Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Jeep Avenger

De beste laadoplossingen voor uw Jeep Avenger Electric

Laadpaal advies over uw Jeep Avenger Electric ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

google review elektra inkopen
5.0
Heel gemakkelijk inkopen, je hoeft alleen maar te bellen en je krijgt meteen een offerte voor wat je nodig hebt. Daarna kreeg ik de bestelling al na 2 dagen binnen. Top service.
Review Ratio laadpaal Laaddirect
5.0
Het traject naar een laadpaal is op een fijne wijze begeleid door Laaddirect. Zeer vriendelijke medewerkers, net werkende monteurs en een goede laadpaal.
P. S.
5.0
Goede laadpaal, ideaal in combinatie met zonnepanelen. Laaddirect heeft mij uitstekend geholpen vanaf begin af aan.

Laadpaal of wallbox voor Jeep Avenger

Bent u op zoek naar een geschikte laadpaal of wandlader voor uw Jeep Avenger? Kijkt u dan gerust even in het ruime aanbod van Laaddirect, dé aangewezen leverancier van A-merk laadoplossingen voor elektrische auto’s. Ons leveringsprogramma bestaat uit diverse laadoplossingen, zodat wij voor iedereen wel een geschikt laadstation in het programma hebben.

In ons assortiment vindt u dan ook verschillende laadpalen en wandladers voor de Jeep Avenger. Waarom zijn deze geschikt voor uw elektrische Jeep? Dat is heel eenvoudig: ze hebben niet alleen voldoende AC-laadcapaciteit, maar beschikken ook over de juiste laadaansluiting (Type 2). Afhankelijk van het gekozen laadstation beschikken ze ook over de modernste technologieën die het laden makkelijker en veiliger maken, zoals Load Balancing, autorisatiefuncties, een kWh-meter, een backoffice en eventueel ook een laadkabel.

Jeep avenger lader

 

Een eigen laadpaal voor uw Jeep Avenger biedt vele voordelen

Steeds meer mensen kiezen voor een eigen laadoplossing – zoals een thuislader of een laadstation op de zaak – voor hun Jeep Avenger. Evenals andere EV’s dient deze compacte, elektrische SUV van dit Amerikaanse merk namelijk regelmatig opgeladen te worden. Dat opladen kan natuurlijk aan een publieke lader, maar het is echt veel makkelijker om uw Jeep Avenger door middel van een eigen laadoplossing op te laden.

Dan weet u zeker dat u over uw laadpaal of wandlader kunt beschikken wanneer u die nodig hebt. U bent dan te allen tijde in staat om de 50,8 kWh accu van uw elektrische Avenger volledig op te laden. Ook weet u dan zeker dat u de gelegenheid hebt om de accu tot de volle 100 procent op te laden, waardoor u de actieradius van de Jeep Avenger – doorgaans ruim 300 kilometer – ook daadwerkelijk kunt halen.

Bovendien bent u vanwege de doorgaans lagere energietarieven op den duur goedkoper uit als u uw Avenger thuis of op de zaak oplaadt. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelen waar u van kunt profiteren als u over zonnepanelen beschikt. Daarom doet u er verstandig aan om een eigen laadpaal of wandlader voor uw Jeep Avenger te kopen.

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Welke laadoplossing kiezen?

Vooralsnog levert Jeep de Avenger SUV in slechts één uitvoering. Deze is voorzien van een accupakket met een capaciteit van 50,8 kWh, waarmee een bereik van zo’n 404 kilometer (WLTP) mogelijk is. De Avenger heeft een 3-fase 11 kW AC-boordlader met een Type 2-laadaansluiting.

Uitvoering Accu AC-laadcapaciteit Aansluiting
Jeep Avenger 50,8 kWh* 11 kW Type 2

* bruikbare accucapaciteit

 

Een laadstation met voldoende AC-laadcapaciteit voor uw elektrische Jeep

Hoewel Jeep de Avenger vooralsnog in slechts één enkele uitvoering aanbiedt, dient u daar bij uw keuze voor een laadoplossing toch goed op te letten. Het is namelijk erg belangrijk is dat uw laadoplossing voldoende AC-laadcapaciteit heeft om uw Avenger met de maximale snelheid op te kunnen laden. In het geval van de Jeep Avenger heeft u een laadstation met een capaciteit van 11 kW nodig. Uiteraard dient uw elektrische installatie daar ook toereikend voor te zijn. Voor een 11 kW laadstation heeft u een elektrische aansluiting van minimaal 3 x 16A nodig. Heeft uw elektrische aansluiting dat niet, of weet u niet of dit het geval? Onze adviseurs kunnen u helpen om dit na te gaan bij uw netbeheerder en eventueel ook voor u kijken of het mogelijk is om uw aansluiting en installatie uit te breiden.

