Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal in Rotterdam laten installeren

Laadpaal laten plaatsen en installeren in Rotterdam? Dankzij onze lokale monteurs weten wij snel een vakkundige installatie te realiseren. Met onze monteurs bij u in de buurt is een laadpaal installatie in Rotterdam zo geregeld!
Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op

Laadpaal plaatsing in Rotterdam

Wilt u een laadpaal in Rotterdam laten plaatsen? Dan is Laaddirect het aangewezen adres. Dankzij onze lokale monteurs, weten wij een snelle en kundige installatie bij u thuis of op uw bedrijf te realiseren. Of u zich nou in Rotterdam bevindt of daarbuiten, als expert in laadpalen weten onze ervaren monteurs altijd een passende oplossing te vinden. Via bovenstaande keuzehulp kunt u binnen enkele klikken vrijblijvend een aanvraag doen.

Laadpaal laten installeren rotterdam

Laadpaal aan huis in Rotterdam

In de gemeente Rotterdam is het enkel bij een parkeerplek op eigen terrein toegestaan een lader te plaatsen. U mag namelijk niet een laadkabel leggen over de gemeentelijke stoep, onder andere om struikelgevaar te voorkomen. Het hebben van een eigen oprit/parkeerplek op eigen terrein is dus een minimale vereiste.

Echter maken sommige gemeentes nog wel een uitzondering voor speciale gevallen, bijvoorbeeld indien u een eigen gehandicaptenparkeerplaats voor uw woning heeft. Als dat het geval is, dan kunt u altijd proberen om de gemeente te contacteren voor de mogelijkheden.

Laadpaal thuis rotterdam

Laadpaal bij Vereniging van Eigenaren complex in Rotterdam

Als u in een VvE complex woont in Rotterdam, kunt u niet zomaar een lader laten plaatsen. U dient daarvoor toestemming te vragen bij de Vereniging van Eigenaren. Indien de VvE akkoord gaat, kunnen wij overgaan tot plaatsing van uw lader. Wel kan het zo zijn dat de VvE besluit om meerdere laders te laten plaatsen. In dat geval neemt de VvE vaak alle kosten op zich.

Uiteraard kunnen wij voor de VvE zelf ook wat betekenen. Zo dient er bij nieuwe woongebouwen en grote renoveringen leidingsinfrastructuur gelegd te worden, indien het gebouw meer dan 10 parkeerplekken heeft.

Benieuwd wat wij voor uw VvE complex kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laadpaal-VvE-Rotterdam

Wij helpen u graag verder
In 4 stappen de juiste laadoplossing

Wij helpen u graag van A tot Z voor het uitwerken en installeren van een passende laadoplossing.

Stap 1

Vrijblijvend advies aanvragen

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze EV-experts.

Stap 2

Ontvang een voorstel op maat

Ontvang van ons een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 3

Duidelijk plan van aanpak

We zullen het plan van aanpak in overleg met u in kaart brengen.

Stap 4

Een laadoplossing passend bij u!

We voeren de werkzaamheden uit voor een zorgeloze laadoplossing.

Laders plaatsen op uw bedrijf?

Ook voor bedrijven in Rotterdam kunnen wij een passende oplossing bieden. Zo omvat ons assortiment onder andere een breed aanbod aan laders die geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Deze laders hebben onder andere een optie om factureringssoftware te installeren. Hiermee kunnen laadsessies verrekend worden met elke gebruiker die bij u oplaadt. Zo krijgt u automatisch betalingen voor de laadbeurten bij uw laadpaal. Dit verloopt aan de hand van de laadpassen van de gebruikers. Daarbij kunt u ook gebruikers vrijstellen van betaling, bijvoorbeeld uw werknemers.

Bent u van plan uw werknemers thuis te voorzien van laders? Dan is het tevens mogelijk om hun laadsessies te vergoeden. Uw werknemers zullen dan maandelijks geautomatiseerd een vergoeding voor het aantal geladen kilowatts ontvangen. Uiteraard is dit niet verplicht, u bepaalt zelf of u de laadkosten van uw werknemers wil vergoeden.

Laadpaal plaatsen bedrijf rotterdam

Wat voor laadpaal?

Bij de aanschaf van een lader heeft u de keuze uit twee typen laders; (online) slimme laders met extra functies, of offline laders die eigenlijk niet meer kunnen dan gewoonweg laden. Met een slimme lader kunt u bijvoorbeeld inzicht krijgen in uw energieverbruik, laadsessies inplannen, laadkosten factureren en opladen via zonnepanelen. Een offline lader kan eigenlijk alleen opladen, daar zit dus geen app bij. Uiteraard gaat het opladen zelf wel even snel en op een net zo veilige wijze als bij een online lader, mede vanwege interne beveiligingen in de lader. Voordeel van een offline lader kan dan weer wel zijn dat dit kan schelen in de prijs.

Het maken van een keuze tussen allerlei laders is dus geen makkelijk besluit. Daarom adviseren onze experts u graag bij de keuze voor een lader en de plaatsing ervan. Zo kunnen wij voor de plaatsing van een laadpaal in Rotterdam en omstreken een spoedige installatie realiseren. Doe via onderstaande knop vrijblijvend een aanvraag en wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

lader auto kopen rotterdam

Het begint met goed advies
Laadpaal in Rotterdam? Laaddirect regelt het!

Voor een laadpaal in Rotterdam bent u bij Laaddirect aan het juiste adres. Wij kunnen dankzij onze lokale monteurs een snelle én kundige installatie regelen.

 

btn

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

Ontvang binnen 10 min een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat.

img

No products in the cart.