Advies nodig? Bel 085 130 4170 of mail naar info@laaddirect.nl EV Expert laadpaal
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert

Laadpaal keuzehulp

Keuzehulp voor de beste laadpaal voor uw situatie.

Laadpaal advies
Alleen A-merken
Snelle levering
Vakkundige installatie
Persoonlijk advies
EV-Expert
logo

Laadpaal Maxus T90

De beste laadoplossingen voor uw Maxus T90

Laadpaal advies over uw Maxus T90 ?

Laadpaal thuis of Laadpaal bedrijfslocatie?
Voor welke auto zoekt u een laadpaal?
Bekijk alle laadpalen
9,8
score op
img
Waardoor wij ons onderscheiden

Uw project is bij ons in goede handen

1500+

Tevreden klanten gingen
u reeds voor

2000+

Meer dan 2000 installaties
opgeleverd

9,3/10

Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3

google review elektra inkopen
5.0
Heel gemakkelijk inkopen, je hoeft alleen maar te bellen en je krijgt meteen een offerte voor wat je nodig hebt. Daarna kreeg ik de bestelling al na 2 dagen binnen. Top service.
Recensie inkopen bij Laaddirect
5.0
Voor een klant heb ik twee laders aangeschaft bij Laaddirect. Netjes en snel geleverd, vooraf hielpen ze mij goed om een lader uit te kiezen. Ben zeer tevreden.
Review Ratio laadpaal Laaddirect
5.0
Het traject naar een laadpaal is op een fijne wijze begeleid door Laaddirect. Zeer vriendelijke medewerkers, net werkende monteurs en een goede laadpaal.

Laadpaal Maxus T90

Ook voor de elektrische Maxus T90 pick-up is een geschikte laadpaal of wandlader nodig om de accu goed op te laden. Bij ons vindt u een breed scala aan A-merk laadpalen en wandladers, geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Wij verzorgen tevens de installatie van uw nieuwe laadstation.

Ons uitgebreide assortiment garandeert dat wij u een passende laadoplossing kunnen bieden. Wij beschikken over diverse passende laadpalen en wandladers voor de Maxus T90, voorzien van voldoende AC-laadvermogen en de juiste laadaansluiting.

 

Welke laadoplossing kiezen?

Momenteel biedt Maxus de T90 pick-up aan met één accupakket van 89 kWh, in slechts één configuratie. Functionaliteit staat voorop bij deze robuuste pick-up. Bovendien is de Maxus T90 voorzien van een 3-fasen AC-boordlader met een laadvermogen van 11 kW, waardoor u de accu altijd snel kunt opladen, mits u beschikt over een geschikt laadstation met een capaciteit van minstens 11 kW.

Uitvoering

Accu

AC-laadvermogen

Aansluiting

Maxus T90

89 kWh

11 kW

Type 2

Voorkom dat u de verkeerde laadpaal kiest!

img

Laadpaal voor uw Maxus T90

De Maxus was de eerste elektrisch aangedreven pick-up die daadwerkelijk in Europa verkrijgbaar was, ondanks dat verschillende concurrenten al jaren eerder een elektrische pick-up hadden aangekondigd. Maxus, onderdeel van het grote SAIC-concern, wist sneller te handelen dan de concurrenten en bracht dit model daardoor eerder op de Europese markt. Met zijn ‘short bed’ laadbak biedt deze elektrische pick-up plaats aan vier personen, waardoor hij niet alleen geschikt is voor diverse zakelijke toepassingen maar ook voor particulier gebruik. Met een A-merk laadoplossing optimaliseert u het gebruik van uw elektrische Maxus T90 en vermindert u de afhankelijkheid van openbare laadpunten.

Laadpaal maxus T90 EV

 

Kies de juiste laadoplossing voor uw Maxus T90

De juiste AC-laadsnelheid is essentieel voor een goed werkende laadoplossing voor uw Maxus T90. Om het opladen van uw pick-up niet te lang te laten duren, heeft u een lader nodig met minstens evenveel laadcapaciteit als uw EV. Voor de Maxus T90 is een 11 kW laadstation vereist, dat op zijn beurt een 3-fase 3 X 16A elektriciteitsaansluiting vereist.

 

Welke is beter: laadpaal of wandlader? 

Er is keuze uit laadpalen en wandladers, waarbij de montageplaats- en wijze in feite het verschil bepaalt. Een laadpaal wordt door middel van een paal gemonteerd, terwijl een wandlader tegen de muur wordt bevestigd. Beeld u in hoe uw laadsituatie eruit zal zien en op basis daarvan kunt u meestal al heel goed inschatten of een laadpaal of wandlader handiger is voor uw situatie.