 

Een wandlader of laadpaal voor uw Jeep?

U kunt bij ons kiezen uit twee types laadstations. In principe zijn de verschillen tussen een wandlader en een laadpaal heel klein. Een laadpaal is namelijk een wandlader die op een speciale paal is gemonteerd.

Voordelen & nadelen wandlader

Een wandlader is een laadstation dat tegen de wand of muur geplaatst kan worden. Dat kan de muur van uw garage of woning zijn, of een stabiele schutting, of scheidingsmuur.

  • Relatief lage investering
  • Geschikt voor zowel thuis als op de zaak
  • Alleen geschikt voor montage aan de wand

Voordelen & nadelen laadpaal

Een laadpaal is een flexibele laadoplossing die in principe overal te plaatsen is, waar u maar een paal kwijt kunt. Dat kan langs uw oprit zijn, of naast uw oprit, of langs de rand van uw tuin.

  • In principe overal te plaatsen
  • Ook geschikt voor laden bij parkeerplaats
  • Kostbaarder

Vind u het moeilijk om te bepalen of u een laadpaal of wandlader nodig heeft? Neemt u gerust even vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies.

 

Wij regelen ook de complete installatie voor u

Als u naast het laadstation ook voor ons installatiepakket kiest, dan regelen wij ook de installatie voor uw laadstation. U heeft bij ons de keus uit meerdere pakketten, waarbij onze monteur bij het meest uitgebreide pakker de installatie en plaatsing van A tot en met Z voor zijn rekening neemt. De bij ons aangesloten monteur komt op afspraak bij u, dus op een dag en tijdstip dat u het goed uitkomt. Uw laadstation wordt dan geheel gebruiksklaar en volgens de voorschriften opgeleverd zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Het gemak dient de mens en veiligheid gaat voor alles.

 

Hoelang duurt het om uw elektrische Jeep Avenger op te laden?

Vanwege de vrij bescheiden accucapaciteit en de hoge AC-laadcapaciteit van 11 kW duurt het niet lang om de accu van de Avenger volledig op te laden. De laadtijd rekenen we als volgt uit:

Laadtijd Jeep Avenger: ( 50,8 kWh / 11 kW ) 0,85 = 5,43 uur

Deze berekening is slechts een indicatie. De werkelijke laadtijd van uw elektrische Jeep kan in de praktijk namelijk hoger uitvallen. Bijvoorbeeld doordat de Load Balancing tijdens het opladen werd geactiveerd, toen uw wasdroger of vaatwasser werd ingeschakeld.

 

Ook voor zakelijk gebruik

Wilt u uw Jeep Avenger zakelijk opladen? Dat is uiteraard ook mogelijk. U vindt in ons assortiment verschillende laadoplossingen die bij geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Deze hebben namelijk de nodige extra technologie die het laden van uw auto van de zaak een stuk gemakkelijker maken. Als u een zakelijke laadoplossing voor uw Jeep Avenger zoekt, kunt u het beste kijken naar een laadstation met de volgende kenmerken:

  • Een zogenaamde ‘online’ lader met backoffice
  • Een ‘intelligente’ lader met Load Balancing om overbelasting te voorkomen
  • Met meerdere laadaansluitingen – ideaal voor een lader op de zaak
  • Een vaste laadkabel maakt het nog gemakkelijker

Houd ook rekening met uw toekomstige auto’s

Het kan geen kwaad om bij uw aanschaf stil te staan bij uw plannen voor de toekomst. Hiermee bedoelen we specifiek op de plannen voor de toekomstige vervanger van uw Jeep Avenger, of de eventuele aanschaf van een tweede elektrische auto.

 

Koopgids: de beste laadpaal voor uw Jeep Avenger vinden

Bij het kiezen van de juiste laadoplossing voor uw elektrische auto, zoals de Jeep Avenger, zijn verschillende factoren van belang. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alles wat u moet weten om een weloverwogen keuze te maken:

1: Type laadaansluiting

Het begint allemaal met het type laadaansluiting van uw auto. Voor de Lotus Eletre is een Type 2-aansluiting vereist. Gelukkig is dit type aansluiting standaard bij de meeste laadoplossingen, waardoor u geen problemen zult ondervinden bij het vinden van een compatibele lader.

