Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Amsterdam laten installeren

Laadpaal laten plaatsen en installeren in Amsterdam? Dankzij onze lokale monteurs weten wij snel een vakkundige installatie te realiseren. Met onze monteurs bij u in de buurt is een laadpaal installatie in Amsterdam zo geregeld!
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Amsterdam

Wilt u een laadpaal laten installeren in Amsterdam? Dan is Laaddirect úw leverancier voor een veilige en nette installatie. Onze monteurs opereren lokaal, waaronder in Amsterdam, om zo op vlotte wijze een installatie te realiseren. Ons werkgebied reikt over heel Amsterdam en omstreken, maar uiteraard ook daarbuiten.

Laadpaal plaatsen Amsterdam

Laadpaal aan huis in Amsterdam

Bij het plaatsen van een laadpaal in Amsterdam dient u zich te houden aan de regels van de gemeente Amsterdam. Als u een eigen oprit heeft en dus uw auto en lader op eigen terrein kan houden, dan kunt u binnen de regels een laadpunt plaatsen.

Indien u geen mogelijkheid heeft om uw auto op eigen terrein te parkeren, dan is het plaatsen van een lader aan huis waarschijnlijk niet mogelijk. Een laadkabel vanuit uw huis over de openbare weg is namelijk niet toegestaan. U mag daarbij ook geen kabelmat gebruiken, een constructie met een laadkabel onder de bestrating aanleggen of een laadarm gebruiken.

Echter zijn er wel gevallen waarbij gemeentes een uitzondering maken voor een laadpaal waarbij de laadkabel over de openbare weg komt te liggen, mits u een eigen gehandicaptenparkeerplaats voor uw woning heeft. Mocht dat laatste het geval zijn, dan kunt u altijd proberen om de gemeente te contacteren voor de mogelijkheden.

Met een eigen oprit kunt u dus altijd zonder zorgen uw laadpaal laten plaatsen. Onze EV-Experts adviseren u graag daarin, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Laadpaal thuis Amsterdam

Laadpaal bij Vereniging van Eigenaren complex in Amsterdam

Bij een VvE complex kunt u niet zomaar een lader laten plaatsen. U dient eerst toestemming te vragen om een laadvoorziening te mogen aanleggen bij de VvE. Hierbij kan het echter wel zo zijn dat de VvE na uw aanvraag besluit om meteen meerdere laders te plaatsen. Mocht dit het geval zijn, dan zal de VvE vaak de totale installatie bekostigen.

Voor de VvE kunnen wij uiteraard ook wat betekenen. Bij nieuwe woongebouwen of bij grote renoveringen dient er bijvoorbeeld leidingsinfrastructuur aangelegd te worden voor laadpalen. Dit is verplicht als het gebouw meer dan 10 parkeerplekken heeft. Benieuwd wat wij voor uw VvE complex kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laadpaal VvE Amsterdam

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laders plaatsen op uw bedrijf?

Voor bedrijven kunnen wij laders aanbieden die geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Met deze laders is het mogelijk om de kosten van uw laadsessies bij te laten houden. Vervolgens kunnen deze kosten door middel van software automatisch worden verrekend. Zo kunnen bezoekers bij u komen opladen tegen een door u bepaald tarief. Uiteraard kunt u ook aan de hand van een unieke laadpas bijvoorbeeld werknemers gratis laten opladen.

Wilt u juist uw werknemers thuis voorzien van een lader? Ook daar hebben wij passende opties voor. Het is namelijk ook nog mogelijk om de automatische verrekening van de laadkosten plaats te laten vinden via de laders bij uw werknemers. Zo kunnen de laadkosten automatisch vergoed krijgen van uw bedrijf. Echter is dit niet verplicht, u hoeft niet de kosten voor het opladen te vergoeden.

Laadpaal bedrijf Amsterdam

Slimme laders

Voor een laadpaal plaatsing in Amsterdam en omstreken garanderen wij een spoedige levering van één of meerdere laders. Daarin heeft u de keuze uit een breed assortiment aan laders. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een offline of online lader. Het grootste verschil zijn hierin de extra functies die een slimme lader kan bieden. Een offline lader is namelijk net zo veilig en kan uw auto even goed en even snel opladen. Echter biedt een slimme lader dan weer grote voordelen. u kunt met een aantal modellen namelijk opladen via uw zonnepanelen, laadtijden instellen, laadkosten automatisch laten factureren en uw lader beveiligen tegen gebruikers die ongevraagd van uw lader gebruik willen maken.

Advies nodig over de lader(s) en de installatie ervan? Onze EV-Experts staan voor u klaar, neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

slimme lader kopen in Amsterdam

Het begint met goed advies
Laadpaal in Amsterdam? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Amsterdam bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Wij kunnen dankzij onze lokale monteurs een snelle én kundige installatie regelen.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.