Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Xpeng P7 EV

De beste laadoplossingen voor uw Xpeng P7

Laadpaal advies over uw Xpeng P7 ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Xpeng P7 EV

Ook uw Xpeng P7 laadt u het beste op met een laadpaal of wandlader van Laaddirect. Bij Laaddirect kunt u terecht voor laadoplossingen van A-merken zoals EVBox, Alfen, Webasto en Wallbox. Deze kunnen als laadpaal of wandlader worden geplaatst en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

In ons aanbod vindt u diverse geschikte laadpalen en wandladers voor de Xpeng P7. Deze hebben voldoende laadcapaciteit, de juiste aansluiting en beschikken over alle benodigde eigenschappen.

 

Laadpaal voor de Xpeng P7

De Xpeng P7 is in feite de Chinese tegenhanger van de Tesla Model S. Enerzijds heeft de P7 qua design en prestaties veel weg van de Model S, anderzijds is de Xpeng betaalbaarder en daarmee een stuk toegankelijker. Verder kenmerkt de Xpeng P7 zich door zijn wat strakkere vormgeving, complete uitrusting en luxe interieur. Met uw eigen thuislader of lader voor op de zaak bent u niet afhankelijk van publieke laadpunten en haalt u het meeste uit uw Xpeng P7.

 

Geschikte lader kiezen: maakt de uitvoering uit?

Momenteel is de Xpeng P7 verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de RWD Super Long Range en de 4WD High Performance. Beide configuraties zijn uitgerust met een 80,9 kWh-accu en een 11 kW-boordlader met een Type 2 laadaansluiting. Dit houdt in dat het voor uw keuze niet uitmaakt welke uitvoering van de P7 u heeft.

Uitvoering Accu AC-laadvermogen Aansluiting
Xpeng P7 RWD Super Long Range 80,9 kWh 11 kW Type 2
Xpeng 4WD High Performance 80,9 kWh 11 kW Type 2

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Laadvermogen volledig benutten met een passende laadoplossing voor uw Xpeng P7

Niet elke lader is geschikt voor de Xpeng P7. Dit vanwege het AC-laadvermogen van de elektrische sedan. Om de volle 11 kW aan AC-laadcapaciteit te benutten heeft u namelijk een laadstation nodig met minstens evenveel capaciteit. Een dergelijke lader heeft ook vereisten. Zo heeft u om het laadvermogen van uw P7 én uw lader een 3-fase 3 X 16A elektrische aansluiting nodig.

 

Laadpaal of wandlader

Ook dient u de knoop door te hakken over het type laadstation. U heeft keuze uit een laadpaal en een wandlader. Het verschil? Heel simpel: de plek van montage. Welke voor u het meest geschikt is hangt af van waar u uw Xpeng P7 wilt opladen. Is dit op een plek waar een laadpaal het beste tot zijn recht komt of is een wandlader toch handiger? Het antwoord op deze vraag vindt u door u in te beelden hoe de laadsituatie er in beide scenario’s uit zou komen te zien. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

 

Installatie: die regelen wij

De installatie van uw nieuwe lader is geen eenvoudige klus. Daarom bieden wij een installatiepakket aan. Kiest u hier voor, dan komt een bij ons aangesloten monteur uw laadstation installeren. Dat is wel zo makkelijk.

 

Hoelang duurt het om de Xpeng P7 volledig op te laden?

Bent u benieuwd naar de laadtijd van uw Xpeng P7? U bent niet de enige! Helaas is het vaststellen van de laadtijd makkelijker gezegd dan gedaan. De exacte laadtijd is namelijk afhankelijk van talloze factoren. Gelukkig is er een eenvoudige manier waarop u toch een aardig idee krijgt, namelijk een rekensom:

( accucapaciteit in kWh / AC-laadvermogen in kW ) / 0,85 = laadtijd in uren

De accucapaciteit en het AC-laadvermogen vindt u terug in de tabel, terwijl de 0,85 een constante waarde is die het energieverlies representeert. Vullen we de formule in, dan krijgen we de volgende laadtijd:

Laadtijd Xpeng P7: ( 80,9 kWh / 11 kW ) / 0,85 = 8,65 uur = 8 uur en 39 minuten

Zijn het laadvermogen van uw Xpeng P7 en uw lader niet gelijk aan elkaar? Gebruik in dat geval de laagste waarde van de twee in de berekening.

