Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Genesis GV60

De beste laadoplossingen voor uw Genesis GV60

Laadpaal advies over uw Genesis GV60 ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

5.0
Een goed aanbod gehad voor een alfen lader van Laaddirect. Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en het gemak dat een lader thuis biedt is het zeker waard.
Review wandlader webasto pure
5.0
Kundige hulp gehad bij de aankoop van mijn laadpaal. Netjes geïnstalleerd en hij werkt perfect.
Review nicolas
4.5
Ben blij dat de lader al binnen een maand geïnstalleerd kon worden. Heel netjes opgehangen en opladen is makkelijk met de wallbox.

Genesis GV60

Zoekt u een passende laadpaal of wandlader voor uw Genesis GV60? Bij Laaddirect vindt u een breed aanbod van A-merk laadoplossingen. Deze zijn te plaatsen als wandlader of laadpaal en zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Dankzij ons uitgebreide programma hebben we diverse laadpalen en wandladers voor de Genesis GV60. Deze laders hebben de juiste laadaansluiting (Type 2), voldoende AC-laadvermogen en zijn voorzien van allerlei handige functies.

 

Laadpaal voor de Genesis GV60

Natuurlijk kan een premium elektrische auto als de Genesis GV60 niet zonder een geschikte laadoplossing. De GV60 is een volledig elektrisch aangedreven cross-over SUV van Genesis, het premiummerk van Hyundai. Aangezien de GV60 op eenzelfde basis staat als de Ioniq 5 en KIA EV6 kan deze worden gezien als het premiumbroertje van deze razend populaire EV’s. Met een eigen lader voor thuis of op de zaak bent u niet afhankelijk van publieke laadpunten en is de accu van uw GV60 altijd opgeladen. Zo gaat u gerust en zonder range anxiety op pad.

Drie uitvoeringen

De Genesis GV60 is vooralsnog in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Deze verschillen nagenoeg uitsluitend op gebied van aandrijflijn en vermogen – niet op het gebied van het accupakket. Elke uitvoering beschikt namelijk over een 77 kWh accupakket, goed voor een bereik van zo’n 368 tot 451 kilometer. Opladen gaat aan de hand van een 3-fase 11 kW boordlader met een Type 2 laadaansluiting.

Uitvoering Accu AC-laadvermogen Aansluiting
GV60 RWD 77 kWh 11 kW Type 2
GV60 4WD 77 kWh 11 kW Type 2
GV60 Sport 77 kWh 11 kW Type 2

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Welke laadpalen en wandladers geschikt voor de Genesis GV60?

Hoe bepaalt u welke laders geschikt zijn voor uw Genesis? Dit draait vooral om het benodigde laadvermogen. U heeft minimaal een laadstation nodig die over evenveel AC-laadcapaciteit beschikt als de GV60, ofwel 11 kW. Dit vereist op zijn beurt een 3-fase 3 X 16A aansluiting.

Laadpaal genesis gv60

 

Laadpaal of wandlader

De keuze tussen een laadpaal en wandlader wordt vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Aangezien beide ‘types’ laadstation qua techniek nagenoeg identiek zijn, hangt welk type geschikt is voor u voornamelijk af van de beoogde laadplek van uw EV60. Is dit een plek waar een wandlader het beste tot zijn recht komt – denk hierbij aan in de garage of onder de carport – of komt een laadpaal toch beter uit de verf? Beeld u in hoe de laadkabel zal komen te lopen en hak op basis hiervan de knoop door.

 

Laaddirect installatiepakket

Heeft u twee linkerhanden? Geen zorgen: dankzij ons installatiepakket hoeft u zich niet aan de installatie van uw nieuwe lader te wagen. Wij nemen deze klus geheel uit handen en voorzorgen alles tot in de puntjes.

 

Wat is de laadtijd van de Genesis GV60?

De laadtijd van uw Genesis GV60 hangt af van allerlei factoren. Denk hierbij aan interne factoren, zoals de accucapaciteit en het AC-laadvermogen, én aan externe factoren, bijvoorbeeld de temperatuur of staat van uw elektrische aansluiting. Dit maakt het lastig om de laadtijd van uw GV60 te bepalen.

