Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Eindhoven laten installeren

Laadpaal in Eindhoven laten plaatsen en installeren? Dan bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Dankzij ons brede team aan lokale monteurs hebben we altijd een monteur bij u om de hoek. Zo kunnen wij binnen korte tijd een kundige installatie bij u opleveren.
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Eindhoven

Uw laadpaal laten plaatsen in Eindhoven is bij Laaddirect vlot geregeld. Zowel thuis als op uw bedrijf weten onze lokale monteurs een veilige en efficiënte laadvoorziening te plaatsen. Wij hebben altijd een lokale monteur bij u in de buurt – zo kunnen wij ervoor zorgen dat u snel een laadpaal heeft op uw locatie.

Laadpaal Eindhoven

Laadpaal bij u aan huis in Eindhoven

Een laadpaal aan huis biedt groot gemak en kan flink in de laadkosten schelen. Echter dient u zich bij plaatsing van een laadpaal wel aan de regels te houden van de gemeente Eindhoven. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om vanuit uw huis een laadkabel te leggen over de openbare weg/gemeentelijke stoep. Ook het leggen van de laadkabel in een kabelgoottegel, kabelarm en kabelmat is niet toegestaan. Dit is mede omdat dit de toegankelijkheid en daarbij de veiligheid in geding brengt.

Wel zijn er een aantal gemeentes die nog wel een uitzondering willen maken, bijvoorbeeld bij inwoners die afhankelijk zijn van een invalideparkeerplaats. Hierom kan het nog wel eens lonen om bij bijzondere gevallen contact op te nemen met uw gemeente.

Heeft u wel een parkeerplek op eigen terrein? Dan kunt u zonder problemen een lader aan huis laten plaatsen. Natuurlijk kunnen onze EV-Experts u daarbij helpen, om zo de ideale laadpaal installatie te realiseren.

Laadpaal aan huis in eindhoven

Laadpaal bij Vereniging van Eigenaren complex in Eindhoven

Als u in een VvE complex woont, dan dient u bij de Vereniging van Eigenaren toestemming te vragen voor het plaatsen van een lader. Het kan dan zelfs zijn dat de VvE besluit om meteen meerdere laders te plaatsen bij het pand. In dat geval komt het nog wel eens voor dat de VvE alle kosten op zich neemt.

Nadat u toestemming heeft, kunnen wij de lader voor u plaatsen. Vaak is het in dergelijke panden zo dat de lader aangesloten dient te worden op de gemeenschappelijke meterkast. Indien nodig, kunnen wij door middel van software ervoor zorgen dat de laadkosten per sessie automatisch verrekend worden met u of andere gebruikers. Een andere mogelijkheid is dat deze kosten direct naar uw werkgever worden gefactureerd, mocht deze uw laadkosten vergoeden.

Voor Verenigingen van Eigenaren zelf kunnen wij uiteraard ook wat betekenen. Het is namelijk verplicht om bij nieuwe woongebouwen of grote renovaties laadinfrastructuur te plaatsen voor laadpalen, als het gebouw meer dan 10 parkeervakken heeft.

Laadpaal-VvE-Eindhoven

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies eaanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laadpaal op uw bedrijf in Eindhoven

Wilt u laadpalen laten plaatsen op uw bedrijf in Eindhoven? Dan kunnen wij zowel een enkele laadpaal als een meertallige laadpaal installatie verzorgen. Dankzij onze ervaren monteurs én onze laders die uiterst geschikt zijn voor zakelijk gebruik, weten wij een zorgeloze plaatsing van uw laders te regelen.
Let er namelijk op dat het vanaf 1 januari 2025 verplicht is om bij gebouwen met meer dan 20 parkeerplekken, minimaal één laadpaal te hebben.

Als u een lader op uw bedrijf laat plaatsen, kan het in sommige gevallen wenselijk zijn dat de laadkosten worden verrekend met gebruikers. Ook dan kunnen wij de eerdergenoemde software installeren, zodat laadkosten aan de hand van laadpassen verrekend kunnen worden. Daarbij kunnen er ook gebruikers met hun laadpas worden vrijgesteld van betaling. Wilt u uw werknemers juist bij hun woning voorzien van laders? Dan kunt u ervoor kiezen om hun laadkosten automatisch te laten vergoeden – echter is dat niet verplicht.

 

Laadpaal bedrijf eindhoven

Welke laadpaal kiezen?

Bij Laaddirect heeft u keuze uit een groot aanbod aan laders. U bepaalt zelf welke lader het beste bij u past, maar natuurlijk adviseren wij u graag daarin.

U heeft bijvoorbeeld de keuze uit online laders met slimme functies, of simpele offline laders – die uitstekend geschikt zijn voor standaard opladen.

Het verschil zit hem erin dat u bij een online variant de lader volledig in eigen beheer heeft. U kunt hiermee bijvoorbeeld opladen vanuit uw zonnepanelen, laadtijden instellen, laadkosten laten verrekenen of gebruik maken van slimme laadtechnieken zoals Load Balancing.

Offline laders hebben deze functies dus niet, maar dat betekent niet dat deze laders minder veilig zijn. Dankzij interne elektrische beschermingen laden deze namelijk net zo goed uw auto op. Een ander voordeel van deze laders is dat deze vaak scherp geprijsd zijn.

Laadpaal kopen eindhoven

Bedrijf voor laadpalen in Eindhoven?

Omdat het maken van een keuze dus niet makkelijk is, helpen onze EV-Experts u graag vrijblijvend verder. Via onderstaande knop kunt u de keuzehulp doorlopen om zo passend laadpaal advies te ontvangen. Voor vragen kunt u altijd gerust contact met ons opnemen.

 

Bedrijf voor laadpalen Eindhoven

Het begint met goed advies
Laadpaal in Eindhoven? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Eindhoven bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Als ervaren laadpaalaanbieder kunnen wij lokaal een snelle én kundige installatie regelen.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.