Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Honda e:Ny1

De beste laadoplossingen voor uw Honda e:Ny1

Laadpaal advies over uw Honda e:Ny1 ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

google review elektra inkopen
5.0
Heel gemakkelijk inkopen, je hoeft alleen maar te bellen en je krijgt meteen een offerte voor wat je nodig hebt. Daarna kreeg ik de bestelling al na 2 dagen binnen. Top service.
Recensie inkopen bij Laaddirect
5.0
Voor een klant heb ik twee laders aangeschaft bij Laaddirect. Netjes en snel geleverd, vooraf hielpen ze mij goed om een lader uit te kiezen. Ben zeer tevreden.
Review Ratio laadpaal Laaddirect
5.0
Het traject naar een laadpaal is op een fijne wijze begeleid door Laaddirect. Zeer vriendelijke medewerkers, net werkende monteurs en een goede laadpaal.

Honda e:Ny1

Voor een goede laadpaal of wandlader voor uw Honda e:Ny1, moet u bij Laaddirect zijn. Ons aanbod omvat een diversiteit aan oplaadmogelijkheden – van op een paal gemonteerd laadstations tot muurladers – afkomstig van vooraanstaande fabrikanten zoals Alfen, EVBox, Ratio, Webasto, Wallbox en Zaptec. Deze oplaadoplossingen zijn vrijwel alle geschikt voor zowel zakelijk als privégebruik.

U vindt in ons assortiment diverse wandladers en laadpalen die compatibel zijn met de Honda e:Ny1. Ze beschikken over voldoende laadcapaciteit, de correcte laadconnector en alle andere essentiële en handige functies die u maar wenst. Bezorgd over de installatie? Die kunnen wij ook voor u verzorgen, mocht u dat wensen. Laadstation voor de Honda e:Ny1 De Honda e:Ny1 is een volledig elektrische SUV cross-over van Japanse productie, geïntroduceerd in de loop van 2023. Het model wordt geprezen om zijn betrouwbaarheid, sportieve prestaties, ruimte en bereik. Met een 61,9 kWh accupakket bereikt de Honda e:Ny1 een heel bruikbare actieradius van meer dan 400 kilometer op een volle lading. Het thuis of op het werk opladen van uw Honda e:Ny1 met een eigen laadstation garandeert dat de accu van uw auto zo snel mogelijk volledig is opgeladen. Voor dergelijke oplaadstations is Laaddirect uw toonaangevende leverancier.

 

Selecteer de ideale laadpaal voor de Honda e:Ny1

De Honda e:Ny1 is op het moment verkrijgbaar in één model. Het kiezen van een laadpaal of wandlader is daarom vrij simpel. U hoeft alleen maar te kijken naar het type aansluiting, wat Type 2 is, en een AC-laadsnelheid 11 kW. Verder heeft deze Honda een accupakket van 61,9 kWh, maar hier hoeft u niet op te letten bij het zoeken naar de ideale laadoplossing.

Uitvoering

Accu

AC-laadsnelheid

Aansluiting

Honda e:Ny1

61,9 kWh

11 kW

Type 2

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Laadpaal voor de Honda e:Ny1

De Honda e:Ny1 is een volledig elektrische SUV cross-over die in Japan wordt geproduceerd. Gelanceerd in 2023, staat de e:Ny1 bekend om zijn betrouwbaarheid, goede prestaties, voorspelbare rijgedrag, ruime interieur en prima actieradius. Het 61,9 kWh-accupakket van de e:Ny1 biedt een royale actieradius van meer dan 400 kilometer wanneer de accu volledig is geladen. Voor het opladen van uw Honda e:Ny1 is een persoonlijk laadstation thuis of bij uw bedrijf ideaal, zodat u verzekerd bent van een altijd volledig opgeladen accu. Laaddirect is uw voorkeursleverancier voor dergelijke oplaadoplossingen.

 

Welke laadstation voor de Honda e:Ny1?

Om de maximale laadsnelheid van de Honda e:Ny1 (11 kW) te benutten, is een lader met een vergelijkbaar vermogen vereist. Helaas is dus niet elke lader is geschikt voor dit EV. Als uw installatie niet beschikt over een 3-fase 3 X 16A aansluiting, kan een van onze monteurs checken of deze kan worden uitgebreid, zodat het laden optimal verloopt.

 

Laadstation keuzes: laadpaal vs. wandlader

Technisch gezien maakt het niet uit of u voor de laadpaal of voor de wandlader kiest. Het is puur een kwestie van kijken welke het beste past. U moet dus kijken waar u van plan bent om uw auto op te laden. Als u er geen muur is om een wandlader aan te bevestigen, dan zult u waarschijnlijk beter voor een laadpaal kunnen kiezen. Deze is namelijk flexibeler qua plek. Een wandlader kunt u nemen als u de auto in een garage of carport wilt laden.