Gelukkig is er handige rekensom waarmee u binnen enkele minuten een aardig idee heeft van de te verwachten laadtijd. Deze som ziet er als volgt uit:

( Accucapaciteit / AC-laadvermogen ) / 0,85 = laadtijd in minuten

Vullen we de specificaties van de GV60 in, dan komen we op een laadtijd van circa 8 uur en 14 minuten:

77 kWh / 11 kW / 0,85 = 8,24 uur = 8 uur en 14 minuten

Niet perfect

Bovenstaande rekensom is niet perfect. Het is immers slechts een schatting. Houd daarom in uw achterhoofd dat de werkelijke laadtijd hoger of lager kan uitvallen.

 

Ook geschikt voor zakelijk gebruik

Ook als u uw Genesis GV60 zakelijk wilt opladen bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. In principe zijn al onze laders geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. Daarnaast beschikken veel van de laders in ons programma over functies die ideaal zijn voor zakelijke toepassingen. Denk hierbij aan een backoffice, kWh-meter of Load Balancing-functie.

Toekomstbestendige laadoplossing

U doet er verstandig aan uw toekomstplannen mee te nemen in uw keuze voor een laadpaal. Misschien vervangt u uw GV60 op den duur wel door een model met meer AC-laadvermogen of schaft u een tweede EV aan. Dan zou het wel zo handig zijn als u uw huidige laadpaal kunt blijven gebruiken.

 

Laadpaal voor de Genesis GV60 kopen? Vergeet deze zaken niet!

Bij het aanschaffen van een laadpaal of wandlader voor uw Genesis GV60 komen tal van zaken kijken. Hieronder zetten we nog een aantal te overwegen zaken voor u op een rijtje:

1. Type laadkabel

Naast laders met een losse laadkabel zijn er ook modellen met een vaste laadkabel. Bij deze laadoplossingen hoeft u niet telkens de laadkabel op te bergen en tevoorschijn te halen. Helaas zijn laders met een vaste kabel ook een stuk kwetsbaarder. Daarom raden wij deze alleen aan als uw laadstation zich niet op een publieke plek bevindt.

2. Aantal laadaansluitingen (sockets)

Wilt u meerdere EV’s tegelijk opladen? Kies dan voor een laadpaal of wandlader met een dubbele laadaansluiting. Hiermee laadt u probleemloos twee EV”s tegelijk op. In ons programma vindt u uiteraard ook laders met een enkele aansluiting.

3. Online lader met handige functies – backoffice, autorisatie en Load Balancing

Steeds meer laders zijn uitgerust met een internetverbinding. Hierdoor kunnen ze worden uitgerust met handige functies, zoals een backoffice, autorisatie-functie of Load Balancing-functie.

4. Backoffice

Met een backoffice krijgt u inzicht in alle informatie rondom het laadproces. Dit is ideaal als u de kosten van het laden wilt verrekenen met anderen.

5. Autorisatie

Wilt u niet dat onbevoegden uw lader kunnen gebruiken? Kies dan voor een lader met een autorisatiefunctie. Hiermee bepaalt u wie wel en wie niet gebruik mag maken van uw laadpunt. De autorisatie verloopt dan via een Plug & Charge-functie, RFID-lezer of app.

6. Dynamic Load Balancing

Een Dynamic Load Balancing-functie voorkomt dat uw elektrische installatie overbelast raakt. Wanneer overbelasting dreigt, bijvoorbeeld als veel grote stroomverbruikers tegelijk ingeschakeld zijn, reduceert de functie automatisch het laadvermogen. Dit kan wel zorgen voor een wat langere laadtijd.

 

Genesis GV60 laadpaal of wandlader kopen bij Laaddirect

De perfecte laadpaal of wallbox voor uw Genesis GV60 koopt u bij Laaddirect. Dankzij ons uitgebreide aanbod zijn wij in staat iedereen de best passende laadoplossing aan te bieden, wat uw wensen ook zijn. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen – wij helpen u graag verder!

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.