Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Den Haag laten installeren

Laadpaal laten plaatsen en installeren in Den Haag? Voor een vakkundige laadpaal installatie in Den Haag en omstreken bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Wij hebben altijd een lokale laadpaal elektricien bij u in de buurt!
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Den Haag

Voor het laten plaatsen van een laadpaal in Den Haag kunt u gerust terecht bij Laaddirect. Dankzij onze lokaal werkende monteurs, kunnen wij een snelle en vakkundige installatie voor u regelen. Ook voor een laadpaal buiten Den Haag hebben wij een breed team om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een plaatsing. U kunt volledig vrijblijvend een aanvraag doen via bovenstaande keuzehulp.

Laadpaal in Den Haag

Laadpaal aan huis in Den Haag

Als u een laadpaal aan huis wenst te hebben in Den Haag, dient u een eigen oprit te hebben. Het is namelijk niet toegestaan een laadkabel over de openbare stoep/weg te laten lopen. Zelfs niet door een kabelmat of kabelgoot.

Heeft u dus de mogelijkheid om uw auto op eigen terrein te parkeren, dan kunt u zorgeloos een laadpaal laten plaatsen. Een laadpaal aan huis biedt, naast dat het goedkoper is dan laden bij openbare laadpalen, een heleboel gemak. Heeft u een monumentaal pand? Ook dan kunnen wij samen tot een passende oplossing komen binnen de kaders van de wet.

 

Laadpaal aan huis in Eindhoven

Laadpaal bij VvE complex Den Haag

Ook in Den Haag dient u voor het plaatsen van een laadpaal bij een VvE complex eerst toestemming te vragen bij de Vereniging van Eigenaren. Bij het behandelen van uw aanvraag kan het ook nog zijn dat de VvE bepaalt dat er gelijk meerdere laadvoorzieningen aangelegd moeten worden. In dat geval besluit de VvE soms dan alles te bekostigen.

Uiteraard kunnen wij voor de Vereniging van Eigenaren ook wat betekenen. Bij nieuwe woongebouwen en grote renovaties is het namelijk verplicht leidinginfrastructuur aan te leggen voor laadpalen, indien het gebouw meer dan 10 parkeerplekken heeft.

Als u wilt weten wat wij voor de VvE kunnen betekenen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laadpaal vve den haag

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies
aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met
één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel
op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend
voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van
aanpak

We zullen het plan van aanpak in
overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing
passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit
voor een zorgeloze laadoplossing.

Laadpalen op uw bedrijf?

Ook op uw bedrijf in Den Haag kunnen wij laadpalen plaatsen. Deze kunt u beschikbaar stellen voor derden, tegen een zelf bepaald tarief. Echter kunt u deze ook vergrendeld houden voor eigen gebruik. Zo kunnen alleen u en eventueel werknemers gebruik maken van de laadpaal, aan de hand van eigen unieke laadpassen.

Vanaf 1 januari 2025 is het in ieder geval wel verplicht om bij bestaande gebouwen met meer dan 20 parkeervakken minimaal één laadpaal te plaatsen. Bij nieuwe en te renoveren gebouwen is het nu al verplicht minimaal één laadpaal én leidinginfrastructuur aan te leggen.

Laadpaal op bedrijf Den Haag

Welke laadpaal heb ik nodig?

Bij ons heeft u de keuze uit een breed aanbod aan laders. De grootste afweging is die tussen slimme online laders, en offline laders, die simpeler uitgerust zijn. Slimme laders hebben diverse functies, die vaak via een app te bedienen zijn. U kunt bijvoorbeeld met deze type laders opladen via zonnepanelen, laadtijden instellen, laadkosten geautomatiseerd factureren en gebruik maken van slimme laadtechnieken zoals Load Balancing om overbelasting aan uw elektrische installatie te voorkomen.
Offline laders zijn dan weer simpeler – die beschikken niet over een app met extra functies. Dat betekent echter niet dat deze laders minder veilig zijn. Dankzij de interne elektrische beschermingscomponenten zijn deze net zo veilig. Voordeel van deze laders is dat deze een aantrekkelijke instapprijs hebben.

De keuze voor een geschikte laadpaal is dus geen makkelijke. Hierom bieden onze experts graag hun hulp aan om voor u een passende laadoplossing te vinden bij uw woning of bedrijf in Den Haag. Via onderstaande knop kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

Laadpaal Den Haag

Het begint met goed advies
Laadpaal in Den Haag? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Den Haag bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Wij kunnen lokaal een snelle én kundige installatie regelen.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.