossing

U doet er verstandig aan om bij uw keuze ook rekening te houden met uw toekomstige (geëlektrificeerde) wagenpark. Misschien schaft u in de aanzienbare toekomst wel een tweede EV aan, of vervangt u uw Voyah Free door een model met meer AC-laadvermogen. In beide gevallen zou het zo handig zijn als u nog gebruik kunt maken van uw laadstation.

 

Zo vindt u de beste laadpaal of wallbox voor uw Voyah Free

De beste laadpaal voor de Voyah Free vinden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een aantal overwegingen:

1: Enkele of dubbele laadaansluiting

Wilt u meerdere EV’s (BEV of PHEV) tegelijk opladen? In dat geval raden wij u een laadstation met een dubbele socket aan. Hiermee kunt u probleem twee EV’s tegelijk opladen. Vergeet echter niet dat dit invloed kan hebben op de laadtijd.

2: Type laadkabel

U heeft keuze uit laders met een losse en een vaste laadkabel. Bij een lader met een losse laadkabel bergt u de kabel in uw Free op en sluit u deze aan wanneer u wilt laden. Met een vaste laadkabel is dit niet nodig. Hierdoor is een laadpaal met een vaste kabel handiger, maar helaas ook kwetsbaarder.

3: Online lader met backoffice

Online laders zijn laders met een internetverbinding die uitgerust zijn met allerlei handige functies. Misschien wel de populairste functie is de backoffice. Een backoffice geeft u inzicht in het laadproces. Denk hierbij aan de laadkosten, het energieverlies en de exacte laadtijd.

4: Dynamic Load Balancing

Steeds meer merken rusten hun laders uit met Dynamic Load Balancing. Dit is een functie die overbelasting voorkomt door automatisch het laadvermogen te verminderen wanneer overbelasting dreigt.

5: Autorisatie

Met een autorisatiefunctie (RFID-lezer, Plug & Charge of smartphone app) bepaalt u zelf wie wel en wie niet gebruik kan maken van uw lader. Zo voorkomt u dat onbevoegden gebruik kunnen maken van uw lader en dat u moet opdraaien voor de kosten.

 

Laadpaal kopen voor de Voyah Free bij Laaddirect

Laaddirect is dé aangewezen leverancier van A-merk laadpalen en wandladers voor de Voyah Free. Bij ons kunt u terecht voor de laadoplossing zelf, de installatie, een eventuele uitbreiding van uw stoppenkast én vrijblijvend (aankoop)advies. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.