 

Het installatiepakket van Laaddirect

Bij Laaddirect bieden wij u, naast talloze top laadpalen, ook extra service aan, in de vorm van ons installatiepakket. Dit houdt in dat een aan ons aangesloten monteur bij u langs komt om het laadstation te installeren. Wel zo gemakkelijk.

 

Wat is de laadtijd van de Honda e:Ny1?

Dit is niet precies uit te rekenen, maar met deze formule kunt u een goede schatting maken:

Laadtijd Honda e:Ny1: (61,9 kWh / 11 kW) / 0,85 = 6,62 uur = 6 uur en 37 minuten

Zoals u ziet deelt u simpelweg het accupakket door de AC-laadsnelheid van 11 kW en deelt u dit weer door 0,85. 15% van de energie tijdens het opladen gaat namelijk verloren. Deze berekening houdt overigens geen rekening met andere externe factoren, zoals de omgevingstemperatuur, die ook invloed hebben op de duur. Neem dit getal dus niet als feit aan.

 

Zakelijk gebruik

Mocht u interesse hebben in het zakelijk opladen van uw EV, dan bent u ook hier op de juiste plek! De meeste van onze laadstations zijn zowel zakelijk als privé inzetbaar. Zo kunt u zelfs laadstations vinden die specifieke features hebben voor kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een backoffice, waarop u kunt zien wie en wanneer er oplaadt en welke kosten er zijn.

Een toekomstbestendige laadoplossing

Bij het kiezen van een laadstation is het verstandig om uw toekomstplannen in overweging te nemen. Indien u overweegt een tweede elektrische voertuig aan te schaffen, is het raadzaam een laadstation met twee laadaansluitingen te overwegen. Ook is het mogelijk dat u in de toekomst overstapt naar een andere EV, wellicht met andere technische specificaties. In dat geval is het belangrijk een laadstation te kiezen dat compatibel is met deze toekomstige behoeften. Als uw nieuwe auto bijvoorbeeld een hogere AC-laadsnelheid vereist dan uw huidige model, doet u er goed aan om nu al te kiezen voor een laadstation dat deze hogere snelheden aankan. Zo bent u goed voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

 

Koopgids: zo vindt u het beste laadstation voor uw Honda e:Ny1 

Het vinden van de perfecte laadpaal of wandlader voor uw auto en situatie kan complex zijn. Daarom hebben wij een koopgids samengesteld die u helpt bij het kiezen van het ideale laadstation. Hieronder vindt u enkele overwegingen:

1: Type laadkabel

Er zijn twee soorten laadkabels beschikbaar: vaste en losse. De losse kabel is robuuster, terwijl de vaste kabel, die permanent aan het laadstation bevestigd is, handig is omdat deze niet steeds opgeborgen hoeft te worden. Voor thuisgebruik is een vaste kabel geschikt, maar voor openbare laadstations wordt vaak de voorkeur gegeven aan een losse kabel.

2: Backoffice app

Laadstations met een internetverbinding kunnen belangrijke informatie doorsturen naar een website of app (de backoffice). Dit stelt u in staat om gegevens zoals de gemaakte kosten en het energieverbruik in te zien, wat bijzonder handig is als u de kosten met anderen moet verrekenen.

3: Autorisatie

Autorisatie helpt onbevoegden te voorkomen dat ze uw laadpaal gebruiken om hun auto op uw kosten op te laden. U kunt toegang krijgen tot uw laadstation met een Plug & Charge, RFID-lezer (bijvoorbeeld een laaddruppel) of een app.

4: Dynamic Load Balancing

Deze functie voorkomt overbelasting van uw elektrische installatie door automatisch de stroomtoevoer naar de auto te verminderen als er een risico op overbelasting is. Dit is vooral belangrijk wanneer u tegelijkertijd andere grootverbruikers van energie inschakelt.

 

Laaddirect heeft dé laadoplossing voor uw Honda e:Ny1

Als u in het bezit bent van een Honda e:Ny1 en onafhankelijk wilt zijn van publieke laadpalen, biedt Laaddirect de perfecte thuisoplossing. Of u voor uw elektrische Honda nu een laadpaal of wandlader zoekt voor particulier of zakelijk gebruik, ons aanbod omvat diverse topmerken met functies die uw laadervaring verbeteren. Van inzicht in de laadkosten tot laadstations met meerdere aansluitingen voor meerdere EV’s, wij bieden het allemaal. Wij verzorgen ook graag de installatie van uw laadstation. Als u nog vragen heeft over welke laadpaal het beste bij u past, dan staan onze adviseurs klaar om u te helpen. 

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.