Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Ratio laadpalen

Keuzehulp

Keuzehulp

Auto merk en type
Prijsbereik
Van:
Tot:
Bekijk resultaten (4)

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

Ratio laadpaal

Een Ratio laadpaal behoort tot de eenvoudigere oplossingen voor uw elektrische auto. Vergis u echter niet, want dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Zo heeft het merk ook laders met allerlei slimme functies, zonder het allemaal te ingewikkeld te maken. De Ratio laders worden elk in Nederland geproduceerd en hebben dan ook een passende slogan: Powered by Simplicity.

Ratio laadpaal thuis met kabel

Ratio Start en Ratio Solar

Scherp geprijsd en toch alles wat je nodig hebt. Zo omschrijven wij de laders van Ratio. Ratio heeft twee laders, zowel met vaste kabel als met socket;

Ratio Start

De Ratio Start is perfect voor wie een krachtige lader wil, maar het tegelijkertijd ook makkelijk wil houden. De lader heeft een laadvermogen van 22 kW en kan Plug & Charge bediend worden. Dat laatste houdt in dat je alleen maar de stekker in de auto hoeft te steken, waarna de auto meteen start met laden.

Ratio Solar

De Ratio Solar is bedoeld voor wie iets meer wil met een laadpaal. Dit is namelijk een slimme laadpaal die kan laden via de zonnepanelen. Daarnaast beschikt de lader over een app waarmee het verbruik ingezien kan worden. Indien wenselijk, kan de lader in plaats van Plug & Charge ook ontgrendelt worden via de app.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.