2: Enkele of dubbele laadsocket

Als u van plan bent om meerdere elektrische voertuigen tegelijk op te laden, is het verstandig om een lader te kiezen met een dubbele laadsocket. Dit biedt u de flexibiliteit om gelijktijdig meerdere auto’s op te laden, wat vooral handig kan zijn in een huishouden met meerdere elektrische voertuigen of in een zakelijke omgeving.

3: Type laadkabel

Bij het kiezen van een laadoplossing heeft u de keuze tussen een vaste of een losse laadkabel. Een vaste laadkabel is gemakkelijker in gebruik, omdat deze altijd bij de laadpaal blijft en u deze niet apart hoeft op te bergen. Aan de andere kant is een losse laadkabel vaak de standaardoptie en biedt deze meer flexibiliteit, omdat u deze kunt gebruiken bij verschillende laadpunten.

4: Online lader en backoffice

Steeds meer laadpalen zijn tegenwoordig uitgerust met een internetverbinding, waardoor ze worden beschouwd als “online laders”. Deze geavanceerde laders bieden toegang tot een scala aan slimme functies, zoals een backoffice en Dynamic Load Balancing, die het laden niet alleen efficiënter en veiliger maken, maar ook zorgen voor een betere controle en beheer van het laadproces.

Een backoffice is een softwareplatform dat gebruikers in staat stelt om het laadproces te beheren en te optimaliseren. Standaard zit er bij de meeste laadpalen een eenvoudige backoffice maar wij kunnen ook heel uitgebreide pakketten leveren. Met een backoffice heeft u inzicht in het energieverbruik, kunt u laadkosten verrekenen en gebruikers autoriseren om gebruik te maken van de laadpaal. Dit biedt niet alleen gemak, maar kan ook kostenbesparend zijn en zorgen voor een efficiënter gebruik van de beschikbare laadinfrastructuur. Bovendien maakt de connectiviteit met het internet het mogelijk om laadpalen op afstand te beheren en te monitoren, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw laadsessies, zelfs wanneer u niet ter plaatse bent.

5: Gecertificeerde kWh-meter

Samen met een backoffice wordt vaak een gecertificeerde kWh-meter aangeboden. Deze meter registreert nauwkeurig het energieverbruik tijdens het laden, waardoor u de laadkosten nauwkeurig kunt berekenen en eventueel kunt doorberekenen aan uw werkgever of medegebruikers. Dit zorgt voor transparantie en eerlijke verrekening van de laadkosten.

6: Dynamic Load Balancing

Dynamic Load Balancing is een functie die voorkomt dat uw elektrische installatie overbelast raakt tijdens het laden. Door het energieverbruik dynamisch te verdelen over verschillende apparaten en huishoudelijke apparaten, wordt overbelasting voorkomen en blijft het elektriciteitsnet stabiel. Dit is vooral belangrijk in situaties waarbij meerdere apparaten tegelijk worden gebruikt en het elektriciteitsnet niet voldoende capaciteit heeft om aan de vraag te voldoen.

7: Autorisatie

Voor extra veiligheid en controle kunt u kiezen voor een laadpaal met autorisatiefuncties. Hiermee kunt u bepalen wie er toegang heeft tot de laadpaal door middel van bijvoorbeeld een RFID-lezer, Plug & Charge of een smartphone-applicatie. Dit voorkomt ongeautoriseerd gebruik van de laadpaal en biedt gemoedsrust, vooral als de laadpaal op een openbare locatie wordt geïnstalleerd.

 

De beste laadoplossing

Met deze complete koopgids heeft u alle informatie die u nodig heeft om de beste laadoplossing voor uw elektrische Jeep Avenger te vinden. Maak gebruik van deze inzichten en overwegingen om een weloverwogen keuze te maken die past bij uw specifieke behoeften en situatie.

 

Jeep Avenger laadpaal kopen? Laaddirect is dé aangewezen leverancier

Laaddirect is de leverancier leverancier bij uitstek voor uw toekomstige Jeep Avenger laadpaal of wandlader. Ontdek ons uitgebreide aanbod, kies de lader die het beste aansluit op uw wensen en plaats direct uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij u geheel vrijblijvend verder.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.