 

Toekomstbestendig?

Houdt u ook rekening met uw toekomstplannen tijdens uw keuze? We zien regelmatig dat klanten dit niet doen en hun relatief nieuwe laadpaal of wandlader al snel moeten vervangen. Bijvoorbeeld wanneer ze hun huidige EV vervangen door een model met meer AC-laadcapaciteit of een tweede EV aanschaffen en plots behoefte hebben aan een lader met een extra laadaansluiting. Door nu alvast uw toekomstplannen mee te nemen voorkomt u dit.

Zakelijke lader

In principe zijn alle laders uit ons programma geschikt voor thuisgebruik en gebruik op de zaak. Bovendien bestaat ons aanbod uit diverse laders van verschillende (top)merken, elk met z’n eigen unieke features en ideale toepassingen. Hierdoor vindt u ongetwijfeld een lader die goed aansluit op uw wensen en eisen.

 

De best passende lader vinden voor uw Xpeng P7? Houd hier rekening mee

Het vinden van een geschikte laadoplossing is zo gemakkelijk nog niet. Daarom zetten we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje:

1. Aantal laadaansluitingen

Een laadstation met meerdere laadaansluitingen, meestal twee, is ideaal als uw meerdere EV’s tegelijk wilt opladen. Heeft u hier geen behoefte aan? Dan heeft u keuze uit tal van laders met een enkele socket.

2. Laadkabel – los of vast?

Op gebied van laadkabels heeft u keuze uit laders met een losse of een vaste laadkabel. Laadoplossingen met een vaste laadkabel worden door velen gezien als handiger in gebruik. Dit vanwege het feit dat de laadkabel niet telkens opgeborgen hoeft te worden na het laden. Tegelijkertijd is een laadoplossing met vaste laadkabel ook een stuk kwetsbaarder en daarmee minder geschikt voor gebruik op publieke plekken.

3: Online lader vs. offline lader

Online laders, laders met een internetverbinding, worden steeds populairder. Logisch, aangezien ze de gebruiker allerlei extra opties, functies en applicaties bieden. Denk hierbij aan Load Balancing, een backoffice of een autorisatiefunctie.

4: Load Balancing

Met een lader uitgerust met Load Balancing voorkomt u dat uw elektrische installatie overbelast raakt. Wanneer overbelasting dreigt, bijvoorbeeld als uw lader tegelijk is ingeschakeld met andere grote stroomverbruikers, grijpt de Load Balancing functie in.

5: Backoffice

Een backoffice biedt u inzicht in alle informatie rondom het laadproces – iets wat goed van pas komt als u de laadkosten wilt verrekenen met uw medegebruikers. Daarnaast is een backoffice is u simpelweg het maximale uit uw lader én uw Xpeng P7 wilt halen.

6: Autorisatie

Vindt u het geen fijn idee dat onbevoegden uw lader kunnen gebruiken? Dan raden wij een laadpaal of wandlader met een autorisatiefunctie aan. Aan de hand van een smartphone app of RFID-lezer bepaalt u dan zelf wie wel en wie niet gebruik mag maken van uw lader.

 

Laadpaal of wandlader voor de Xpeng P7 kopen bij Laaddirect

Kortom, bij Laaddirect bent u op de juiste plek voor een A-merk laadpaal of wandlader voor uw Xpeng P7. Dankzij ons gevarieerde programma vindt ongetwijfeld een passende laadoplossing, wat uw wensen en beoogde toepassing ook zijn. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte laadpaal voor uw Xpeng P7.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.