Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
Terug naar overzicht
Geplaatst in categorie: Laadpaal registratie

Hoe registreer ik een EVBox laadpaal?

Een EVBox laadstation moet u voor gebruik eerst registreren. Zo wordt het laadstation geactiveerd en ingesteld voor gebruik. Dit kunt u als volgt doen:

Account aanmaken

1. Maak eerst een account aan via evbox.com/register.
2. Volg de instructies op het scherm.
3. U ontvangt na afloop een e-mail met een persoonlijke link om uw account te activeren.
4. U kunt daarna direct inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Activeer het laadstation

Wilt u een EVBox-laadstation voor uzelf óf voor een andere gebruiker registreren en activeren? Volg dan de onderstaande stappen:

1. Log in op backoffice.ev-box.com.
2. Selecteer Activeer station.
3. Voer het Station-ID en de beveiligingscode in. Deze vindt u op de documentatie in de verpakking van het laadstation.
4. Klik dan op Opslaan. Uw laadstation is vanaf nu geregistreerd.

(Bron: EVBox)

Neem contact met ons op

Staat uw vraag er niet bij?

No products in the cart.