 

Laat de installatie aan ons over

Maakt u zich geen zorgen over het installatieproces van uw laadstation; zeker niet als u opteert voor ons uitgebreide installatiepakket. Een ervaren monteur, verbonden aan ons netwerk, zal zorgvuldig en efficiënt uw lader installeren. Deze zorgeloze service bespaart u aanzienlijk wat tijd en moeite, waardoor u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Het stata u uiteraard ook vrij om zelf een installateur in te schakelen.

Bereken: laadtijd van de Maxus T90

De exacte laadtijd van uw Maxus T90 is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de AC-laadsnelheid en de accucapaciteit. Hoewel het lastig is om de laadtijd precies te berekenen, kunt u een aardig idee krijgen met de volgende formule: 

(Accucapaciteit in kWh / AC-laadvermogen) / 0,85 (energieverlies) = laadtijd in uren

Voor de Maxus T90 kunt u bijvoorbeeld een laadtijd van 9 uur en 31 minuten verwachten met een Maxus T90 met een 89 kWh accu.

Maxus T90 met 89 kWh accu: ( 89 kWh / 11 kW ) / 0,85 = 9,51 = 9 uur en 31 minuten

 

Opladen op werk 

De Maxus T90 is geschikt voor diverse toepassingen, zoals goederenvoer. Maar ook voor particulieren, zelfs gezinnen, biedt deze EV veel plezier. Onze laadstations zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik, waarbij enkele ook specifiek zijn ontworpen voor zakelijke toepassingen. Nagenoeg alle ‘online’ laadstations zijn ook verkrijgbaar met een uitgebreide backoffice.

 

Laadpaal voor de toekomst

Houd bij uw keuze rekening met toekomstige plannen, zoals het aanschaffen van een nieuwe EV of het upgraden naar een krachtiger model. Dit soort veranderingen kunnen laadstations met meerdere sockets of een hogere AC-laadsnelheid vereisen. Door daar nu over na te denken, zorgt u ervoor dat uw investering in een laadpaal of wandlader ook op lange termijn rendabel blijft.

 

Overwegingen bij het vinden van een passende lader voor de Maxus T90 

Bij het zoeken naar de ideale lader voor uw Maxus T90 zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Naast de eerder genoemde factoren, zoals de laadsnelheid en het type laadstation, is het slim om ook de volgende overwegingen in gedachten te houden:

1. Sockets 

Wilt u de mogelijkheid hebben om meerdere elektrische voertuigen tegelijk op te laden? In ons assortiment vindt u verschillende laders met een dubbele socket – laadstations met twee laadaansluitingen. Als dit niet nodig is, volstaat uiteraard een standaard lader met een enkele socket.

2. Slimme laders met backoffice

Laders met een internetverbinding worden ook wel slimme (en online) laders genoemd. Deze zijn vaak voorzien van verschillende functies en applicaties die het opladen efficiënter, makkelijker, veiliger en voordeliger maken. Dit gaat via een zogeheten backoffice, die u kunt openen op een smartphone app of website. Het biedt inzicht in het laadproces, waardoor u precies kunt bijhouden hoelang het laden duurt en hoeveel energie er wordt verbruikt. Daarnaast kunt u een backoffice gebruiken om de laadkosten te verrekenen met medegebruikers of uw werkgever. 

3. Autorisatie

Indien u niet wilt dat onbevoegden uw lader gebruiken, raden wij een model met autorisatie aan. Bevoegde gebruikers krijgen toegang tot uw lader via Plug & Charge, een smartphone-applicatie of een RFID-lezer voor laadpassen of -druppels.

4. De laadkabel

U heeft de keuze tussen laadstations met een losse of vaste laadkabel. Laders met een vaste kabel zijn eenvoudiger in gebruik, maar ook kwetsbaarder. Daardoor zijn ze minder geschikt voor gebruik op openbare locaties.

 

Top laadoplossingen vindt u bij Laaddirect!

Laaddirect staat bekend als een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige A-merk laadpalen en wandladers, ook voor de Maxus T90. Onze uitgebreide selectie laders is ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften. Bovendien bieden we optioneel een uitstekende installatieservice die elk detail verzorgt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En als u vragen heeft, kunt u altijd op ons rekenen voor deskundig advies en ondersteuning. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.

Persoonlijk advies

Welke laadpaal is het best voor uw situatie?

Bekijk alle laadpalen
img

No products in the cart.