Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Lader plug-in hybrid auto

Een lader voor uw hybride auto of toch een laadpaal kopen? Beide hebben hun voordelen, maar soms hoef je het niet onnodig prijzig te maken. Al helemaal niet omdat wij nog eens extra korting op mobiele laders aanbieden;

Gebruik kortingscode "ML5" voor extra korting op alle mobiele ladersMobiele lader plug-in hybrid auto

Een lader voor uw plug-in hybride auto kopen? Dan kunt u uiteraard een laadpaal aanschaffen, maar dat is echter niet altijd nodig. Een mobiele lader is namelijk een stuk goedkoper en is ook nog eens makkelijk mee te nemen.

 

Lader geschikt voor Lynk & Co, Ford Kuga, Hyundai Tucson en meer

Een mobiele lader is erg populair onder bestuurders van hybride auto’s. Deze laders zijn populair onder auto’s zoals de Lynk & Co 01, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Volkswagen e-Golf en Jeep Avenger. Uiteraard zijn dit niet de enige auto’s waar de lader mee werkt, want deze is namelijk universeel. Dat betekent dat u hiermee elke moderne volledige elektrische en plug-in hybride auto kan opladen. Via hier kunt u al onze laders bekijken.

Mobiele lader plug-in hybride

De voordelen van een mobiele lader

Een mobiele lader is ideaal voor hybride auto’s. Veel hybride auto’s hebben namelijk een laag laadvermogen, vaak tussen de 2,3 en 7,4 kW. Dat betekent dat een laadpaal, waarmee je tot 22 kW kan opladen, een groot laadvermogen heeft waar een hybride auto geen gebruik van kan maken. Daarom kan het soms veel aantrekkelijker zijn om voor een mobiele lader te gaan. Hiermee kan je via een normaal stopcontact vaak tot 2,9 kW laden en via een CEE stopcontact (ook wel een krachtstroom stopcontact, zoals buiten op campings) zelfs tot 22 kW laden. Zo laadt je overal gemakkelijk op.

Toch liever een laadpaal vanwege slimme functies zoals opladen via zonnepanelen, automatisch laadkosten verrekenen en Load Balancing? Klik dan hier.

 

Voordelen van mobiele lader

Rekenvoorbeeld

Hiernaast is een voorbeeld gegeven van de laadtijd van een hybride auto, namelijk de Alfa Romeo Tonale plug-in hybrid. Deze auto heeft een accucapaciteit van 15,5 kWh en een maximaal laadvermogen van 7,4 kW. De laadtijd wordt berekend door de accucapaciteit van de auto te delen door het vermogen waarmee er wordt opgeladen. Let dus goed op het maximale laadvermogen van uw auto, want met meer vermogen dan dat, kunt u niet laden.

Laadtijd mobiele lader
De voordelen van een mobiele lader

Mobiele lader kopen in plaats van laadpaal?

Scherp geprijsd

Mobiele laders zijn een stuk goedkoper dan een laadpaal installatie, waarbij u ook installatiekosten betaalt

Universeel

Onze mobiele laders zijn te gebruiken voor elke moderne plug-in hybride of volledig elektrische auto

Handig voor onderweg

Houdt de lader in de achterbak op bijvoorbeeld een autovakantie, zo kunt u overal waar u verblijft opladen

Mobiele lader kopen

Hieronder zijn een aantal mobiele laders uit ons assortiment te zien. Hiermee kunt u gemakkelijk het laadvermogen aanpassen, het verbruik aflezen (bij de PowerBox) en laadt u veilig op door verschillende beschermingsaspecten zoals onder- en overstroombeveiliging. Extra 5% korting? Gebruik code ML5.

Mobiele auto lader ratio mobi box

Ratio MobiBox

Deze mobiele lader voor uw elektrische auto is uiterst geschikt voor zowel thuis- als buitenshuis gebruik. De lader is eenvoudig via een standaard stopcontact te gebruiken en beschikt over een laadvermogen van 2,9 kW.

Bekijk lader

Ratio PowerBox

Deze mobiele lader voor uw elektrische auto is uiterst geschikt voor zowel thuis- als buitenshuis gebruik. De lader is eenvoudig via een standaard stopcontact te gebruiken en beschikt over een hoog laadvermogen van 11 of 22 kW.

Bekijk lader

Mobiele lader elektrische auto

Klanten aan het woord

Ervaringen van onze klanten

5
“Snel bezorgd, lader werkt zonder problemen. Aan de hand van de knoppen pas je makkelijk het vermogen aan.”
4
“Laadt mijn auto goed op. Het scherm waarop het vermogen is af te lezen is handig en fijn dat je hiermee op een hoog vermogen kan laden zonder dus een laadpaal nodig te hebben.”
4.5
“Via de website besteld, binnen 3 dagen binnen gehad. Heel simpel stekker erin en laden maar. Doet het prima.”

Vragen? Neem gerust contact op
Bespreek uw situatie met één van onze EV-experts

Of u nou een laadvoorziening zoekt voor een volledig elektrische auto of een plug-in hybride, Laaddirect regelt het voor u – met of zonder installatieservice. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

No products in the cart.