Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Ratio laadpalen

Keuzehulp

Keuzehulp

Auto merk en type
Prijsbereik
Van:
Tot:
Bekijk resultaten (6)

Zeker weten welke laadpaal bij u past?

Ratio laadpaal kopen bij Laaddirect

Een Ratio laadpaal behoort tot de eenvoudigere oplossingen voor uw elektrische auto. Vergis u echter niet, want dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Zo heeft het merk ook laders met allerlei slimme functies, zonder het allemaal te ingewikkeld te maken. De Ratio laders worden elk in Nederland geproduceerd en hebben dan ook een passende slogan: Powered by Simplicity.

Ratio laadpaal kopen met kabel

 

Voordelen van een Ratio laadpaal

Na een snelle opmars is Ratio nu ook een gevestigde naam in de laadpalen wereld, zelfs buiten de Nederlandse grenzen. De laders van Ratio hebben dan ook vanwege diverse redenen een goede reputatie:

  • Al bij een zonne-energie overschot van 1,4 kW laden via zonnepanelen, bij andere merken kan dit pas bij een overschot van 4 kW. Enkel bij online modellen
  • Van Nederlandse bodem
  • Tijdloos design
  • Load Balancing bij de online modellen
  • Meerprijs voor de varianten met een vaste kabel is slechts circa €10,-
  • Standaard Power Sharing bij de online modellen
  • Scherp geprijsd

 

Ratio electric; een lange historie

Ratio levert al sinds 1960 verschillende “power solutions” voor bedrijven. Hiernaast leveren zij ook walstroomaansluitingen voor boten. Uiteraard was de volgende stap het leveren van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Vanuit hun fabriek in Nijkerk leveren zij hoogwaardige laders én laadkabels.

Ratio electric

Ratio Start, Ratio Solar en Ratio io6 laadpaal

Scherp geprijsd en toch alles wat je nodig hebt. Zo omschrijven wij de laders van Ratio. Ratio heeft drie laders, zowel met vaste kabel als met socket;

Ratio Start

De Ratio Start is perfect voor wie een krachtige lader wil, maar het tegelijkertijd ook makkelijk wil houden. De lader heeft een laadvermogen van 22 kW en kan Plug & Charge bediend worden. Dat laatste houdt in dat je alleen maar de stekker in de auto hoeft te steken, waarna de auto meteen start met laden.

Ratio Solar

De Ratio Solar is bedoeld voor wie iets meer wil met een laadpaal. Dit is namelijk een slimme laadpaal die kan laden via de zonnepanelen. Daarnaast beschikt de lader over een app waarmee het verbruik ingezien kan worden. Indien wenselijk, kan de lader in plaats van Plug & Charge ook ontgrendelt worden via de app.

Ratio io6

De Ratio io6 is de meest geavanceerde laadpaal in het assortiment van Ratio. Deze lader geeft namelijk de mogelijkheid om ontgrendeld te worden met een laadpas. Daarbij kan er met de laadpas een automatische verrekening tot stand gebracht worden. In vele gevallen kan er dan voor gezorgd worden dat de kosten van de laadbeurt automatisch gefactureerd worden bij uw werkgever, met uw eigen bedrijf, of met bezoekers die van uw lader gebruik hebben gemaakt. De io6 is ook nog eens in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals een ethernet verbonden variant en een wifi/4G verbonden variant.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img
Keuzehulp Sorteer op

No products in the cart.